Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Dedim ya V10E almanya romu yayınlanmış. Telefon zaten iyi. Sadece kameralarına bakıcam. =)
Şahsen ben telefondan hala memnunum ama bazı sorunları sık sık yaşamaya başlıyorum yavaş yavaş öncelikle arkadaki ekran açma tuşuna bastığımda ekran açılıyo 1 saniye sonra kendi kapanıyo yine açıyorum yine kendi kendine kapanıyo ard arda 5 kereden sonra ekran açılıp duruyo ekrana çift vurduğumda çoğu zaman açılmıyo yazılımda sorun var geçen telefon çaldı açtım konuştum kapatacam bi baktım ekran karanlık olmuş ne açabiliyorum teli ne kapatabiliyorum 4 dk sonra kendine geldi cihaz 3g şebekesinin çekmeme olayını saymıyorum bile sürekli 2g ile bağlantı yapıyorum çok lazım olursa 3g açıyorum açıkcası biraz lg den soğudum
Bugün beyaz 16gb g2 aldım gayet güzel bi cihaz çok beğendim,iyi forumlar
Kimse zahmet edip V10E kurmasın arkadaşlar. hiçbir fark yok. güncelleme değilmiş. stabilite sorunu zaten yoktu telefonda o yüzden o konuda bir şey diyemicem.
Tek farkları:
Radyo var. (zaten root ile açıyorum)
Deklanşör sesi kapanmıyor.
sonuç olarak pişmanım.
Deklansor sesinin kapanmamasi bence bir eksi. Neden kapanmaz ki.
Yasal olmadığı için kapatılamıyor ama üzerinde gelen Tr romunda kapatılıyordu.
Istege bagli yani. Anladim simdi
Hayır artık değil. Kapama ayarını almanya romundan kaldırmışlar. =)
Yok o zaman cok kotu olur iste. Ilk kez elestiride bulunuyorum bu telefon icin.
Bu sadece G2'de değil ki. Artık tüm akıllı cihazlarda böyle. İlk başta kapatabildiğime şaşırmıştım hatta.
Yok BB de o ozellik yani acip kapama sonradan gelmisti yanlis hatirlamiosam
Onu bilmiyorum. Bazı cihazlarda bu ayar var ancak uyguladığında "Deklanşör sesini kapamak yasal olarak ülkenizde suç sayılabilir" gibisinden bir uyarı veriyor.
Ilk defa duydum. Bu yasak neden olabilir ki
Gizli foto çekimlerinin önüne geçmek amaç. Sesi duyup "hooop kardeşim sen kimi çekiyosun" dememiz için yani.
Ben kardesimin gece yatarken yastiga sarilmalarini sessiz cekemiceksem bu teknolojinin hicbir onemi yok
Elini hoparlöre kapat yastığa sarılmış birisi zaten o sesi duymaz.
Careler tukenmez diyosun. Ama bence yinede kapatilmali istege bagli olarak ya.
Evet almanya romuna şuanda ısınmış bulunmaktayım. Ön kamera harika olmuş. Görüntü önce vga gibiydi. Şimdi tam anlamıyla 2.1mp olmuş hatta 3.2 bile diyebilirim. Oldukça net çekim yapıyor.
Edit: Ve odaklama hızı arttırılmış, gayet hızlı odaklıyor.
Evet değişiklik var. Artık hiç çalışmıyor.Isiga gore parlakligi ayarlayan sensorde bir degisiklik varmi. Biraz yavas gibi sanki.
Evet değişiklik var. Artık hiç çalışmıyor.
Şaka şaka çalışıyor da daha önce kullanmadığım için farkını bilemiyorum ama hemen cevap veriyor. =)