LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dedim ya V10E almanya romu yayınlanmış. Telefon zaten iyi. Sadece kameralarına bakıcam. =)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Anlamamisim demekki. Sen test et bakalim neler olcak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar sensörleri bi türlü çalıştıramadım ayarlardan açıyorm ama genede çalışmadı video izlerken deniyorum çalışmıyor bi yardımcı olrmusnz??

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonun tek kotu yanı ısık kosulları kotu oldugunda netmelesı zaman alıyor bıde bence 200 mb daha az ram yemesı lazım bos 750 kalıyor...Android 4.4 ile ikisininde gececegine eminim...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şahsen ben telefondan hala memnunum ama bazı sorunları sık sık yaşamaya başlıyorum yavaş yavaş öncelikle arkadaki ekran açma tuşuna bastığımda ekran açılıyo 1 saniye sonra kendi kapanıyo yine açıyorum yine kendi kendine kapanıyo ard arda 5 kereden sonra ekran açılıp duruyo ekrana çift vurduğumda çoğu zaman açılmıyo yazılımda sorun var geçen telefon çaldı açtım konuştum kapatacam bi baktım ekran karanlık olmuş ne açabiliyorum teli ne kapatabiliyorum 4 dk sonra kendine geldi cihaz 3g şebekesinin çekmeme olayını saymıyorum bile sürekli 2g ile bağlantı yapıyorum çok lazım olursa 3g açıyorum açıkcası biraz lg den soğudum :(

Bunu test ettim ve sensörle alakalı olduğunu gördüm. Eliniz sensöre yakın bile olmamalı. Ve en az elinizi çektikten 1 sn sonra açmalısınız. Bu özellik cepte her türlü yanlışlıkla açılmaları engellemek için konulmuş. Telefon cebinizdeyken arkadaki düğmeye de dokunsanız ekran açılmıyor. Çünkü sensör bunu engelliyor. Daha doğrusu açılıyor ama işlem yaptırmadan 1 sn içinde kapanıyor. Dokunmanız bir şey değiştirmiyor. Çünkü cebinizde açıldığında bacağınızı algılayacağından bunun önüne geçilmek için bu düşünülmüş ve bence çok da harika düşünülmüş. Sıradan sensörler gibi değil. Knock on da aynı şekilde sensöre dayalı çalışıyor ve ekranın her yerinde değil orta ve ortaya yakın kısımlarda çalışıyor. Bunu bir konuda çizerek göstermiştim. Çok hassas dokunuşlarda bile kusursuz çalışıyor knock on. Eğer bir sorun varsa bu kesinlikle sensörle alakalıdır. Ya doğru kullanamıyorsunuzdur ya da sensörde bir sorun vardır.

erso81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugün beyaz 16gb g2 aldım gayet güzel bi cihaz çok beğendim,iyi forumlar :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kimse zahmet edip V10E kurmasın arkadaşlar. hiçbir fark yok. güncelleme değilmiş. stabilite sorunu zaten yoktu telefonda o yüzden o konuda bir şey diyemicem.
Tek farkları:
Radyo var. (zaten root ile açıyorum)
Deklanşör sesi kapanmıyor.

sonuç olarak pişmanım.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kimse zahmet edip V10E kurmasın arkadaşlar. hiçbir fark yok. güncelleme değilmiş. stabilite sorunu zaten yoktu telefonda o yüzden o konuda bir şey diyemicem.
Tek farkları:
Radyo var. (zaten root ile açıyorum)
Deklanşör sesi kapanmıyor.

sonuç olarak pişmanım.

Deklansor sesinin kapanmamasi bence bir eksi. Neden kapanmaz ki.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yok BB de o ozellik yani acip kapama sonradan gelmisti yanlis hatirlamiosam

Onu bilmiyorum. Bazı cihazlarda bu ayar var ancak uyguladığında "Deklanşör sesini kapamak yasal olarak ülkenizde suç sayılabilir" gibisinden bir uyarı veriyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet almanya romuna şuanda ısınmış bulunmaktayım. Ön kamera harika olmuş. Görüntü önce vga gibiydi. Şimdi tam anlamıyla 2.1mp olmuş hatta 3.2 bile diyebilirim. Oldukça net çekim yapıyor.

Edit: Ve odaklama hızı arttırılmış, gayet hızlı odaklıyor.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet almanya romuna şuanda ısınmış bulunmaktayım. Ön kamera harika olmuş. Görüntü önce vga gibiydi. Şimdi tam anlamıyla 2.1mp olmuş hatta 3.2 bile diyebilirim. Oldukça net çekim yapıyor.

Edit: Ve odaklama hızı arttırılmış, gayet hızlı odaklıyor.

Isiga gore parlakligi ayarlayan sensorde bir degisiklik varmi. Biraz yavas gibi sanki.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şaka şaka çalışıyor da daha önce kullanmadığım için farkını bilemiyorum ama hemen cevap veriyor. =)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ama ilk bastığımda niyeyse çalışmadı. Ayarlara bi girdim çıktım sonra farkettim çalıştığını. Sanırım ekran koyuluğundan farketmedim ilk.