LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bence de bi denemek lazım ama deklanşör sesi kapanmıyor ona göre :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şaka mı =) sırf nkonuşmak için mi konuşuyosunuz samsungla ortaklığınız mı var:hammer:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Vaay antutu skoru da daha iyi çıktı. =)
za3uqe4u.jpg

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Birde bisey dikkatimi cekti, samsung H+ ile baglanirken ben H ile baglaniyorum. Neden acaba

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Simge farklılığı. Biz de aynı hızla hatta belki daha hızlı bağlanıyoruz. =)

satorian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öğrendiğim iyi oldu sağolasın :)

quick memo menusunu açıp en sağdaki disket simgesine tıklayarak da ekran goruntusu alabilirsiniz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

email bildirimini nasıl kapatırız ? markafoniden e mail geliyor, oyle bi bildirim geliyor ki sanırsınız mesaj gelmiş insan heyecanlanıyor. :lol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2000 liralık HTC One ve S4 ile mukayese ediyorsunuz. Etmeyin. Hali hazırda G2 kullanıcısıyım, 3 ay S4, 2 ay One kullandım.

Şarj konusunda G2
Tasarım konusunda One
s4 ü salla gitsin 5 para etmez.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ilk defa duydum. Bu yasak neden olabilir ki

Benimde nokia E72 telefonumda aynı sorun vardı camera sesi kapanmıyo deli ediyodu beni ha diyeceksiniz hayırdır gizli bi şeymi yapıyosun yok ama takııntı olmuştu belki çok sessiz bi yerdeyim ses çıkmamasını istiyorum veya hırsızlık yapan birini çekecem yanında ses çıkmaması lazım :D neyseki şuan için sıkıntı yok kapanıp açılıyo ama güncellemeden sonrar ne olur bilmiyorum inşallah kaldırmazlar bu ayarı

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benimde nokia E72 telefonumda aynı sorun vardı camera sesi kapanmıyo deli ediyodu beni ha diyeceksiniz hayırdır gizli bi şeymi yapıyosun yok ama takııntı olmuştu belki çok sessiz bi yerdeyim ses çıkmamasını istiyorum veya hırsızlık yapan birini çekecem yanında ses çıkmaması lazım :D neyseki şuan için sıkıntı yok kapanıp açılıyo ama güncellemeden sonrar ne olur bilmiyorum inşallah kaldırmazlar bu ayarı

Almanya romunda bu ayar yok. Sanırım ülkeden ülkeye değişiyor yasaklara göre. Avrupada deklanşör sesi kapamak yasak demek ki. =))

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G2 Kore verisyonu resmi 4.4 güncellemesini almaya başlamış arkadaşlar. Güncelleme 637.39MB'lık bir büyüklük içeriyormuş. 1 ay içinde tüm telefonların güncellenmesi bekleniyor. Mart ayının sonlarına doğru Optimus G'nin de 4.4'ü alabileceği konuşuluyor.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Ekrana çift tıklatınca bazen algılamama sorunu oluyor ben mi beceremiyorum yoksa sizde de var mı ?

erso81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Quick windowla cok yakisikli oluyor tavsiye ederim.

Quick windowun orjinalini almadım arada kılıfı kapatmasam bile saat çıkıyor ekranda,kılıf takılı haldeyken saat gözükmemesini tuş kilidi yapmadan sağlaya bilirmiyiz acaba

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Quick windowun orjinalini almadım arada kılıfı kapatmasam bile saat çıkıyor ekranda,kılıf takılı haldeyken saat gözükmemesini tuş kilidi yapmadan sağlaya bilirmiyiz acaba

Hic denemedim ya. Bnde oyle bir problem yok ama :/

felixsus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kore versiyonu F320S kullaniyorum guncelleme hala telefonuma dusmedi ilginc bir durum

fatih.soylu88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende çoook memnunum G2 kullanıcısı olarak. özellikle telefondan bir şey dinlemeye bayılıyorum. yüksek ses çözünürlüğü bu olsa gerek :D

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bende şu anda LG G2 var tam 12 saat önce geldi yani dün akşam 7de geldi ve %85 şarj'ı vardı taktım %100 oldu çıkarttım şu anda saat sabah 07:07
Tam %40'ta yaklaşık 20 dakikadır telefonu hiç kurcalamadım fakat bu 12saatlik süre zarfında CSR Racing ve Fruit ninja oynadım yaklaşık fruit ninjayı 1.5 saat CSR Racing'i 1saat oynadım ve full müzik indirdim uygulama indirdim Duvar kağıdı aradım telefonu kişiselleştirdim ayar yaptı ve %40ta şu anda ve telefonun şarj sorunu hiç yok aksine bence en uzun dayanan şarj olmuş. Okadar çok net bir ekranı var ki telefonun sanki sanarsın 4000x4000 hd gibi telefonda piksel göremiyorsun sanki 3d gibi dokunup tutucaksın gibi ve parlaklık %100 olmasına rağmen telefonun şarj'ı gayet süper gidiyor. Eğer bir yolculuğa çıksam cok rahat 12 saat gidiyor hatta 24 saat bile gidebilir sadece müzik dinlesem. Ve eklemeyi unuttum bende yaklaşık 150 TL lik bir kulaklık var, telefonun verdiği QuadBeat 2 benim kulaklığım ile alakasız yani Ses sonda dinleyemiyorum okadar cok net güzel ve cok acayip ses veriyor size samimi ve ciddi söylüyorum daha son seste hiç bir müzik dinleyemedim cok bağırıyor canavar canavarrr :D
150TL Lik kulaklık PC için aldım telefona uymuyor fakat pcmin ses kartıda cok iyi buna rağmen LG nin kulaklığı benim kulaklığımı ezdi :D

Doğrudur hocam.
Bende de Z1 var.Şarj konusunda sıkıntım yok.Şu anki Android amiral gemileri batarya konusunda çok iyi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen ben dede lg g2 var yok böyle bir şey ıphone filan hikaye yıkar bu telefon harika bir ses sistemi var manyak bir telefon görüntü kaltesi harika kulaklıkarıda şarz da çok güzel telefonu 15 taş çatlasın 25 dakikada şarj ediyor almadıysanız aciillll tavsiye ediyorum 8 çekirdekli quadron işlemcisi var 2.2 işlemci bu telefonu beğenmeyen bana gelsin lütfen her hangi bir telefonu 15 dakikada şarj eder inanmayan denesin 1.8 adaptor almadıysan bekleme al benim fikrim :dil::w00t::blush::biggrin:

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
1387882579_wUxWzXrh_-1555168610.jpg

4.4 güncellemesi başlamış Güney Kore'de 637 mb imiş güncelleme.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Orada geç kaldılar. Güya 2 hafta önce başlayacaktı.