LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Marka takinti haline gelmis bir ulkede LG ayricaligi bize kalsin :) telefon kaliteli, bu kadar net konusma saglayan bir telefon kullanmadim ki htc, samsung ve BB kullanmis biriyim. Aslinda sayabilecegim bircok fazlaligi var G2nin diger telefonlara gore. Ama dedigin gibi isim yapmis markalar kaliteli olarak benimseniyor ne yazikki.

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam aslında siz de bal gibi biliyorsunuz bunun sebebini, düşünelim bi;

Diğer lider markalar ( Sony, Htc, Samsung) Android 4.3 kullanırken bu hala 4.2 ,zaten güncelleme konusunda sabıkası var. Gece frame değerleri haşat olan bir kamerası var. Dayanıklılık zaten hak getire. Hadi bunları geçelim, insanlar buna bakmıyor. Insanlar Htc, Samsun g gibi markaları en kaliteli diye benimsiyor, Lg nin yüzüne bakmıyor.

Ben buna katılmıyorum. Bence bir markaya olan güven o an için oluşabilecek bir durum değil. Örnek vermek gerekirse Samsung S3 ile olan patlamasını sadece S3'ün iyi bir telefon olmasından dolayı yapmadı. S2 ve daha önce yapmış olduğu birikimin verimini aldı. LG de şuan daha önce yaptığı yanlışların bedelini ödüyor bir bakıma. Eğer bu telefona olması gereken değeri verirse ileride çıkaracağı modellerde bunun meyvelerini toplayacaktır. Bu firmalar aptal değil şuan bulundukları durumun nedenini güzel analiz ettiklerini tahmin ediyorum. Ben şahsen bu telefonun güncelleme konusunda bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ben buna katılmıyorum. Bence bir markaya olan güven o an için oluşabilecek bir durum değil. Örnek vermek gerekirse Samsung S3 ile olan patlamasını sadece S3'ün iyi bir telefon olmasından dolayı yapmadı. S2 ve daha önce yapmış olduğu birikimin verimini aldı. LG de şuan daha önce yaptığı yanlışların bedelini ödüyor bir bakıma. Eğer bu telefona olması gereken değeri verirse ileride çıkaracağı modellerde bunun meyvelerini toplayacaktır. Bu firmalar aptal değil şuan bulundukları durumun nedenini güzel analiz ettiklerini tahmin ediyorum. Ben şahsen bu telefonun güncelleme konusunda bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

Güncelleme konusunda sıkıntı olmaz diyorsunuz da, rakipleri 4.3 iken Lg daha yeni stabilite güncellemesi verdi.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
stabilite güncellemesi verdi deniliyorda ben dünya gözüyle göremedim, birisi beni kanıtlarıyla aydınlatabilirmi? telefondan alınmış güncelleme logları vs.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Akadaşlar bu telefon androide çıktığı zaman gta san andreas ı kasmadan oynatır diyendüşünüyorum. Yanılıyormuyum sizce. (Optimizsyon olmadığı için oluşan kasmalardan bahsetmiyorum)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Akadaşlar bu telefon androide çıktığı zaman gta san andreas ı kasmadan oynatır diyendüşünüyorum. Yanılıyormuyum sizce. (Optimizsyon olmadığı için oluşan kasmalardan bahsetmiyorum)

kardeş ne anlatmak istediğini bir tek sen anladın.

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG nin 2.5 milyon satması ona bir ders olmuştur umarım. Onceki telefonlar da piyasaya sürüp sürüp desteği kesmesinin sonuçlarını görüyoruz işte. Bir insan şahsen ben olsam zamanında bir LG telefon alıp problem yaşasam ve destek alamasam bir daha isterse kralını çıkarsın gidip de o markadan alışveriş yapmam bu kadar basit. Bu reklamla da biten bir iş değil istediğin kadar reklam yap sen insanları mağdur ettiysn cezasını çekersin. En son çıkardığın telefona bile güncellemeyi 4 5 ay sonra verirsen o iş olmaz. 4.4 ü bile martta vericek en erken oda türkiye ye gelmesi de en azından nisan mayısı bulur bu kadar geç güncelleme vermek akıl karı bir iş değil. Ha bazıları diyebilir ki benim için güncelleme önemli değil stabil olsun yeter ama bu oran %10 ancak vardır insanlar güncel olanı kullanmak için elindeki telefonları satıp bu telefonlara 1500 2000 tl para veriyorlar.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
LG nin 2.5 milyon satması ona bir ders olmuştur umarım. Onceki telefonlar da piyasaya sürüp sürüp desteği kesmesinin sonuçlarını görüyoruz işte. Bir insan şahsen ben olsam zamanında bir LG telefon alıp problem yaşasam ve destek alamasam bir daha isterse kralını çıkarsın gidip de o markadan alışveriş yapmam bu kadar basit. Bu reklamla da biten bir iş değil istediğin kadar reklam yap sen insanları mağdur ettiysn cezasını çekersin. En son çıkardığın telefona bile güncellemeyi 4 5 ay sonra verirsen o iş olmaz. 4.4 ü bile martta vericek en erken oda türkiye ye gelmesi de en azından nisan mayısı bulur bu kadar geç güncelleme vermek akıl karı bir iş değil. Ha bazıları diyebilir ki benim için güncelleme önemli değil stabil olsun yeter ama bu oran %10 ancak vardır insanlar güncel olanı kullanmak için elindeki telefonları satıp bu telefonlara 1500 2000 tl para veriyorlar.

Haklilik payin yuksek fakat biraz sabretmemiz lazim. Bizl3r biraz sabirsiz bi milletiz. Bu telefon cogu s3yi suanda sagliyor. 4.4 ile de oyle cok cok buyuk bir yenilik gelmiyor arastirdigim kadariyla. Tabii ki guncel olani kullanmak isterim ama sabirli olmak lazim. Hicbir telefon ureticisi suan oldugu yerden girmedi pazara ve yine LG gibi buyuk bir hata da yapmadilar ama bence biraz daha yapici davranmakta fayda var diye dusunuorm. Her telefonu alacak butcem vardi. Ama LG yi denemek istedim. Bu performans ve fiyatta en iyisi. Mutlaka tekrar bir dirilis gosterecektir LG. Yanlis bilmiyorsam da 4.4 sadece G2 ye gelecekmis. Bu da guncellemeyi kesmeyeceklerini dusunmeme sebep oluyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu telefon piyasaya tanıtıldığında en son sürüm 4.2.2 idi. Doğal olarak piyasaya da 4.2.2 ile çıktı. Şayet 4.3 ile çıkacak olsaydı, onun da bir sürü testi vs derken çıkışı 1 ay gecikecekti. 4.3 vercez diye sattılar, sonra dediler ki sizi yormayalım, hazır 4.4 çıkacak biz onun üstünde çalışalım. Sanki yazılım yazmak çok kolay gibi konuşuyorsunuz. Üstelik G2'nin içindeki arayüz diğerleri kadar basit değil. Diğerlerinin root ile, launcher ile, 3. parti yazılımlarla yaptığı tonla özelliği bünyesinde barındırıyor. Bunları son sürüme kusursuzca yerleştirmek çok mu kolay? Hem bunları yerleştir hem de mevcut sorunları düzelt. Android gibi komplike bir sistemi size en kusursuz sunan cihazı daha yeni çıkmış bir güncellemeyi 2 ay geç alacak diye eleştiriyorsunuz. Diğerleri gibi boş, baştan savma arayüz atıp bıraksa yerden göğe kadar haklısınız. Hele samsungçular hiç eleştiri yapmasınlar mümkünse. Önce ellerindeki çöplere baksınlar. Samsung forumları geziyorum, herkes ağlıyor, samsunga tepkimizi koyalım bir daha almayalım diye protesto başlatmaya çalışıyorlar. Ama teknolojinin t'sinden anlamayanlar samsung kral diye geziniyor ortalıkta. Samsung'a custom rom geliştiren arkadaşlar bile G2'ye geçti.

erusl18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon güzel arkadaşlar ben iphone kullanıcısıydım hemde yoğun olarak hatta popüler bir forum sitesinde yönetim deyim cihaz bayağı seri ben memnunum

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
ya arkadaşlar yapmayın, güncel olmaktan bahsediyorsunuz ama biri 4.2.2 diğeri de 4.4, atla deve değil yani. benim tabletim 3.2 sürümü, romlarla 4.1 e geçtim, tamam farkediyor, chrome vine gibi birkaç program yükleniyor ama çok stabil değil.

4.4 olsa ne olacak ki? 2 gb ram var, 800 işlemcisi var, 3bin mah pili var, mat değil de parlak jelatin kullanırsanız ekranın süper olduğuna şahit olursunuz (jelatinsiz kullanmak en güzeli ama malum, çizilebilir, yere düşebilir)

yazılım gelmese bile rom çıkartan birsürü insan var, böylelikle hem radyoyu aktif hale gelitiriz (yok diyen lg yöneticisi yalan söyler) hemde gerek duymadığımız programları sileriz..

başka forumlarda o rom senin bu rom benim gezen arkadaşlar var.. ayrıca rom atmak çok da zor birşey değil..

stabil çalışsın telefon yeterli. zaten android çok sağlam değil (kafasına göre çalışmayı durdurdu hatası verebiliyor)

4.4 çıkacak sonra ne olacak? bu sefer 5 , bekleyecekler, ama sanmıyorum lg 4.4ten başka güncelleme vermeyecektir, mecburen romlara yöneleceğiz, android özgürlük demek, istediğini yapabilmek demek..

yukarıda da yazmıştım, güncelliği takip etmek isteyen iphone alır, android istiyorsa illa, nexus 5 alır..

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
ya arkadaşlar yapmayın, güncel olmaktan bahsediyorsunuz ama biri 4.2.2 diğeri de 4.4, atla deve değil yani. benim tabletim 3.2 sürümü, romlarla 4.1 e geçtim, tamam farkediyor, chrome vine gibi birkaç program yükleniyor ama çok stabil değil.

4.4 olsa ne olacak ki? 2 gb ram var, 800 işlemcisi var, 3bin mah pili var, mat değil de parlak jelatin kullanırsanız ekranın süper olduğuna şahit olursunuz (jelatinsiz kullanmak en güzeli ama malum, çizilebilir, yere düşebilir)

yazılım gelmese bile rom çıkartan birsürü insan var, böylelikle hem radyoyu aktif hale gelitiriz (yok diyen lg yöneticisi yalan söyler) hemde gerek duymadığımız programları sileriz..

başka forumlarda o rom senin bu rom benim gezen arkadaşlar var.. ayrıca rom atmak çok da zor birşey değil..

stabil çalışsın telefon yeterli. zaten android çok sağlam değil (kafasına göre çalışmayı durdurdu hatası verebiliyor)

4.4 çıkacak sonra ne olacak? bu sefer 5 , bekleyecekler, ama sanmıyorum lg 4.4ten başka güncelleme vermeyecektir, mecburen romlara yöneleceğiz, android özgürlük demek, istediğini yapabilmek demek..

yukarıda da yazmıştım, güncelliği takip etmek isteyen iphone alır, android istiyorsa illa, nexus 5 alır..

Bence siz bi Art kodlamasının ne olduğunu ve opengl 3.0 desteğinin ne olduğunu öğrenin.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24

çalışmayı durduran android değil uygulama. ben bir android developer, hatta java developer olarak diyebilirim ki; sen bir hatayı uygulamanı yazarken kontrol edip önlem almazsan android buna çare üretmez. bu heryerde olan bir şey.

buna programlama dilinde "exception handling" deniliyor.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaslar. Gecen carsamba kavustum telefonuma. BB Z10 kullanicisiydim biraz zorlandm buna alismakta :P neyse benim bir sikintim var. Sebek cok iyi cekmesine ragmen metin mesaji gonderemiyorum bazen. 2-3 kere oldu bu durum. Boyle bir sorun yasayan oldu mu?

Soruma cevap alamadim. Telefonun metin mesajlari uygulamasiyla mesaj yollayamiyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Mesaj ayarlarınızı kontrol edin. mesaj yollarken ilk başta karşınıza bir uyarı geliyor. Eğer onu olumsuz yanıtladıysanız telefon mesaj göndermenizi engelliyor olabilir.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Mesaj ayarlarınızı kontrol edin. mesaj yollarken ilk başta karşınıza bir uyarı geliyor. Eğer onu olumsuz yanıtladıysanız telefon mesaj göndermenizi engelliyor olabilir.

Herhangi bir olumsuzluk yok ayarlarda. Bu sorun 2-3 gundur var.

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herhangi bir olumsuzluk yok ayarlarda. Bu sorun 2-3 gundur var.

Operatörüm Avea ve son bırkaç gün de dahil şimdiye kadar hiç sms sorunu yaşamadım. Ama bazen şebeke sorunu yaşanıyor cidden. Avea bu konuda oldukça vukuatlı olsa da sorunun kaynağı konusunda henüz kesin bir neden bulmuş değilim.

*Telefondan kaynaklanıyor olabilir.
*Operatörden kaynaklanıyor olabilir.
*Bu sıralar yaşanan elektrik kesintilerinden ötürü baz istasyonlarında yaşanan sorunlardan kaynaklanıyor olabilir.

Ama sık sık şebeke sorunu yaşadığımı belirtmeliyim. Çok ciddi bir durum yok ama arada gidip geliyor cidden. Sorunla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende de sinyal gidip geliyor ama daha kullanıma hiç etki etmedi. Ne aramalarım kesiliyor, ne de mesajlarım aksıyor. İnternet kullanımında da sıkıntı yok. Sadece sinyal göstergesi sıfıra inip çıkıyor o kadar.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Telefonu yeniden baslatinca duzeliyor. Fakat BB rahat cekmezdi oturdugum evde LG gayet iyi. Tek sorun mesajlar bazen sikinti cikariyor sebeke cok iyi olmasina ragmen.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Gündüz dışarda fotoğraf çektim ilk defa. Evet 1 aydır kullanıyorum ve ilk defa güneş ışığında fotoğraf çektim. Sonuç mükemmel. =)

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Gündüz dışarda fotoğraf çektim ilk defa. Evet 1 aydır kullanıyorum ve ilk defa güneş ışığında fotoğraf çektim. Sonuç mükemmel. =)
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-d802-16gb-cep-telefonu-99199095 bana bunun ne kadar güvenilir olduğunu söyleyebilir misin? Hocam zira çok ucuz arkadaşım burdan almak istiyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Operatörüm Avea ve son bırkaç gün de dahil şimdiye kadar hiç sms sorunu yaşamadım. Ama bazen şebeke sorunu yaşanıyor cidden. Avea bu konuda oldukça vukuatlı olsa da sorunun kaynağı konusunda henüz kesin bir neden bulmuş değilim.

*Telefondan kaynaklanıyor olabilir.
*Operatörden kaynaklanıyor olabilir.
*Bu sıralar yaşanan elektrik kesintilerinden ötürü baz istasyonlarında yaşanan sorunlardan kaynaklanıyor olabilir.

Ama sık sık şebeke sorunu yaşadığımı belirtmeliyim. Çok ciddi bir durum yok ama arada gidip geliyor cidden. Sorunla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim.
Sorunun cevabını kendiniz söylüyorsununuz AVEA...............

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Turkcellde peşin olarak aynı fiyata varmış. Bu 16gb ayrıca ürün kapanmış yani kalmamış verdiğiniz linkte.

Bu arada ben de avea kullanıyorum ama şebeke sorunum yok. Şehrin belli bölgelerinde indirme hızım 4mb/sn'yi buluyor. Biraz merkeze uzak oturduğum için bulunduğum yerde 1mb/sn kullanıyorum.

erusl18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu mesaj sorunu bendede oldu bu hangoust denen meret yapıyor onu mullanma ve cihazı yenidem başlat.

erton44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
suan malatyada firmalarda 16 gb lık telefonlar kalmadı. sipariş geçmişler 1 haftaya gelir diyorlar. ürün yeni yeni satılmaya başlandı sanırsam. siyah var bi kaçyerde. beyaz hiç yok.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
suan malatyada firmalarda 16 gb lık telefonlar kalmadı. sipariş geçmişler 1 haftaya gelir diyorlar. ürün yeni yeni satılmaya başlandı sanırsam. siyah var bi kaçyerde. beyaz hiç yok.
Telefon satışa çıkalı 4 ay oldu

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
Bence siz bi Art kodlamasının ne olduğunu ve opengl 3.0 desteğinin ne olduğunu öğrenin.

dalvik in sorun çıkardığını biliyoruz, art a geçilecek onu da biliyoruz, tamam güncelleme en önce sana gelsin, open gl ile herşeyi sen yap.. şuraya fikrimizi yazıyoruz, ondan da usandırıyorsunuz adamı.