LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkdaşlar LG G2'de gelen aramalarda zil sesi artarakmı çalıyor samsunglardaki gibi? Varmı Bilgisi olan..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bağlama sorunu hiç yaşamadım. Kablolu, kablosuz her türlü bağlıyorum pc'ye. (Win7)

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkdaşlar LG G2'de Telefon çaldığında artan zil sesi olarakmı çalışıyor samsunglar gibi bilen varmıdır?

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben bu LG G2'yi bağlayamadım PC'ye driver hatası verip duruyor var mıdır bunun bir yolu? cdc hatası mtp hatası fln. :s Pc Xp bu arada
mtp hatası telefondaki kullanmadığın şeyleri kapatırken yanlışlıkla mtp servisini kapatırsan oluşur.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc One x + Maximum 400 tl verip almak istedigim telefon 1 ay sonra telefoncuları dolasıcam 2. el g2 varmı dıye ihihihi :)

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Teşekkür ederim dostum cvp için,ben ilk çaldığı zamanı merak ediyorum artarakmı çalıyor yok normal düzeydemi.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefona bu ay içerisinde güncelleme gelecekmi acaba bari 1 güncelleştirme alalım sonrası meçhul çünkü lg daha fazlasını vermez diye tahmin ediyorum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefona bu ay içerisinde güncelleme gelecekmi acaba bari 1 güncelleştirme alalım sonrası meçhul çünkü lg daha fazlasını vermez diye tahmin ediyorum

5.0 da alır içiniz rahat olsun. 4.4 güncellemesi 2 hafta sonra gelecek diyorlar. Aralığın ilk haftası almayı ümit ediyoruz. Söylentiler o yönde.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5.0 da alır içiniz rahat olsun. 4.4 güncellemesi 2 hafta sonra gelecek diyorlar. Aralığın ilk haftası almayı ümit ediyoruz. Söylentiler o yönde.
inşallah bloother gerçi telefon kullandıkça dahada hoşuma gitti almasada böyle kalsada sorun olmaz şahsen birde whatshap kullanıyomusun bir şey sormak istiyorum zaten aktif bi sen varsın konuşulacak :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
inşallah bloother gerçi telefon kullandıkça dahada hoşuma gitti almasada böyle kalsada sorun olmaz şahsen birde whatshap kullanıyomusun bir şey sormak istiyorum zaten aktif bi sen varsın konuşulacak :D

Elbette kullanıyorum buyur =)

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bu whatshap resımlerını elle ındırme sansımız yokmu ıstedıgımız resmı kaydet dıyıpte otomatık ındır var oda calısmıyo hıc bır resmın galerıde goremıyorum telefonu pc ye baglıyorum whatshap dosyasına bakıyorum anca orda tıkladıgım bı kac resmı otomatık ındırmıs hepsınıde deıl sıldım yukledım yıne aynı

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ya bu whatshap resımlerını elle ındırme sansımız yokmu ıstedıgımız resmı kaydet dıyıpte otomatık ındır var oda calısmıyo hıc bır resmın galerıde goremıyorum telefonu pc ye baglıyorum whatshap dosyasına bakıyorum anca orda tıkladıgım bı kac resmı otomatık ındırmıs hepsınıde deıl sıldım yukledım yıne aynı

Bende öyle bi sorun olmadı. Otomatik indiriyor gelen resimleri. Aşağıdaki ayarların bu şekilde mi?

a2udema7.jpg

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen bendeki ayarlarda bu şekilde zaten benim sorunum atılan resimler değil onları alabiliyorum galeride görüyorum mesela sen bende eklisin senin profiline girdiğimde resmini kaydetmek istiyorum onu nasıl yapabilirz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aynen bendeki ayarlarda bu şekilde zaten benim sorunum atılan resimler değil onları alabiliyorum galeride görüyorum mesela sen bende eklisin senin profiline girdiğimde resmini kaydetmek istiyorum onu nasıl yapabilirz

Anladım sen kişilerin profil resimlerini almak istiyorsun. Malesef öyle bi özelliği yok. Kendisi otomatik kaydederse ediyor. Onu da neye göre ediyor bilmiyorum. Ya da kişinin profil resmini açıp ekran görüntüsü çekerek kırpabilirsin.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım sen kişilerin profil resimlerini almak istiyorsun. Malesef öyle bi özelliği yok. Kendisi otomatik kaydederse ediyor. Onu da neye göre ediyor bilmiyorum. Ya da kişinin profil resmini açıp ekran görüntüsü çekerek kırpabilirsin.

Sağol kardeşim artık dediğin gibi ekran görüntüsü alıp kırpacaz mecburen :) iphone da kaydet vardı belki bundada vardır ben bulamadım dedım ama demekkı yokmus

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sağol kardeşim artık dediğin gibi ekran görüntüsü alıp kırpacaz mecburen :) iphone da kaydet vardı belki bundada vardır ben bulamadım dedım ama demekkı yokmus

iphonelarda son görülme zamanını kapatma da var mesela. Android için fazla özellik koymamışlar. 4.4'ten sonra belki whatsapp'ı da değiştirirler. iphone'da olduğu gibi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
beyler ilk şarj süresi ne olmalı

Ben aldığımda %95'ti, %15'e düşürdüm, şarja taktım. %100 olduğu anda çıkardım. Koskoca batarya 1,5 saatte doluyor 16 saat boyunca rahatlıkla dayanıyor. Bütün gün elimden düşmüyor. Toplasan 2, 3 saat boş kalıyor sadece gün boyu, onlar da herkesin mecbur olduğu ihtiyaçlar. Yemek vs.. =)

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphonelarda son görülme zamanını kapatma da var mesela. Android için fazla özellik koymamışlar. 4.4'ten sonra belki whatsapp'ı da değiştirirler. iphone'da olduğu gibi.
Resim olayını çözdüm anlatim varsa benim gibi ihtiyacı olan onlarada yardımımız dokunsun öncelikle whatshapı açıp resme bakıyoruz sonra whatshapı kapatıyoruz dosya yöneticisine giriyoruz tüm dosyalar diyoruz dahili dep birimine giriyoruz ordan whatshap klasörüne giriyoruz ve baktığımız tüm fotolar orjinal olarak profiile pictures dosyasında buluyoruz eğer galeriye taşımak istersekde resmin üzerine tıklayıp taşı diyoruz ve aynı yerdeki dcım yani resimlerin oldugu klasore tasıdıkdan sonra galeride görebiliriz artık uzun oldu ama baya taktım sonunda yabancı bi forumda buldum paylaşim dedim uzun oldu gerçi :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Resim olayını çözdüm anlatim varsa benim gibi ihtiyacı olan onlarada yardımımız dokunsun öncelikle whatshapı açıp resme bakıyoruz sonra whatshapı kapatıyoruz dosya yöneticisine giriyoruz tüm dosyalar diyoruz dahili dep birimine giriyoruz ordan whatshap klasörüne giriyoruz ve baktığımız tüm fotolar orjinal olarak profiile pictures dosyasında buluyoruz eğer galeriye taşımak istersekde resmin üzerine tıklayıp taşı diyoruz ve aynı yerdeki dcım yani resimlerin oldugu klasore tasıdıkdan sonra galeride görebiliriz artık uzun oldu ama baya taktım sonunda yabancı bi forumda buldum paylaşim dedim uzun oldu gerçi :D

Evet otomatik kaydettiğini biliyordum ama nasıl olduğunu bilmiyordum demekki sadece baktıklarımızı kaydediyormuş. =))

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen öyleymiş memleket meselesi oldu benim için :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yeni bi özellik keşfettim sanırım, hiçbir yerde görmemiştim. Qslide ile açtığınız pencereleri ekranın sağına ya da soluna iyice kaydırdığınız zaman bu şekilde küçülüp butona dönüşüyor. Bastığınızda tekrar ekranın ortasına gelip kullanmaya devam ediyorsunuz.

3uzujy9e.jpg

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Eywallah [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] baya yararlı oldu bu bilgi.Denedim gayet güzel çalışıyor.:clap:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Teşekkürler Yeni Bir şey Keşfeden Arkadaş Paylaşırsa iyi olur . Kurcaladıkça Daha Çok Hoşuma Gidiyor Telefon

mrstc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar. ben de telefonu geçen hafta aldım. ve bugün bir durumla karşılaştım. sabah telefonum çaldı sadece numara görünüyo ve arayan bilgilerini görmek için kaydırın diye bir yeri işaret ediyor. daha önce arayan kişiyi direk olarak isim ile görebiliyordum. 3-4 farklı kişide denedim hepsinde aynı şekilde görünüyor. uğraştım ama gideremedim bu sorunu (yani bir sorun mu bilmiyorum ama arayan kişiyi anında görememek benim için sorun:)) bilgisi olan arkadaşlarımın yardımını bekliyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
selam arkadaşlar. ben de telefonu geçen hafta aldım. ve bugün bir durumla karşılaştım. sabah telefonum çaldı sadece numara görünüyo ve arayan bilgilerini görmek için kaydırın diye bir yeri işaret ediyor. daha önce arayan kişiyi direk olarak isim ile görebiliyordum. 3-4 farklı kişide denedim hepsinde aynı şekilde görünüyor. uğraştım ama gideremedim bu sorunu (yani bir sorun mu bilmiyorum ama arayan kişiyi anında görememek benim için sorun:)) bilgisi olan arkadaşlarımın yardımını bekliyorum.

Bende arayan direkt görünüyor. Ayarları kontrol edin.

mrstc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben rehber ayarlarından halletmeye çalışıyordum ama arama ayarlarında gizlilik ile bir yer varmış ordan hallettim. bloother yardımın çok olmadı ama bana ilham verdin:) teşekkür ederim.