ysn1221
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Zaten veriyoda simdikine gire farkini merak etiim [emoji3]G2 2 sinide veriyo zaten 😉
Zaten veriyoda simdikine gire farkini merak etiim [emoji3]G2 2 sinide veriyo zaten 😉
arkdasım link atarmısınBeyler d802 için android 5.0.2 çıktığı idda ediliyor. Xda'da konusu falan var. Resmi stock rom
Haklsn 5.1 de bile sorun varms 5.1.1 de ram sorunu filan giderilcekmis 5 i vermesin zaten LG bu saatten sonra 5 i verse vermemis gibi olur ama 5.1.1 i verirse G2 ucusa gecer valla birde lg l90 hindistanda android 5 aldi.[video=youtube;TcKB3TG2S94]https://www.youtube.com/watch?v=TcKB3TG2S94[/video]
Android 5.1.1 vermeleri gerekiyor onu versin en stabili şarj sorununuda çözdüler biraz bekleyin güncelleme gelince kitkatda durun yüklemeyin yoksa kitkata dönmek için stock atıcaksınız tekrar bu sürümde 4K kayıt ve slow motion varsa güzel olur [emoji99]
Ram sorunu giderilmemis bildigim kadaryla 5.1.1 de giderilcekmis .5.1'de ne gibi sorunlar varmış mesela açıklık getirirseniz sevinirim. [MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION]
Ben sadece duydum yoksa ben android 5.0 i bile kullandm ondada sorun cekmedim yani cyanogenmodlu olanlari . hatta forumdaki 5.0.1 grola romunuda kullandm ondada sorun cekmedim. Cihaza ozgu heralde.3 gündür Nexus 5'te 5.1 kullanıyorum zerre hata yok. Lolipop'ta ram kullanımı benim cihazıma göre yaklaşık 100-150 mb arttı Kitkat'a göre ama birçok kişinin S5, G3 gibi cihazlarda yaşadığı şişme, milisaniyelik takılma zerre yok. Boşta en fazla 850-900 kullanıyor bu cihaz. 25 tane uygulama açıp denedim maksimum 1.4 gb doldu o zaman bile en ufak yavaşlama olmadı. Bu ram sorunu absürt absürt sistem uygulamaları kullanan marka telefonlarında geçerli sorun. Bir sonraki güncellemede de ram kullanımı değişmeyecek çok beklersiniz.
Beyler bana turkiye 20 c romunu bulacak var mı? LG firmware listte var ama link bozuk almanya romunu indirebildim ama turkiye inmiyi telefonu 1 ay icinde garantiye vercem catlaklardan dolayı pek önemli degil ama bahane olsunBen sadece duydum yoksa ben android 5.0 i bile kullandm ondada sorun cekmedim yani cyanogenmodlu olanlari . hatta forumdaki 5.0.1 grola romunuda kullandm ondada sorun cekmedim. Cihaza ozgu heralde.
Mayısa kadar beklicez .Nedir bu lollipop olayı bu türlü gelmedi
Mayısa kadar beklicez .
Tutmuyor ki hicbir zaman ama daha erkende gelebilir LG bu 😃Yani Mayısta da gelsin bi zahmet. 2015 in ilk ayları nere mayıs nere..
Aynen suan LG ile ask yasiyorum valla LG batiriirsa en sevdigim markalardan huaweiyi severim sony ve htc nin cerceveleri o gereksiz yerlerine bayiliyorum zaten 5 inclik teli g3 ile 5.5 inclik telefonla bir yapan firmalar 😃Mayısta kesin geliyor.Geç olsun da güç olmasın 2 ay sonra problemli rom verirlerse lg ye ne söverim belli değil
Bi baksaniz ?Telefon ben uyurken geceden sabaha kadar %3-5 sarj yiyor.Wifi falan kapalı sadece Led acik mesaj gelmedigi icinde yanip sonmuyor zaten.Sizce bu sarj miktari normal mi?
Kafana takma normal kullanmda nasl gidio o onemli aksam prize koy sabaha kadar dursun 😃Bi baksaniz ?
Kafana takma normal kullanmda nasl gidio o onemli aksam prize koy sabaha kadar dursun 😃
Parlaklk ?Okula 90 sarjla gittim 15 dk oyun oynadim mobil veri acikken geri kalanda 1~2 saat nette takildim muzik falan 35 sarjla dondum
Otomatikte yani 50 civarlarindaParlaklk ?
Emin degilim normalimsi gibi ben sana benimkini diyim sabah 7 de kalkiyorum wifi ile 15 dk nette facede tapatalkta twitterda hepsinde bildirimlere filan bakiom ve arabaya biniom okula gitmek icin arabada muzik dinliom ve mobil veri acik duruyo ekran kapali genellikle okulda telefonu pek acmiom ogleyin teknoloji haberlerine bakiyorum filan yani sabah yaptiklarimi yapiom sayilir sonra eve gidince 87 filan oluyo genellikle evde baya kullaniyorum ama oyun asla oynamam net hep acik wifi olarak bu arada parlakligi asla kismam ben sevmiom 100 den asasini sarj 40 filan oluyo gun sonunda suan 47 aksam yatarken sarja koyuyom sabah aliyom. Hayat hikayem.Otomatikte yani 50 civarlarinda
Sabaha kadar durmasi zararli.degilmiEmin degilim normalimsi gibi ben sana benimkini diyim sabah 7 de kalkiyorum wifi ile 15 dk nette facede tapatalkta twitterda hepsinde bildirimlere filan bakiom ve arabaya biniom okula gitmek icin arabada muzik dinliom ve mobil veri acik duruyo ekran kapali genellikle okulda telefonu pek acmiom ogleyin teknoloji haberlerine bakiyorum filan yani sabah yaptiklarimi yapiom sayilir sonra eve gidince 87 filan oluyo genellikle evde baya kullaniyorum ama oyun asla oynamam net hep acik wifi olarak bu arada parlakligi asla kismam ben sevmiom 100 den asasini sarj 40 filan oluyo gun sonunda suan 47 aksam yatarken sarja koyuyom sabah aliyom. Hayat hikayem.
Degil 6 mayistan beri g2 kullaniyorum bataryada hic azalma yok hep boyle kullaniom zaten sarj cihazi akimi kesio otomatik doldugunda rahat olun kanıt olarak sarj cihazi normalde sarj ederken ısınırken 100 olduktan sonra (haliyle akimi kesio) daha ısınmamaya baslar .Sabaha kadar durmasi zararli.degilmi