Lg G2 kullananlar bakabilir mi?

lg g2 mi iphone 5 mi


  • Kullanılan toplam oy
    61

TURKER

Profesör
Katılım
4 Eylül 2013
Mesajlar
1,114
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
Klasik lg malzeme kalitesi yetersiz
Kamerada özellikleri bol bol doldurup sonradan sensör hataları yaşatan
Tek güncelleme verip suratına bakmayan
Samsung özentisi arayüz ve tasarımlı bir firma önceden Sony e özenirdi şimdi samsunga geçti ben pek önermiyorum Samsungun terlik plastiğinden daha dandik malzemesi var .
Plastik kasa olduğundan dolayı zaten ısıyı dağıtamıyor ve işlemci hızı düşüyor dolayısıyla kasıyor zaten hiç önermem fiyatına aldanma lg bu sonuçta bu kadar şey saydım kim bilir daha neler neler var ha birde
ekranda kontrasta abanmışlar dolayısıyla renkler çok doygun ama gerçeklikten de bir o kadar uzak...

Her konuda G2 yi abarta abarta kötüleyip, Z1 in fanlığını yapma artık.
 

What The Hell

Profesör
Katılım
6 Şubat 2011
Mesajlar
1,988
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
Durun siz kardeşsiniz, yapmayın etmeyin. :p

Konuya dönersek tabiki iPhone 5.

Anlatmama gerek yok fazla, g2'nin 1 yılı varken 5'in daha 3 senesi var.

[MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION] Klip ne zaman geliyor? Xtina ile bile düet yaptı :(
 

LittleMonster

Profesör
Katılım
23 Ağustos 2013
Mesajlar
3,230
Reaksiyon puanı
33
Puanları
228
Durun siz kardeşsiniz, yapmayın etmeyin. :p

Konuya dönersek tabiki iPhone 5.

Anlatmama gerek yok fazla, g2'nin 1 yılı varken 5'in daha 3 senesi var.

@LittleMonster Klip ne zaman geliyor? Xtina ile bile düet yaptı :(
Konunun dışına çıkmalıyım lütfen . Komik olduğunu falanda düşünüyorsan yanılıyorsun :)
 

What The Hell

Profesör
Katılım
6 Şubat 2011
Mesajlar
1,988
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
Konunun dışına çıkmalıyım lütfen . Komik olduğunu falanda düşünüyorsan yanılıyorsun :)

Artpop fena flopladı, GaGa'nın kariyeri çöküşte sonra Xtina ile düet yaptı sende haklısın tabi ordan burdan çıkarıcan elemini kederini. Ne çektin be [MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION] Sony fanı niye oldun demiyorum, oldun da noldu diyorum? Plastik diye diye kötüledin de noldu Z1 de iPhone varken esamesi okunmuyor. :p
 

LittleMonster

Profesör
Katılım
23 Ağustos 2013
Mesajlar
3,230
Reaksiyon puanı
33
Puanları
228
Artpop fena flopladı, GaGa'nın kariyeri çöküşte sonra Xtina ile düet yaptı sende haklısın tabi ordan burdan çıkarıcan elemini kederini. Ne çektin be @LittleMonster Sony fanı niye oldun demiyorum, oldun da noldu diyorum? Plastik diye diye kötüledin de noldu Z1 de iPhone varken esamesi okunmuyor. :p
LoL .
 

Bloother

Rektör
Katılım
29 Ekim 2013
Mesajlar
10,949
Reaksiyon puanı
2,327
Puanları
293
Yaş
37
Bırakın yazsın, kötülesin. Zaten yazdıklarını pek fazla dikkate alan yok. Kendince gerçekleri yazıyor. Sadece kendince.. =) 2 dakikalık incelemeyle 2 aylık telefonumu bana anlatıyor adam. =))
 

LittleMonster

Profesör
Katılım
23 Ağustos 2013
Mesajlar
3,230
Reaksiyon puanı
33
Puanları
228
Dün 2 saatti sonra 20dk şimdide 2dklık incelemeye düştük hadi hayırlısı :)
 

Bloother

Rektör
Katılım
29 Ekim 2013
Mesajlar
10,949
Reaksiyon puanı
2,327
Puanları
293
Yaş
37
Anlattıklarına bakılırsa 2dakika bile çok. Yine insaflı davrandım. =))
 

lordmaxcake0

Asistan
Katılım
7 Ocak 2013
Mesajlar
117
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
yav he he. 1020 den sonra 2. kameraymış kimi kandırıyorsun sen ? Z1 varken s4 zoom varken 2. lik nere g2 nere :))
s4 ü tabiki geçer işlemcisi üstün ama bir note3 ü geçebiliyormu performansta tabiki hayır :))
Bu arada bloother in de hazımsızlıkları devam ediyor anlaşılan :))
Konuştuğum her g2 kullanıcısının yazısını beğeniyor eh napalım gereksiz bir hayran edinmişiz ama olsun

Kardeşim Z1 fiyatı güncel olarak şu anda 2199 TL Ki fiyatından da anlaşılıyor ki bariz bi üstünlüğü var.Elbetteki hemen hemen 21 mp'lik bir kamera ile 13 mplik bir kamera bir olmaz.
S4 ZOOM ki telefon fotoğraf ve video üzerine çıkartılmış bir ek apart ile bunu bir akıllı telefon ile kıyaslamak şahsıma göre mantıklı değil.
Note 3 akıllı telefonlar kriterinde değil yalnız. Ekran inç büyüklüğünden tablet grubuna dahil. Ki fiyatı ortalama 1900-2000 lerde. LG G2 şu anda satış fiyatı 1599 16 gb olan versiyonu.Ve hemen hemen 1500 alıyorsun o 99 liralık hediye çeki falan filan diyorlar birde orjinal kapak veriyorlar.Diyeceğim şu ki belki senin için bu 1599 ile 2199 fiyatıları arasında rakam önemli değildir.Ama bir başkası için önemli olabiliyor.Hele ki şu yeni yıldan sonra çıkan yasalarla bu daha da önemli olacak gibi.Kredi kartına taksit falan yasaklandı diyorlar hiç inanasım gelmiyor ama zaman gösterecek.Fiyat performans olarak karşılaştırdım ki benim görüşüm bu. Senin görüşlerine de saygı duyarım.Netice de zevkler renkler tartışılmaz :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ha bu arada G2 kamerasında sorun diye geçiyordu ki buna da tam sorun denemez. ODAK sorunu Daha geç odaklanıyordu ama geçen haftalarda bu sorun ortadan kalkmış bulunmakta LG İlk güncellemesini verdi (LG G2) için. Ram'de kamerada ve uygulamalarda optimizazyon gerçekleştirdi. BİLGİNİZE ŞU ANDA AKTİF RAM KULLANIMIM Google play store uygulamaları 77 adet uygulama artı telefonun kendi uygulamaları dahil 900 1100 mb arası Bir ram kullanıyor genelde 700 ile 900 arası boşta :) Tam kullanmıyor ki bu da kasmıyor telefonu 3 gb olsaydı düşünemiyorum...
 

annttiigs

Profesör
Katılım
7 Şubat 2007
Mesajlar
2,589
Reaksiyon puanı
24
Puanları
218
Plastiğin ısı yayılım prensibini inceleyip konuş boş yere her lafının arkasına bol keseden atma diyorsun ya fanboyluğunu başka yerde yap ne kontrasttan anlıyorsun ne ekran teknolojilerinden almışsın bir çakma samsung bilmem oyunun kaynak kodu söyle o bu niye o oyunlar o zaman note 3 te z1 de kasmıyor da g2 de kasıyor ?
G2 de kassın diye özel kaynak kod geliştirmişler haklısın .
Takoz kadar kılıfı alınca telefonun ne inceliği kalıyor ne tasarımı.
Terlik plastiğinden telefon aldın diye seninki gibi hepside çatır çatır kırılcak diye birşey yok .
Daha ekran doygunluğundan anlamıyor adam gelmiş bana canlı parlak diyor aradaki nüans farkına bak .
Ayrıca şunuda söyliyim o cihaz 4 sene falan gitmez.
Daha Knock on u düzgün çalışamıyor klavyesini düzgün yapamamış şirketin cihazında seninle ekran , kamerasındaki frame leri tartışmak da ayrı komedi ya neyse her zamanki lg fiyaskoları .
Bir 4.4 alıp daha sonra 4 sene kullanırsın heralde bundan sonra ( kasmalarına dayanabilirsen :)) )

- - - Mesaj Güncellendi - - -


Almışlar bir terlik plastiğinden yapılma tasarım arayüz samsung çakması cihaz boş boş konuşuyorlar.
Adamlara bilimsel konuşuyor plastik ısı dağıtımını eşit yapamaz diyorum bu yüzden ısıyı dışarıya veremediğinden işlemci ısındıkça kendi hızını düşürür ve buna paralel olarak kasma olur yok efendim eline almadan konuşma cart curt elime alıp denediğimden bile habersiz arkadaşlar...
Kamerası desen zaten vasat üstü 60fps de dünyanın frame kayıplarını veriyor.
Ekran desen kontrastı o kadar abartmışlarki renkler gerçek tonlarından çıkmış sanıyorlarki bunlarda kontrast artınca renk doygunluğu artınca hem gerçekçi hem de güçlü renk veriyor ekran ... :)
Heralde kendilerinde hazımsızlık sorunu mevcut anlamakta güçlük çekiyorlar .
Almışlar bir plastiği ucuz diye sonra eleştirilmeye gelemiyorlar almasaydın o zaman arkadaşım bu kadar sorunlu cihazı bu kadar basit...

bir terlik plastiği kullanıcısı olarak konuşuyorum. android development'i de yapan bir adamım. bu işin içinde forumlarda insanlarla çene çalmaktan çok daha derininde varım. aynı zamanda; xperia arc, samsung galaxy s3, nexus 4 ve son olarak terlik plastiği telefon kullanıcısıyım.

1. seviye adap. bunlar bir tartışmada olmazsa olmazlardır. sen ona yanaşma, o sana yanaşmasın ondan sonra bizim çocuğu neden dövdüler. e çok normal değil mi ?
2. gördüğün gibi 4 farklı markayı da (nexus'u lg yaptı ancak sadece assemble etti google ne isterse onu koydu içine) kullandım. güncelleme konusunda lg sabıkalıdır ancak nexus hariç diğerleri sabıkalı değildir demek af edersiniz eşşekliktir. kullandım biliyorum.
3. ara yüzlere gelince; samsung'un gerçekten albenili ama bir o kadar da kaynak canavarı ara yüzü ile lg'nin arayüzünü karşılaştırmak biraz zor. zira samsungun aylardır, yılladır çözemediği bir rehber sorunu var. çözdüler mi en son haberim yok. muhtemelen çözememişlerdir. nexus bütün kategorilerde performans kıstası altında hepsini ezer. ama lg'nin arayüzüne samsung çakması dediğinde neye göre çakma olduğunu belirtmen gerek. ona bakarsan ekrana app koymak java os'lerden beri geliyor. ee ne yapacağız şimdi ? yani arkadaşlar, kullanıcı alışkanlığı denen bir uzmanlık vardır bunu kafanıza göre her modelde 180 derece çeviremezsiniz. çevirirseniz kendi ayağınıza sıkmış olursunuz. sonuçta android kullanıcısının bir alışkanlığı var ve buna çok fazla müdahale edemezsiniz. bakarsanız da bütün modeller 3 aşağı 5 yukarı benzer bir birine. bu firmalar launcher yazan firmalar değil dostum bu firmalar kocaman eşşek kadar framework'e bir launcheri de dahil eden firmalar.
4. bu gün ısınıp da hızını kısmayan bir işlemci yok. bakır plakaların üstüne oturan, üzerinden pasif ve aktif (fan) gibi soğutucular ile desteklenen masaüstü bilgisayarların bile bios'una baktığında over temp control görürsün. bu kaçınılmazdır. diğer cihazlara koyulan o aleminyum gövdeler de sandığınız gibi ısı yalıtımı için değiş +300 TL almak için. (doğruya doğru konuşmak lazım. işlemci gövdeye hiçbir yerde temas etmiyor ve ısı alışverişinde sizin dediğiniz etki o kadar da fazla olmuyor. Kasma konusunda ise haklısın. Ancak android 4.3'ün ekran akışı odaklı, 4.4'ün ise burada çığır açtığını sözlerime eklerim. o senin dediğin takılmalar ısınmadan ziyada android'in kanayan yarasından kaynaklı. art ile birlikte pre-compile olayı tamamen geçildiğinde bu dedikleriniz de tarihte yer bulacak.
5. cihaz bazlı implementasyonun olmadığı bir marka varsa lütfen söyle direk ona geçeyim. hiç kasmayayım kendimi. çalıştığım bir projede htc'nin one ile birlikte değiştirdiği contact management implementasyonu nedeni ile karnıma ince sızılar girdi. bulduğumda ise htc'ye ince sızılar yolladım.
6. telefonu dikkatli kullanmazsa başına geleceği istisnasız bütün markalarda aynıdır. düşürdüğünde ekranı kırılır, çatlar, çizilir. bu lg g2'de daha olasıdır zira. adamların yaptığı mühendislik ile 5.2" i bu boyuta sığdırdıklarından display ile body arasında nerede ise mesafe yok. ama dikkatli kullandığına bu mesafesizlik inanılmaz karizma duruyor. youtube'de bütün markaların "drop test"leri var. aç izle. kılıfsız olarak yapılan o testlerde ortaya neler çıkıyor. bir zamanlar hatırlarım, adamlar s3 ile iphone 4'ün ekran çizilmesi testlerini yapmış s3'ü ve iphone 4'ü araba arkasına bağlayıp sürüklemişlerdi. s3 orada bile oldukça stabil ve az çizilmişti. ama gerçekte ne oldu ? 75 cm'den düşürdüm. ve ekranı çizildi.
7. knock on testleri ise gerçekten acı verici. geliştirilmesi gerektiğini belirterek gireyim. ancak, yazılım camiasında "use case" diye bir kavram vardır. bir kullanıcı tester değil ise telefonu 3 saniyede 10 kere açıp kapatmaz. açar, işini görür daha sonra kapatır cebine, çantasına şurasına burasına atar. tekrarlıyorum geliştirilmesi gerekiyor ama çalışmıyor tarzında bir yorum kötü niyetlidir. (zamanlaması manidar :) )
8. ve artık android çok kasıyor yeaaaa sınırlarının dışına çıksın insanlar. yukarıda 4.2.2'yi anlattım. 4.3 ve 4.4'ü anlattım. 4.4'de ve sonrasında gelecek olan art ile akıcılık zirveye çıkmış olsa da google bu işi v4 ile çoktan halletmiş. sadece daha iyi hale getiriyor her versiyonda. uygulama geliştiricilerinin doğru düzgün yazmadığı kodlardan dolayı android çok takılıyor dersen takılmayan cihaz yoktur derim.



son söz; seviye ve üslup önemli.


edit : kamera konusuna değinmemişim. geliştirilmeye ihtiyacı var.
 

LittleMonster

Profesör
Katılım
23 Ağustos 2013
Mesajlar
3,230
Reaksiyon puanı
33
Puanları
228
bir terlik plastiği kullanıcısı olarak konuşuyorum. android development'i de yapan bir adamım. bu işin içinde forumlarda insanlarla çene çalmaktan çok daha derininde varım. aynı zamanda; xperia arc, samsung galaxy s3, nexus 4 ve son olarak terlik plastiği telefon kullanıcısıyım.

1. seviye adap. bunlar bir tartışmada olmazsa olmazlardır. sen ona yanaşma, o sana yanaşmasın ondan sonra bizim çocuğu neden dövdüler. e çok normal değil mi ?
2. gördüğün gibi 4 farklı markayı da (nexus'u lg yaptı ancak sadece assemble etti google ne isterse onu koydu içine) kullandım. güncelleme konusunda lg sabıkalıdır ancak nexus hariç diğerleri sabıkalı değildir demek af edersiniz eşşekliktir. kullandım biliyorum.
3. ara yüzlere gelince; samsung'un gerçekten albenili ama bir o kadar da kaynak canavarı ara yüzü ile lg'nin arayüzünü karşılaştırmak biraz zor. zira samsungun aylardır, yılladır çözemediği bir rehber sorunu var. çözdüler mi en son haberim yok. muhtemelen çözememişlerdir. nexus bütün kategorilerde performans kıstası altında hepsini ezer. ama lg'nin arayüzüne samsung çakması dediğinde neye göre çakma olduğunu belirtmen gerek. ona bakarsan ekrana app koymak java os'lerden beri geliyor. ee ne yapacağız şimdi ? yani arkadaşlar, kullanıcı alışkanlığı denen bir uzmanlık vardır bunu kafanıza göre her modelde 180 derece çeviremezsiniz. çevirirseniz kendi ayağınıza sıkmış olursunuz. sonuçta android kullanıcısının bir alışkanlığı var ve buna çok fazla müdahale edemezsiniz. bakarsanız da bütün modeller 3 aşağı 5 yukarı benzer bir birine. bu firmalar launcher yazan firmalar değil dostum bu firmalar kocaman eşşek kadar framework'e bir launcheri de dahil eden firmalar.
4. bu gün ısınıp da hızını kısmayan bir işlemci yok. bakır plakaların üstüne oturan, üzerinden pasif ve aktif (fan) gibi soğutucular ile desteklenen masaüstü bilgisayarların bile bios'una baktığında over temp control görürsün. bu kaçınılmazdır. diğer cihazlara koyulan o aleminyum gövdeler de sandığınız gibi ısı yalıtımı için değiş +300 TL almak için. (doğruya doğru konuşmak lazım. işlemci gövdeye hiçbir yerde temas etmiyor ve ısı alışverişinde sizin dediğiniz etki o kadar da fazla olmuyor. Kasma konusunda ise haklısın. Ancak android 4.3'ün ekran akışı odaklı, 4.4'ün ise burada çığır açtığını sözlerime eklerim. o senin dediğin takılmalar ısınmadan ziyada android'in kanayan yarasından kaynaklı. art ile birlikte pre-compile olayı tamamen geçildiğinde bu dedikleriniz de tarihte yer bulacak.
5. cihaz bazlı implementasyonun olmadığı bir marka varsa lütfen söyle direk ona geçeyim. hiç kasmayayım kendimi. çalıştığım bir projede htc'nin one ile birlikte değiştirdiği contact management implementasyonu nedeni ile karnıma ince sızılar girdi. bulduğumda ise htc'ye ince sızılar yolladım.
6. telefonu dikkatli kullanmazsa başına geleceği istisnasız bütün markalarda aynıdır. düşürdüğünde ekranı kırılır, çatlar, çizilir. bu lg g2'de daha olasıdır zira. adamların yaptığı mühendislik ile 5.2" i bu boyuta sığdırdıklarından display ile body arasında nerede ise mesafe yok. ama dikkatli kullandığına bu mesafesizlik inanılmaz karizma duruyor. youtube'de bütün markaların "drop test"leri var. aç izle. kılıfsız olarak yapılan o testlerde ortaya neler çıkıyor. bir zamanlar hatırlarım, adamlar s3 ile iphone 4'ün ekran çizilmesi testlerini yapmış s3'ü ve iphone 4'ü araba arkasına bağlayıp sürüklemişlerdi. s3 orada bile oldukça stabil ve az çizilmişti. ama gerçekte ne oldu ? 75 cm'den düşürdüm. ve ekranı çizildi.
7. knock on testleri ise gerçekten acı verici. geliştirilmesi gerektiğini belirterek gireyim. ancak, yazılım camiasında "use case" diye bir kavram vardır. bir kullanıcı tester değil ise telefonu 3 saniyede 10 kere açıp kapatmaz. açar, işini görür daha sonra kapatır cebine, çantasına şurasına burasına atar. tekrarlıyorum geliştirilmesi gerekiyor ama çalışmıyor tarzında bir yorum kötü niyetlidir. (zamanlaması manidar :) )
8. ve artık android çok kasıyor yeaaaa sınırlarının dışına çıksın insanlar. yukarıda 4.2.2'yi anlattım. 4.3 ve 4.4'ü anlattım. 4.4'de ve sonrasında gelecek olan art ile akıcılık zirveye çıkmış olsa da google bu işi v4 ile çoktan halletmiş. sadece daha iyi hale getiriyor her versiyonda. uygulama geliştiricilerinin doğru düzgün yazmadığı kodlardan dolayı android çok takılıyor dersen takılmayan cihaz yoktur derim.



son söz; seviye ve üslup önemli.


edit : kamera konusuna değinmemişim. geliştirilmeye ihtiyacı var.
Fikirlerinizin hepsine katılmamakla birlikte doğru bulduklarım var .
Saygı duyarım.
Fakat üslup konusuna gelirsek ben takındığım üslubu size değil yorumunuzu beğenen malum arkadaşa göre verdim zira anladığı dilin o olduğuna inanmaktayım.
Öte yandan benim ile burada fikir alış-verişinde bulunduğunuz içinde teşekkür ederim.
İYİ FORUMLAR
 

kadirirdem

Dekan
Katılım
23 Mayıs 2013
Mesajlar
6,217
Reaksiyon puanı
708
Puanları
1,293
arkadaşlar z ultra veya note 3 alıcaktım bugün teknosada g2 görünce fiyattan dolayı fikrim değişti
1-)telefondaki sanal tuşlar çok yer kaplıyor mu ?
2-)sanal tuşları kaldırmak mümkün mü ? (root yapmak istemiyorum)
3-)lg g2ye ne kadar yazılım desteği verir ve güncel oyunları ne kadar süre oynayabilirim :blink:
1.si sanl tuşlar çok yer kaplamaz.
2.si sanal tuşları kalkmaz kalksada kullanamassın zaten :)
3.sü lg nin napacagı belli olmaz belki verir ama onun bu konuda kabarık sabıkası var

bence lgg2 güzel hızlı bir cihaz ve oyunları gayet iyi derecede oynarsın gönül rahatlıgıyla al...
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
azıcık araştırın gözünüzü seveyim ya, hep aynı muhabbetler, hep aynı durumlar sorulup duruyor.. tamam burası forum, sorup öğreneceksin, yardımlaşmamız illa ki olacak ama ben burada bile 3-4 kez aynı şeyi yazdım, forum içinde aratsan yine bi dolu yazı çıkar karşına.

32gblık alırsan 25 gb, 16lık alırsan 9.5 gb boş alanın kalıyor. telefonun bana göre bir sıkıntısı yok, herşeyiyle iyi, ufak tefek sorunlarından bahsedenler var, yok plastiği gıcırdıyormuş, yok kamerasında hata varmış, yok güncelleme gelir miymiş?

gıcırtı ve güncelleme konularına katılmıyorum, ufacık bişi çıkt mı veryansın et, koskoca ios saat değişikliğini takvimle senkronizasyon yapmayı unutmuş, iphone la yaşayanlar işe geç kalmışlar.. bundan bahseden sayısı az, ama lgde gıcırdama var, yıkalım forumu diye yazanlar var, ilk alan adama hayırlı olsundan önce gıcırdıo mu telefonun diye soran bir milletimiz var :D

gelelim sorularına:

sanal tuş konusunu sormuşsun, gidip inceledin mi telefonu? teknosada siyah tshirt lü g2 yazan kişiler geziyor, onlara danışıp oyun açtın mı? ya da sağına soluna bakıp, eline oturuyor mu, baş parmağın ekranın hepsine hükmedebiliyor mu diye inceledin mi? kamerasıyla 3-5 saçmasapan resim çekip baktın mı? bunları yapmamışsın gibi geliyor bana.. gideceğin zaman at telefonuna mp3leri git at telefona, ses seviyesine bak (az gelip gelmediğini ölçersin), video konusunda sıkıntın mı var? 1080p videoyu kes 3-5 dakikalık, teknosanın ortasında at bluetooth la g2 ye, dene gör, takılıyor mu, sanal tuşların durumu nedir diye incele.. bana göre hiç yer kaplamıyor, telefona alıştıktan sonra iphone 5i eline alınca oyuncak gibi geliyor (eğer g2 yi alırsan 1-2 hafta sonra ne demek istediğimi anlarsın) 5.2 koskoca ekran var.. kendini belli ediyor.

sanal tuşlara neden bu kadar takıldın anlamıyorum, sanal tuşları kaldırırsan nasıl kullanmayı düşünüyorsun telefonu? oyundan nasıl çıkacaksın, görev yöneticisine girip açıkta kalan işlemleri nasıl kapatacaksın? bu kadar büyütme sanal tuş olayını, göze batmıyor o kadar. herkes kameranın odaklayamama problemine takmışken sen sanal tuş konusunda kalmışsın, daha çok karşılaşıcaz galiba seninle :D

son soruna gelince, 4.4 ü alacağı söyleniyor. ben bu güncelleme deliliğini anlamıyorum, senin için değil genel anlamda söylüyorum, dead trigger 4.2.2 de de oynanıyor, benim 4.0 ice cream tabletimde de oynanıyor. neden yani bu güncelleme deliliği? bunu iphone bu sene abarttı, açık kapatıyoruz diye 7.0.1, 7.0.2, 7.0.3 diye gidiyor.. androidi güncellemek öyle kolay değil, ios u kullanan sadece iphone, ama androidi kullanan sony var, general mobile var, samsung var lg var.. yazılımı buna uyarlama var, donanım desteğine göre düzenleme var var oğlu var. ayrı bir zaman ayırmak gerekiyor, üstüne üstük bir de telefon çıkarıyorlar 3-4 ayda bir.. adamlar yazılım mı güncelleyecek yoksa telefon mu çıkaracak? samsung ace modeline 4.4 ü verirse telefon eskidi diye satan olmaz ki.. adamlar onun hesabını da yapmışlar. lg güncelleme vermezse ne olur? ben sana söyleyeyim çıkarılan romları yüklersin ilerleyen zamanda.. tamam garantiden çıktığı söyleniyor ama, geriye döndürebilme durumları da var, teknik servise giden her telefon garanti testine sokulmuyor ki.. hemen hemen çoğu telefon sokulmuyor.. rootlu mu, değil mi, buna yazılım yüklenmiş mi, kerneliyle oynanmış mı diye zaman mı harcayacak birde? zaten sadece senin telefonun oraya gitmiyor, yüzlerce belki de binlerce telefon geliyor, hepsinin derdi sıkıntısı ayrı.. lg güncelleme vermezse rom yüklersin, istediğin sürüme geçersin, bununla uğraşan telefona daha fazla özgürlük vermek isteyen kişiler mevcut.. benim eski nokia 5800 a bile bi kamyon rom yükledim.. nokia desteği kesti, forumdan bu işlerle uğraşanlar ümidi kesmedi, symbian olmasına rağmen hala yeni bişeyler çıkaranlar var.. lafın kısası lg destek versin yada vermesin, sen bu donanımla (snapdragon 800 işlemci ve adreno 330 ekran kartıyla) çoğu oyunu oynarsın.. ama unutma oyunlar deli gibi şarj yiyor, benzinli arabanın 90ı geçince çift enjeksiyona geçmesi gibi birşey.. su gibi içiyor şarjı :D ama çok rahat 1 günü tamamlıyor telefon, "yahu oynayım da bitsin, şarja takayım" diye düşündüğünde şarjı bitmeyenlerden.. iphonelar artık yanında taşınabilir batarya taşır oldular, g2 de 3000 MA pil kapasitesi var, yetecektir.. :)
Bence g2 ile ilgili herseyı acık acık anlatmıs hala g2 sole bole hangı daha ıyı dıyecek bırı kalmamalı . emegıne saglık.
 

RK7

Öğrenci
Katılım
27 Mart 2014
Mesajlar
19
Reaksiyon puanı
4
Puanları
3
LG G2 kullaniyorum birkac aydir. Sizin gibi kararsiz kalmistim ve samsung alacaktim. Internette arastirdiktan sonra herkesin bu telefonu önermesi benim LG yi tercih etmeme sebep oldu. Aldim ve suan Android platformunda bu telefonun üstüne bir cihaz daha yok, kullaninca anlayacaksin. Dün güncellemeyi kurdum, otomatik ekran parlakligi ayarlamadaki sorunlar kalkmis ve cihaz daha da stabil calisir olmus fakat bugün bir sorun farkettim, ayarlarda mobil veri bölumune girdikten sonra telefon kilitleniyor bir sure. Belki sadece bende olan bir durumdur.

Lg G2 forever...
 

TURKER

Profesör
Katılım
4 Eylül 2013
Mesajlar
1,114
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
G2 candır ya alıpta ciddi memnun olmayan görmedim :)
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bendede var Sağ hoparlörden ses geliyor soldan ''Tık'' Yok acaba benim telden mi yoksa bi kısayolu varmı ?
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kimse LG G" ye camur atmasin lütfen, 2 ay dir kulaniyorum nerdeyse 2 gün gidiyor internete SIKCA giren biriyim skype de kamerali 2 saat konustum %89 dan %67 indi olacak okadar, kasilma falan yok, Update güncellemesini adamlar cikinca hemen yapyirsunuz, kullanimi rahat, helki Beb benim diyen Bir sürü telefonlardan daha kaliteli fotograflar cekiyor altina imzami atarim, hatta bazi ileri foto makinelerinden bile iyi cekiyor, iphone 5S yaninda hic bile kalir, %s i sattigima memnunum, HTC bunalti artik, Sonyde eski tadi kalmadi LG ekran TV üreticisidir, ekran kalitesi ve canlili hemen hemen bütün telefonlardan daha kaliteli, öneririm 3000 AM lik pili var sadece telefon kullanin 4 gün gidiyor denedim, laf olsun diye yazmiyorum, ve samsung denilen o assalik telefondanda daha iyi özelliklere sahip, Tavsiye ediyorum LG G2 yi
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
gerçekten çok güzel bi yorum yazmışsınız kafa karışıklığımı giderdiniz. çok teşekkürler:)
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
sağ taraftaki ses çıkışı sol taraftaki ise mikrofon girişi diye bııyorum ıkısıde ses deıl
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g2 den verim istiyorsanız cloudy flex 2.5 custom rom + dorimanx 6.2 kernel + viper4android fx kuracaksınız

sonrada iphome kullanan arkadaşınıza hava atacaksınız :)
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
gençler ben lg g2 aldım ve ekran karardı ama buna rağmen hala lg den vazgeçmedim,değiştirme şansım vardı ama yine aynısını alacağım,yani o derece iyi.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir tanesi konuştugunda diğer kişiye ses aktarmak için oldugunu duymustum
 
Üst