Lg G2 kullananlar bakabilir mi?

lg g2 mi iphone 5 mi

• Kullanılan toplam oy
    61

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Fırın küreği? Yüksek grafikli hangi oyunda ısındı?

Modern Combat 4, Asphalt 8, GTA SA, Real Racing 3. Bu oyunların hepsini bizzat denedim. Kasma, donma vs. yok tamam ama diğer telefonlara göre çok çabuk ısınıyor hocam.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dediklerinizden sadece asphalt 8 ve rr3 oynadım. Sadece kameranın etrafı ısınıyor. El yakmıyor. Fifa 14 kurup deneyeceğim bir de. El yakan bir ısınma yok ama cihazdan cihaza değişir mi bilmiyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Fifa 14 kurdum ama bu oyun telefon için ağır mı bilemedim. Zorlanmayı bırak telefon ısınmadı bile. S4'te falan rahat oynanıyor mu Fifa 14?

Musto44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lg g2 yi almayı düşünüyorum ve hakkında çok büyük araştırmalar yaptım.Lg g2 ile bir sürüvtelfonu kıyasladım ve özellikleriyle birliktwe fiyatı beni etkiledi eğer lg g2 ile iphone5i kıyaslıosanız iphone un hiç şansı yok.lg kamerasıyla ekranıyla her türlü daha iyi

saviour

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
agzına saglık usta cok iyi özetlemişsin bende g2 kullanıcısıyım iphone 5 kullanıyordum bıraktım iyikide bırakmışım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güncellemeye kafası takılanlar 03.01.2014 güncelleme geldi güncelledim

karatuncay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben G2 yi yeni aldım. size birşey soracam. Eski android telefonundaki (xpreia ray) rehberi nasıl bu telefona aktarabilirim. Rehberdeki isimlerin çoğu resimli olduğu için sim karta aktarılmıyor. G2 de hafıza kartı da yok. Ne yapabilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar beni yanlış biliyorum G2 telefon kilidini açmadan direk kamera tuşuna basarsanız fotoğraf çekiyormuş bilginiz varmı veya deneyebilirmisiniz?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar beni yanlış biliyorum G2 telefon kilidini açmadan direk kamera tuşuna basarsanız fotoğraf çekiyormuş bilginiz varmı veya deneyebilirmisiniz?

Telefon kapalıyken ses kısma tuşuna uzun basarsanız kamera açılır ve yine ses kısma tuşuna basarak fotoğraf çekebilirsiniz.

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Hocam ben Bekle Derim Hakkaten Bekle

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Samsung Kullanılmaz

Paran çoksa ios kullanırım diyorsan 5 s al

Param Kıymetli Diyoran Bekle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Peki bu işlem ne kadar sürüyor mesela bi topu 5 metre havaya atar atmaz telefonu çıkarıp fotoğraf çekeilirmiyiz o kadar hızlı mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Peki bu ne kadar sürüyor yani bi topu 5 metre havaya atıp telefonu cepten çıkarıp havadayken topun fotoğrafını çekmek mümkünmü. Biraz Matrıx'e kaçtı gibi ama benim öğrenmek istediğim kilitten çıkıp fotoğraf çekmesine kadar ne kadar sürenin geçtiği :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
3 saniye sürüyor aşağı yukarı

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Peki bu işlem ne kadar sürüyor mesela bi topu 5 metre havaya atar atmaz telefonu çıkarıp fotoğraf çekeilirmiyiz o kadar hızlı mı?
Hiç sanmıyorum kamera arayüzü bile gecikmeli açılıyorken kamerasının 3-4 snde açılcak birde üstüne odağı bulacak LG den bahsediyoruz :))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kamera arayüzü daha hızlı açılan telefon yok bir de utanmadan sıkılmadan gecikmeli açılıyor demiş :D

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Fifa 14 kurdum ama bu oyun telefon için ağır mı bilemedim. Zorlanmayı bırak telefon ısınmadı bile. S4'te falan rahat oynanıyor mu Fifa 14?

Hocam deneyeceğin oyunları ben sana söyleyeyim, zorlanırsa onlarda zorlanır S800. Öyle FIFA, RR3 hele hele Asphalt'ı benim S600 One bile takır takır çalıştırıyor. :D

N.O.V.A. 3 ve Modern Combat 4, bunlar dışında bir tek RR3 ağır oyun sayılır, onu da güç tasarrufunda oynuyoruz zaten. Sadece çok yüksek sayıda araçtan oluşan yarışlarda, özellikle araçların hepsi görüntü içindeyken FPS düşüyor ama onun dışında iyi. Gerçi S800'ün Full HD'de zorlanacağı bir oyun olacağını sanmıyorum, benchmarklarda bile 55-60 FPS'yi buluyor. :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
RR3'te tüm arabaları önüme katıp gidiyorum, şöyle 1ms bile takılma yok, güç tasarruf moduna gerek yok çünkü bataryası oldukça iyi zaten. %30 parlaklık gayet iyi. Gece gündüz %30 parlaklık kullanıyorum. Çünkü azı kara, çoğu gereksiz. %30 hadi bilemedin %40'tan fazlasına gerek yok. Fps oyunlarını sevmiyorum ama nova 3 ağır diyorsan senin için yükler denerim kasıyor mu diye. =)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kamera arayüzü daha hızlı açılan telefon yok bir de utanmadan sıkılmadan gecikmeli açılıyor demiş :D

*Hatırlatma;

Iphone 1 snde açılıyor. Kilit ekranını sürükle pat diye kameradasın. Ne gecikme, ne bekleme.

Ayrıca sonylerde kilit ekranında kadraja 1 sn basılı tutulduğu an kamera anında odaklayıp fotoğraf çekiyor.

Samsunglarda ise kilit ekranında parmağı sabit tutup telefonu 180 derece yatırın, kamera açılıyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
*Hatırlatma;

Iphone 1 snde açılıyor. Kilit ekranını sürükle pat diye kameradasın. Ne gecikme, ne bekleme.

Ayrıca sonylerde kilit ekranında kadraja 1 sn basılı tutulduğu an kamera anında odaklayıp fotoğraf çekiyor.

Samsunglarda ise kilit ekranında parmağı sabit tutup telefonu 180 derece yatırın, kamera açılıyor.

Evet bunların hepsini ben de biliyorum. Önceki mesajımda yaklaşık 3sn sürdüğünü söylemiştim okuduysanız. Bunun sebebi tuşun basma süresi. Direkt deklanşör butonu olmadığından ve butonun 2 farklı görevi olduğundan, bu 2 görevi birbirinden ayırmak için uzun basmanız gerekiyor.
Bahsettiğim kilit ekranından geçiş değil. Yukarıdaki fanboyumuz normal ekrandayken kamerayı açtığımızda gecikmeli açıldığını söylemiş. Ona cevap verdim.

Hatırlatma:

1. Kilit ekranı kısayollarına Kamera uygulaması koyduğunuzda bunu yukarı çekerek iPhone'daki gibi anında kamerayı açabilirsiniz.. Bu özellik hemen hemen bütün android cihazlarda mevcut.

2. Android 4.2.2 ve sonrasında kilit ekranı widget'ları mevcut. Ekranı sola çektiğinizde doğrudan kameraya geçer.

7u6azezy.jpg

yjy2aja6.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Daha hizli acilan yok diye bi iddia atmissin adam ona cevap vermis iste. ;)
Bende sony kadar cabuk açilip çeken yok diye arttiriyorum. Benim gariban sola bile deklansör tusu yada kilit ekrani kisa yoluyla 2 sn icinde acilip fotoyu cekmis oluyor z1 yada compacti dusunemiyorum bile. Bir iki video izledim aninda cekiyor z1 yani kafin kisasi çogu zaman odaklanmasi en az 3-5 saniye suren g2 bu alanda en iyi falan olamaz mumkun degil.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dostum biz anlaşamıyoruz. Tamamen farklı olaylardan bahsediyoruz. Anlatamadım heralde.

Ek olarak, G2 kamera odaklanması 3-5 saniye sürmüyor. 1-2 saniye arasında odaklıyor. İlk çıkan serinin sorunuydu o bahsettikleriniz. Yeni yazılımla düzeltildi.

2. Ek: bahsettiğiniz özelliği ben de Xperia S'te kullandım. Güzel bir özellik olmakla beraber genelde odaklamadan çekme gibi sorunları vardı. Z serisinde düzeldi mi bilmiyorum. Benim bahsettiğim KİLİT EKRANINDAN KAMERAYA GEÇİŞ >> DEĞİL.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
benim bahsettiğimde herhangi birşeye geçiş değil, artık nerden verirsen ver komutu verdiğin anda açılıp çekmiş olmasından bahsediyorum. Geç odaklama sorunu g2de mevcut helede gece çekimi yapıyorsan 5 snden fazlasını gördü bu gözler, ins dediğin gibi düzelmiştir. Nys kamera konusunda sonynin eline su dökecek bir marka tanımıyorum hele de lg.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ohoo neyse tamam anlaşamıyoruz belli ki. Ben ne diyorum siz ne diyosunuz..

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Kendimiz incelemesek kamera arayüzünün hızlı açıldığına inandırcak :)))
3snde açılıyor birde odaklanamıyor :))
Z1 de deklanşöre 1sn basılı tutunca odaklı halde geliyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kendisi incelemiş :D ben 2 ay 4 gündür kullanıyorum ve arkadaş incelemiş. :D

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Cihazı sadece alanlar inceleyebilir test edebilirmiş ^^

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kimse burada gelip de 2 ay kullanan birisi dururken 2 saat kullanan birinin sözlerine itibar etmez. Kaldı ki değil 2 saat, 20dakika baktığından bile şüpheliyim. =) boşuna nefes tüketme hadi sen sony forumunda kendi telefonunun premium(!) özelliklerinden bahset. =)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
G2nin frame atlayan kamerasını gayet iyi biliyorum ve fotoğrafçılıktan biraz anlayan birisi bile o sorunlu kamerayı anlayabilir :)
Gecikmeli kamera arayüzü şu bu hepsi ortada
Bence sen objektiflikten uzak yorum yapmayı bırakmalısın çünkü fanboy bakış açısıyla yorum yaptıkça seni dikkate alan olmuyor.
Ayrıca nerde ne yazacağımıda senden öğrenecek değilim zira fikrini sormuyorum :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet 2 aydır kullanıyorum inanır mısın kamera uygulamasının yerini bile bulamadım(!) =)))))