hamza5806
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 22
başkan anketi güncelleyelim yav geri kalmış biraz
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] ilgilen arkadaşımbaşkan anketi güncelleyelim yav geri kalmış biraz
Z3 compact al yazilimla falan duzelir ayrica hepsinde yoktur su an en beğendiğim cihazArkadaşlar selamlar,
Telefon almayı dusunuyorum aklımda Z3 compact vardı. Ama pembelesme sorunu kafamı karıstırdı ben de LG G2'yi seceneklerime ekledim. Oyun uygulama vıdeo haber ve forumlarda dolasırım genelde. Agırlıklı olarak sosyal medya ve haber okurum. Sarjı tam bir gun goturse ıyıdır. Olaganustu bır kamera beklentım yok ama kumlanma vs olmamalı
Sizce hangisini almalıyım?
Tavsiyelerınızı bekliyorum...
G3 tabikig3 yoksa m8
bişey sorcam ben htc ve lg arasında kaldımda htc nin m8 modelinin digeri yani htc one e8 ile lg g3 arasında kaldımda fikrinizi alabilirmiyim
yanlız ben m8 demedim e8 dedim.
Tamam E8 alın o zaman
G3'ü önermiyorum.
hmm eyv. sağol
- - - Mesaj Güncellendi - - -
aslında kafama takılan başka bir soru daha var sizce htc desire eye mi yoksa htc one e8 mi?
eyv sağolun videoda ilk htc one m8 yerine bunu alın diyo e8 kutu açılımnda ise vazgectim bunu alın diyo
Her iki cihazda iyi, kameraya önem veriyorsanız Eye daha iyi.
Alınabilir ama s801 işlemcinin performansını QHD panel biraz nötrleyebilir1600 tl ye lenovo vibe z2 alınır mı bimekse vatana gelmiş satışlar başlamış alternatif önerileriniz nedir
sonucta 2 gb ram var
Note 4 alicam ama yurtdışìndan mi alayim tr den mi yurtdişi ile tr modelleri arasindaki farklar neler
Türkiyede ki modelinde yanlış hatırlamıyorsam Exynos işlemci, yurt dışı modelinde Snapdragon işlemci kullanıyor.
Snapdragonlu modeli daha iyi o yüzden yurt dışından alın.
Çok sağolun teşekkürler birde yurtdışından alınca yanında gear s veriyorlarmış diye duydum doğrumu
Türkiyede ki modelinde yanlış hatırlamıyorsam Exynos işlemci, yurt dışı modelinde Snapdragon işlemci kullanıyor.
Snapdragonlu modeli daha iyi o yüzden yurt dışından alın.
Çok sağolun teşekkürler birde yurtdışından alınca yanında gear s veriyorlarmış diye duydum doğrumu
O kadar detaylı bilgim yok.
Kampanya ile satan yerler verir büyük ihtimal.
z2 ve lg g3 hakkında yorum alabilir miyim ?