bakiberk028
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Tmm bagırma😃😅
Mesela soyle anlatiyim optimus g3 un son versiyonu almanya 20 g nin uzerine kurulu (emin degilim mesela)4.4.2 nin uzerine kuruluydu ben g3 ozelligi demiom android diom 😃
Anladım soğol dostum👍Mesela soyle anlatiyim optimus g3 un son versiyonu almanya 20 g nin uzerine kurulu (emin degilim mesela)
Önemli degil her zaman birde android 5 olarak resurrection remix i oneririm lg arayuzu yok ama diyim bazi ozellikleri arayabilirsin saf android.Anladım soğol dostum👍
Arkadaşlar az önce lg g2 telefonuma cloudy g3 v2.2 romunu yükledim. Gayet güzel fakat bir sorunuö var. Ben knock on özelliğini kapatmak istiyorum. Ayarlarda yok, 3845#*802# bölümündede yok. Nasıl kapatabilirim yardımcı olun lütfen
Malesef öyle bir ayar yok. Cloudy g3 v2.2 kurulu olan romAyarlar/Genel/Hareketler Ekran Aç/Kapa tiki kaldır
Evet kurduktan sonra normal sistemmiş gibi flashlayacaksın optimus g3 kullanıyorum ben (1.4.1) yamuğunu görmedim ama bunu bilmem.Bu romu kurduktan hemen sonramı dorimax kerneli üstüne flashlamalıyım? Birde optimus g3 ten dahamı iyi bu?
viking hocam sana birşey sorucam şimdi bende clody 2.1 yüklü sıfırdan kurulum yapmadan 2.2 ye nasıl güncellerim?
bunu indircek arkadaşlara tavsiyem İNDİRMEYİN vodafone 5.0.2 romunu indirmek varken bu çok saçma