LG G2 Cloudy G3 [V2.2 Çıktı]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar, ben optimus g3 romunu kullanıyorum, şimdi cloudy ye geçicem ve dorinmax kernel'ini de kurmak istiyorum... Kernel'i nasıl kurucam? Diğer sorumsa: telefonu ileri de satmak istesem yine eski haline getirebilir miyim? teşekkür ederim şimdiden

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Kerneli indirip düz flashlicaksın ve evet ilk günkü haline çevirebilirsin

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Driverlar güncel ses kalitesi baya artıyor cpu overclock. i/o scheduler gibi ayarları yapabiliyorsun ve daha stabil çalışıyor ben özellike ısınma sorunu için kullanıyorum ama bilmiyorsanız karıştırmanızı tavsiye etmem

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Driverlar güncel ses kalitesi baya artıyor cpu overclock. i/o scheduler gibi ayarları yapabiliyorsun ve daha stabil çalışıyor ben özellike ısınma sorunu için kullanıyorum ama bilmiyorsanız karıştırmanızı tavsiye etmem
Tamam tesekkur ederim optimus 1.3.1 ilr kuracağım verdiginiz linkten flashlarim

cgtygrsnc123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Flex 2.6 kullanıyorum çok ısınıyor hangi kerneli önerirsiniz veya clouydye g3 e mi geçeyim birde bu dorimanx kernel clouydflex 2.6 ya uyar mı

seico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizinde radyoda arka plan bembeyaz mı benim ki gibi
5463179dcd2f778eea28b995b2a5897e.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence boşuna yüklemeyin lg , lg g3 ün arayüzünü 2015 başinda android l sürümü ile lg g2 lere getircek zaten boşuna garantiden çikarmaya grk yok.

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kumanda uygulamasinda tv uretici markasi olan vestel yok ayrica uydu alicisi olan nexstar markasida yok ve ayrica klima olan yerdede regal markalari yok yani bunlar onemli marka nasil olmazki ?

Ayrica 1.2 versiyonlarda ve g2 stock romlarinda vardi neden cloudy 1.3 versiyonunda yokki ?

Optimusta varmi acaba arkadaslar bi bakarsa sevinirim..

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Kumanda uygulamasinda tv uretici markasi olan vestel yok ayrica uydu alicisi olan nexstar markasida yok ve ayrica klima olan yerdede regal markalari yok yani bunlar onemli marka nasil olmazki ?

Ayrica 1.2 versiyonlarda ve g2 stock romlarinda vardi neden cloudy 1.3 versiyonunda yokki ?

Optimusta varmi acaba arkadaslar bi bakarsa sevinirim..

Bende cloudy yukledigimde d smart arcelik felan yoktu ama stokta vardi optimus kullanan biri söyleyebilir mi varmi bu markalar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İyi günler. bugün sitedeki romu attım. Dili ingilizce yapıp yeniden başlatıp sonra türkçe yaptım. Ama smart notice hoşgeldiniz. başlatılıyor... lütfen bekleyin. diyor ora da kalıyor. Yardım alabilir miyim.

xxömür

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cloudyg3 1.3 te UHD video cekerken seste kayma geriden gelme problemi yaşıyorum çözümü nedir clodyg3 1.2 de bu sorun yoktu

zobarzobar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar iyi günler cloudy g3 telefonuma yukledim.sorunsuzdu sıkıntı olmadıgı icin eski stock rom'un backup ve yeni cloudy g3 v1.3'un yuklemek icin kulladıgımız zip dosyasını sildim.telefonu kapattım actım.telefon logoda kalıyor ve security error veriyor.tuş kombinasyonlarıyla twrp'ye giriyorum fakat içinde backup dosyası yada cloudy g3 zip dosyası olmadıgı icin bişey yapamıyorum. lütfen acil bir fikir verebilir misiniz? bilgisayarımda backup ve cloudy g3 v1.3 zip dosyası var? lütfen acil

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Otg kablosuyla flash bellekle yuklersen kurtarirsin

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefondan sildiysen su an olmqz illaki otg lazim yoksa kurtaramazsin

zobarzobar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özelligi ne olmalı bu otgnin şimdi internete baktım 5 pin filan yazıyoda

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://www.teknosa.com/urunler/125043697/vpw-sta-usb006-micro-usb-otg-kablo bu olur mu mesela

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Otg flash bellek yada otg kablosuda olabilir ikiside flash bell3gini telefonuna baglanir ve lazim olan dosyalarini telefonun gorur. Internette arastir biraz.su an musaid degilkm

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Su an verdigin linki goremiyorum ama isimden belli evet olur buyuk ihtimal

jetensar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar optimus g3 1.3.2 mi iyi yoksa lg g3 clody mi iyi dez avantaji ve avantajlari neler hangisine gecmemi onerirsiniz hangisi daha ozellikli

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Arkadaslar optimus g3 1.3.2 mi iyi yoksa lg g3 clody mi iyi dez avantaji ve avantajlari neler hangisine gecmemi onerirsiniz hangisi daha ozellikli
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum açıkçası ben optimus g3 v1.3.1 kurmuştum iyiydi pil performansı güzeldi ama müzik çalarda sıkıntı oluyordu şimdi orjinale döndüm merak ediyorum bende acaba hangisi iyidir :)

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bir aydan fazladir cloudy 1.3 kullqniyorum ve optimusta kullandim bana gore cloudy akar gider hic bi hatasi kusuru yok herseyi akib gidiyor.

Tavsiyem cloudy 1.3