someone799
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Bugun yukleyecekHala cikmadimi bunun guncelleme 1.3 versiyonu
Bugun yukleyecekHala cikmadimi bunun guncelleme 1.3 versiyonu
1.3 olarak konuyu guncelledi dun ama indirme linki yokXda da gördüm sanki 1.3
Xda da gördüm sanki 1.3
Cloudy yayinladi ama optimusun daha akiciOptimus g3 un yeni surumu yayimlandi mi
Optimus g3 un yeni surumu yayimlandi mi
Cloudy denedin mi nasil 1.3Ben her gün öğlen ve gece kontrol ediyorum, yayınlanınca direk ekliyorum ve şu anda v1.2 var.
OptimusG3'e göre cok hantal geldi bana bosuna indirip ugrasmayin derimCloudy denedin mi nasil 1.3
Performans ayari falan vardir belki sifirladin mi kurduktan sonraOptimusG3'e göre cok hantal geldi bana bosuna indirip ugrasmayin derim
Temiz kurulum yaptim ( wipe data,cache, dalvik cache ) ama cidden kesinlikle optimus daha seri. Hic bir uygulama bile yuklu degilken optimusun xposed ile yapilan onca degisiklige ragmen yanina bile yaklasamiyorPerformans ayari falan vardir belki sifirladin mi kurduktan sonra
Bir deneyin izlenimlerinizi bizimle paylasinArkadaslar romy indirdim simdi optimus g3 yuklu kuruyumu ne diyorsunuz ?
![]()
Bu resimde gordugunuz hava durumunu bir turlu yapamadim bu yuzden
![]()
Bunu kullaniyorum.
Sizleredede boyle sikintisi olan varmi..
Cloudyg3 1.3. Versiyonu kullaniyorum
Smart noticedeki hava durumu bir turlu aktif olmuyor. Hava durumuna tikladigim zaman su cikiyor..
![]()
Ama bir turlu smart noticede cikmiyor gorunmuyor diger widgetlerde hava durumu gozukuyor
Ne hikmetse smart noticede gorunmuyor..
Olmadi olmuyorda niye boyle olduki..
Oysaki wipelerden baslayib tertemiz kurulum yapmistim. Hattaki sorun cikmasin diye yedeklerimide yuklemedim. Kendim tek tek kurdum ugrastim ama yine sonuc husran..
Acaba yeni surummu boyle yoksa bendemi bir sorun var
Bir ust mesajda editledim cok tesk ederim.
Sizin yardimlariniz cok oldu
Cok tesk ederim.
Bunu yabmamin yani ustune israrli ve buraya israrli resim atmamim sebebi olaki benim durumuma dusen arkadaslar olur onlarada yardimim dokunsun diye israrli oldum
Bu arada sizi uzaktan yakindan faceden ve burdan surekli takib ediyorum diger ismim AhvaliAsk![]()