LG G2 Cloudy G3 [V2.2 Çıktı]

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
V1.3 Eklenmiştir.

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Performans ayari falan vardir belki sifirladin mi kurduktan sonra
Temiz kurulum yaptim ( wipe data,cache, dalvik cache ) ama cidden kesinlikle optimus daha seri. Hic bir uygulama bile yuklu degilken optimusun xposed ile yapilan onca degisiklige ragmen yanina bile yaklasamiyor

Ahvaliask

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Su anda 2 saattir kullaniyorum pek bi fark goremedim.
Gayet akici ve hizli ama radyo deneme imkanim olmadi indirib kuranlar bi radyo denese fena olmaz.

FeLonieS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yükledim 1. günü oldu dikkatimi çeken tek şey görev yöneticisi widgeti hep 1.00 gb nin üstünde kalıyor whatsapp,facebook,twitter,instagram kullanıyorum düzenli bir şekilde. Ama yine de rami 1.00 gb den aşağı indiremedi. Acaba bugda mı kaldı yoksa gayet iyi mi optimize edilmiş bu sefer rom. :D

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar romy indirdim simdi optimus g3 yuklu kuruyumu ne diyorsunuz ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Optimus kurulu olan arkadaşlar cloudy'in bir üst sürümü çıktı diye direk romunuzu değiştirmeyin optimus daha iyi bana göre, eğer bir sorun yaşamıyorsanız kurmanıza gerek yok.

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
594652cb31ed27ccdfa02e0cf86d3329.jpg

Bu resimde gordugunuz hava durumunu bir turlu yapamadim bu yuzden

56fca616bc3ac8fffebee9f7982e14f0.jpg

Bunu kullaniyorum.

Sizleredede boyle sikintisi olan varmi..

Cloudyg3 1.3. Versiyonu kullaniyorum

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Smart noticedeki hava durumu bir turlu aktif olmuyor. Hava durumuna tikladigim zaman su cikiyor..

d148089190bbc8884044383e5946b8ca.jpg

Ama bir turlu smart noticede cikmiyor gorunmuyor diger widgetlerde hava durumu gozukuyor
Ne hikmetse smart noticede gorunmuyor..

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Smart noticedeki hava durumu bir turlu aktif olmuyor. Hava durumuna tikladigim zaman su cikiyor..

d148089190bbc8884044383e5946b8ca.jpg

Ama bir turlu smart noticede cikmiyor gorunmuyor diger widgetlerde hava durumu gozukuyor
Ne hikmetse smart noticede gorunmuyor..

Telefonun dilini ingilizce yapın ve kapatın, açın dili Türkçeye çevirin ve smart notice'nin çalıştığını görüceksiniz, Senk Gps (yer olabilir) bunları açın durum çubuğundan, konumunuzu eklemek için tekrar tıklayın.

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu dediklerinizi daha onceden sizin sayenizde tecrubeliyim iki defa denedim. Son bir kez daha deniyeyim bakalim.

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olmadi olmuyorda niye boyle olduki..

Oysaki wipelerden baslayib tertemiz kurulum yapmistim. Hattaki sorun cikmasin diye yedeklerimide yuklemedim. Kendim tek tek kurdum ugrastim ama yine sonuc husran..
Acaba yeni surummu boyle yoksa bendemi bir sorun var

Edit : sorunu cozdum arkadaslar..

bbcb7c470fe09522fe2ccc2f0143fff7.jpg

Isaretli olan tik en alttaki isaretli ve sizler o isareti en uste yani yuksek bulmayi seciyorsunuz ozaman sistem duzeliyor...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Olmadi olmuyorda niye boyle olduki..

Oysaki wipelerden baslayib tertemiz kurulum yapmistim. Hattaki sorun cikmasin diye yedeklerimide yuklemedim. Kendim tek tek kurdum ugrastim ama yine sonuc husran..
Acaba yeni surummu boyle yoksa bendemi bir sorun var

Bu GPS Yer olması gerekiyor ona girin Ayarlarında 4 tane seçenek vardı sanırım o seçeneklerin en başını aktif etmeniz lazım ben öyle aktif etmiştim fakat optimus v1.2'de otomatik olmuştu.

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sizin yardimlariniz cok oldu :)

Cok tesk ederim.

Bunu yabmamin yani ustune israrli ve buraya israrli resim atmamim sebebi olaki benim durumuma dusen arkadaslar olur onlarada yardimim dokunsun diye israrli oldum :)

Bu arada sizi uzaktan yakindan faceden ve burdan surekli takib ediyorum diger ismim AhvaliAsk :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sizin yardimlariniz cok oldu :)

Cok tesk ederim.

Bunu yabmamin yani ustune israrli ve buraya israrli resim atmamim sebebi olaki benim durumuma dusen arkadaslar olur onlarada yardimim dokunsun diye israrli oldum :)

Bu arada sizi uzaktan yakindan faceden ve burdan surekli takib ediyorum diger ismim AhvaliAsk :)

Rıca ederim, facebookdan sanırım LG G2 Türkiye Kullanıcıları sayfamdan mı takip ediyorsunuz? profilimde realde tanışmadıklarım haricinde kimse ekli değil o yüzden birden şaşırdım :)