Liquido
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 14
Zahmet olmazsa linkini atabilirmisin hocamDorimanx kernel kur
Zahmet olmazsa linkini atabilirmisin hocamDorimanx kernel kur
Dorimanx KernelZahmet olmazsa linkini atabilirmisin hocam
Kerneli kurdum düzeldi valla çok saol
Dorimanx kernelin guzel yanlari ne? Stock kernel ? Heryerde dorimanx kernel soz konusuda birqz ozelliklerini vb. Soyler misiniz?Kerneli indirip düz flashlicaksın ve evet ilk günkü haline çevirebilirsin
Tamam tesekkur ederim optimus 1.3.1 ilr kuracağım verdiginiz linkten flashlarimDriverlar güncel ses kalitesi baya artıyor cpu overclock. i/o scheduler gibi ayarları yapabiliyorsun ve daha stabil çalışıyor ben özellike ısınma sorunu için kullanıyorum ama bilmiyorsanız karıştırmanızı tavsiye etmem
Kumanda uygulamasinda tv uretici markasi olan vestel yok ayrica uydu alicisi olan nexstar markasida yok ve ayrica klima olan yerdede regal markalari yok yani bunlar onemli marka nasil olmazki ?
Ayrica 1.2 versiyonlarda ve g2 stock romlarinda vardi neden cloudy 1.3 versiyonunda yokki ?
Optimusta varmi acaba arkadaslar bi bakarsa sevinirim..
Evet (Not: eğer 4.2.2 de iseniz flashlayın 4.4.2 de iseniz zaten gerek yok)kk baseband ı nasıl flashlayacağız, twrp ile mi :/
Arcelik varBende cloudy yukledigimde d smart arcelik felan yoktu ama stokta vardi optimus kullanan biri söyleyebilir mi varmi bu markalar
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum açıkçası ben optimus g3 v1.3.1 kurmuştum iyiydi pil performansı güzeldi ama müzik çalarda sıkıntı oluyordu şimdi orjinale döndüm merak ediyorum bende acaba hangisi iyidirArkadaslar optimus g3 1.3.2 mi iyi yoksa lg g3 clody mi iyi dez avantaji ve avantajlari neler hangisine gecmemi onerirsiniz hangisi daha ozellikli