LG G2 Cloudy G3 [V2.2 Çıktı]

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet LG G2 turkiye kullanicilarinda takib ediyorum ve burada gorev aldigindan beri orada cok nadir varsin :)
Reelde tanismiyoruz guzel insan ve profilindede ekli degilim :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Evet LG G2 turkiye kullanicilarinda takib ediyorum ve burada gorev aldigindan beri orada cok nadir varsin :)
Reelde tanismiyoruz guzel insan ve profilindede ekli degilim :)

Açıkçası yapıcak pek bir şey kalmadı o sayfada, mesajlara elimden geldiğince yanıt veriyorum arada sırada paylaşım yapıyorum o kadar :)

Hem yazılı olarak hemde videolu olarak root-twrp-custom rom-stock rom yükleme gibi bir sürü video çektim, bunların haricinde yapıcak başka bir şey gelmiyor aklıma hatta xposed ile ilgili video bile çekmiştim :) yavaştan büyüyor sayfa şimdi 3.500'e doğuru gidiyoruz bakalım yeni bir içerik editörüde aldık.

Arada sırada uygulama ve tema paylaşıyoruz onun haricinde g2 ile ilgili nerdeyse her özelliği anlattık :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Elimden geldiğince fb sorulan soruları cevapliyorum. Sayfada yetkili vb bir konumda değilim. Ama sorulan soruların çoğunu cem zaten videolu olarak anlatımları mevcut. Biraz sayfayı dikkatlice bakıldığında kolay olarak bulursunuz.

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık 1 aydır optimus g2 v1.2 kullanıyordum, bugun cloudy v1.3 e geçtim ilk izlenimim romun gayet akıcı olduğu aradaki farklara kısaca değinmek gerekirse.

1.cloudy romda 4 tema var optimusta 1 tane
2. romu türkçe kurduğum halde smart notice hatası olmadı optimusta mecburen ingilizce kurup smart notice çalışınca türkçeye geçiyorduk.
3. sanal tuş yapılandırmaları cloudy romda ana menüde geri tuşuna basılı tutunca 2 uygulama seçme ekranı gelmekte kısacası tuş yapılandırmaları g3 le aynı olmuş. optimus romda ise sanal tuş yapılandırması g2 yle aynı
4. cloudy romda g3 kamerası ver. optimusta g2+g3 mevcut yalnız. cloudy romda cheese shutteri açtığımda kamera durdu hatası almadım
5.optimusta haritalar uygulaması yoktu. cloudy de mevcut
6. Cloudy romda Quick remote uygulaması daha kapsamlı

Cloudy rom Lg g3 e daha fazla yaklaşmış gibi optimusta ki eksikleri kapatmışlar. Cloudy romu daha başarılı buldum.

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık 1 aydır optimus g2 v1.2 kullanıyordum, bugun cloudy v1.3 e geçtim ilk izlenimim romun gayet akıcı olduğu aradaki farklara kısaca değinmek gerekirse.

2. romu türkçe kurduğum halde smart notice hatası olmadı optimusta mecburen ingilizce kurup smart notice çalışınca türkçeye geçiyorduk.
3. sanal tuş yapılandırmaları cloudy romda ana menüde geri tuşuna basılı tutunca 2 uygulama seçme ekranı gelmekte kısacası tuş yapılandırmaları g3 le aynı olmuş. optimus romda ise sanal tuş yapılandırması g2 yle aynı
4. cloudy romda g3 kamerası ver. optimusta g2+g3 mevcut yalnız. cloudy romda cheese shutteri açtığımda kamera durdu hatası almadım

Cloudy rom Lg g3 e daha fazla yaklaşmış gibi optimusta ki eksikleri kapatmışlar. Cloudy romu daha başarılı buldum.

bu dediklerini bilmiyordum cünkü optimus kullanmadıgım icin kıyaslama şansım olmadı heb cloudy 1.2 ve 1.3 kullandıgım icin cloudyden cok memnunum. keske birde radyo incelemesi yapsaydınız..

cloudy 1.2 il3 1.3 arasındaki fark 300 mb artışı gözlemledim yani 1.2 1GB ilen 1.3 1.3GB Boyutları var ve cloudy bana göre herzaman cok akışlı geldi yani hic pişmanlıgım olmadı...

ben hava durumu ile ilgili sıkıntı yaşadım o sıkıntıma sebebde şu oldu..

cloudy 1.3 kurduktan sonra google hesabımı eklerken orada konum secme ile ilgili işaret tıklama secenegi ve googleden mail almak istiyormusunuz gibi vs vs 3 tane işaret Tik ları var onların hebsini kaldırdım ve öylede ilerledim o yüzden o sorun oluştu...

konum servisini aktif ederek ilerlerseniz hava durumu sorunuda yaşanmaz..

benim bir tek hatam burada oldu ve bunuda ögrenmiş oldum...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

evet Radyo denemesi yaptım ve bir cok radyoları sırası ile tek tek gezdim yeni baştan alarak yeniden gezdim ve hic bir hata ilede karşılaşmadım yani cloudyG3 1.3 versiyonu bu sefer cidden güzel iş cıkarmış..

ben begendim ve tavsiye ediyorum.

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Merhaba Ben optimus rom kullanıyorumda acaba uygulama geçmişini temizleyip arama bölümüne gelip sağa sola kaydırdığınızda ufak takılma falan oluyor mu benim bu romda en sıkıldığım konu bu eğer yoksa direk geçicem :)

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen sorana kadar hiç dikkat etmemiştim arama bölümünde ufak takılma var malesef

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
sen sorana kadar hiç dikkat etmemiştim arama bölümünde ufak takılma var malesef

Stock romda da var o sorun, hatta müziklere girip o yukarıda ki kutucuklara basıp hızlı hızlı geçiş yapmaya çalışın takılma oluyor, sonradan düzeliyor ve arka plandan kapatıp tekrar girerseniz yine oluyor :)

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslinda daha once bu benimde dikkatimi cekmisti 1.2 versiyonunda ve orjinal stock romda bu dediginiz vardi ama 1.3 de bu takilmayi goremiyorum. Acikcasi biraz hem sasirdim hem sevindim.

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslinda daha once bu benimde dikkatimi cekmisti 1.2 versiyonunda ve orjinal stock romda bu dediginiz vardi ama 1.3 de bu takilmayi goremiyorum. Acikcasi biraz hem sasirdim hem sevindim.

öyle aşırı bi takılma yok zaten yalnız bi sorun dikkatimi çekti direk mesaj yazmaya girince sorun yok ama gelen mesaja cevap yazarken klavye dokunmatiği sapıtıyo, teli yataya alınca ancak yazılabiliyor...

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar optimus g3 ile pek bir farki yok fakat bu rom daha fazla ozen verilmiş bende tek bir kasma dahi yok ben oneriyorum bu romu radyosu surekli cizirti

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaslar optimus g3 ile pek bir farki yok fakat bu rom daha fazla ozen verilmiş bende tek bir kasma dahi yok ben oneriyorum bu romu radyosu surekli cizirti

Radyoda cızırtı varsa radyo desteği olmayan yeni üretim cihazlardan birisini kullanıyorsundur, radyo destekli eski g2ler de cızırtı olmuyor normal çalışıyor internetsiz.

polat_karaduman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni versiyonda baya bi stabil olmuş pil ömrü daha iyi smart notice turkce çalışıyor. ram temizleme vidget gelmiş. smart world uygulaması gelmiş. optımus yanında serçe kalmış. optımus kullananlara sıddetle tevsiye ederim bu romu

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yeni versiyonda baya bi stabil olmuş pil ömrü daha iyi smart notice turkce çalışıyor. ram temizleme vidget gelmiş. smart world uygulaması gelmiş. optımus yanında serçe kalmış. optımus kullananlara sıddetle tevsiye ederim bu romu
Ram temizleme widgeti gormedim ben. Varsa bi ekran goruntusu atabilirmjsin

polat_karaduman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ram temizleme widgeti gormedim ben. Varsa bi ekran goruntusu atabilirmjsin

tabikide

vY7bjv.png
[/URL][/IMG]

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=410169]YusufTan[/MENTION] Arkadaşların dediklerine göre v1.3 ile cloudy'e gelmiş ve optimusda da var.

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ve bir kez daha kontrol ettim yok...

Acaba bunun apk dosyasimi varda ekliyorlar merak ettim.

FeLonieS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herşeyi çok iyi de klavyeye ne yapmışlar bilmiyorum ama t9u çok kötü olmuş.

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Romu kurarken ilk basta kurmak istediginiz uygulamalari gosteriyor ordan gorev yoneticisini secmediysen dogal olarak widget yoktur
Evet dediginiz dogruymus ilk kurarken manager diye birsey var en usteki linki isaretleyib kuruyorsunuz sonra widget geliyor.

Bu arada optimusun 1.3 versiyonu kurdum ama begenmedim geri cloudy 1.3 versiyonuna gectim.

Not; icim bir turlu isinmadi optimusa bana gore cloudy bi baska :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bilgiler yenilenmiştir.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bende bu rom yuklude birşey sormak istiyorum ekrana knock code kilidini kurdum yalnız ekrana cift tıklandığında kilit ekranini aciyor cebimde felan surekli kilidi acmaya çalışıyor bunu kapatmanin bir yolu varmi sadece ekran kapalıyken knock code çalışsın istiyorum

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Bende bu rom yuklude birşey sormak istiyorum ekrana knock code kilidini kurdum yalnız ekrana cift tıklandığında kilit ekranini aciyor cebimde felan surekli kilidi acmaya çalışıyor bunu kapatmanin bir yolu varmi sadece ekran kapalıyken knock code çalışsın istiyorum
Dorimanx kernel kur