Evet LG G2 turkiye kullanicilarinda takib ediyorum ve burada gorev aldigindan beri orada cok nadir varsin
Reelde tanismiyoruz guzel insan ve profilindede ekli degilim![]()
yaklaşık 1 aydır optimus g2 v1.2 kullanıyordum, bugun cloudy v1.3 e geçtim ilk izlenimim romun gayet akıcı olduğu aradaki farklara kısaca değinmek gerekirse.
1.cloudy romda 4 tema var optimusta 1 tane
2. romu türkçe kurduğum halde smart notice hatası olmadı optimusta mecburen ingilizce kurup smart notice çalışınca türkçeye geçiyorduk.
3. sanal tuş yapılandırmaları cloudy romda ana menüde geri tuşuna basılı tutunca 2 uygulama seçme ekranı gelmekte kısacası tuş yapılandırmaları g3 le aynı olmuş. optimus romda ise sanal tuş yapılandırması g2 yle aynı
4. cloudy romda g3 kamerası ver. optimusta g2+g3 mevcut yalnız. cloudy romda cheese shutteri açtığımda kamera durdu hatası almadım
5.optimusta haritalar uygulaması yoktu. cloudy de mevcut
6. Cloudy romda Quick remote uygulaması daha kapsamlı
Cloudy rom Lg g3 e daha fazla yaklaşmış gibi optimusta ki eksikleri kapatmışlar. Cloudy romu daha başarılı buldum.
yaklaşık 1 aydır optimus g2 v1.2 kullanıyordum, bugun cloudy v1.3 e geçtim ilk izlenimim romun gayet akıcı olduğu aradaki farklara kısaca değinmek gerekirse.
1.cloudy romda 4 tema var optimusta 1 tane
2. romu türkçe kurduğum halde smart notice hatası olmadı optimusta mecburen ingilizce kurup smart notice çalışınca türkçeye geçiyorduk.
3. sanal tuş yapılandırmaları cloudy romda ana menüde geri tuşuna basılı tutunca 2 uygulama seçme ekranı gelmekte kısacası tuş yapılandırmaları g3 le aynı olmuş. optimus romda ise sanal tuş yapılandırması g2 yle aynı
4. cloudy romda g3 kamerası ver. optimusta g2+g3 mevcut yalnız. cloudy romda cheese shutteri açtığımda kamera durdu hatası almadım
5.optimusta haritalar uygulaması yoktu. cloudy de mevcut
6. Cloudy romda Quick remote uygulaması daha kapsamlı
Cloudy rom Lg g3 e daha fazla yaklaşmış gibi optimusta ki eksikleri kapatmışlar. Cloudy romu daha başarılı buldum.
sen sorana kadar hiç dikkat etmemiştim arama bölümünde ufak takılma var malesef
Aslinda daha once bu benimde dikkatimi cekmisti 1.2 versiyonunda ve orjinal stock romda bu dediginiz vardi ama 1.3 de bu takilmayi goremiyorum. Acikcasi biraz hem sasirdim hem sevindim.
Arkadaslar optimus g3 ile pek bir farki yok fakat bu rom daha fazla ozen verilmiş bende tek bir kasma dahi yok ben oneriyorum bu romu radyosu surekli cizirti
Anladim doğrudurRadyoda cızırtı varsa radyo desteği olmayan yeni üretim cihazlardan birisini kullanıyorsundur, radyo destekli eski g2ler de cızırtı olmuyor normal çalışıyor internetsiz.
Ram temizleme widgeti gormedim ben. Varsa bi ekran goruntusu atabilirmjsinyeni versiyonda baya bi stabil olmuş pil ömrü daha iyi smart notice turkce çalışıyor. ram temizleme vidget gelmiş. smart world uygulaması gelmiş. optımus yanında serçe kalmış. optımus kullananlara sıddetle tevsiye ederim bu romu
Ram temizleme widgeti gormedim ben. Varsa bi ekran goruntusu atabilirmjsin
Ben inceliyorum didik didik ariyorum ne hikmetse neden bulamiyorum. Ilginc.[MENTION=410169]YusufTan[/MENTION] Arkadaşların dediklerine göre v1.3 ile cloudy'e gelmiş ve optimusda da var.
Bende bu dedigin sorun yok.Bu romda kamera zoom yapınca yeşil ekran çekiyor
Romu kurarken ilk basta kurmak istediginiz uygulamalari gosteriyor ordan gorev yoneticisini secmediysen dogal olarak widget yokturBen inceliyorum didik didik ariyorum ne hikmetse neden bulamiyorum. Ilginc.
Evet dediginiz dogruymus ilk kurarken manager diye birsey var en usteki linki isaretleyib kuruyorsunuz sonra widget geliyor.Romu kurarken ilk basta kurmak istediginiz uygulamalari gosteriyor ordan gorev yoneticisini secmediysen dogal olarak widget yoktur
Dorimanx kernel kurBende bu rom yuklude birşey sormak istiyorum ekrana knock code kilidini kurdum yalnız ekrana cift tıklandığında kilit ekranini aciyor cebimde felan surekli kilidi acmaya çalışıyor bunu kapatmanin bir yolu varmi sadece ekran kapalıyken knock code çalışsın istiyorum