Lg g2 açilmama sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kasif62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Twrp recovery'de mount seçeneği yok mu? Bende cwm recovery yüklü.

Ajnapor

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
x3RNG4.jpg

Mount secenegi var tıkladıgımda resimdeki gibi görunuyor

melodileriyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rootlu cihaza güncelleme yüklenmez o yüzden olmuştur. Full wipe yapıp romu yeniden kurun. Verileri yedeklemediyseniz gittiler yalnız. Edit: LG için kullanılan Tool programlarıyla rom yüklenebilir, yine isterseniz otg üzerinden Flash bellekle de olur. Twrp izin veriyor ama ara ara sorun çıkıyor. Unmount, mont yapın bikaç kez hata verirse ve menüyü yenileyin.

Ajnapor

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Rootlu cihaza güncelleme yüklenmez o yüzden olmuştur. Full wipe yapıp romu yeniden kurun. Verileri yedeklemediyseniz gittiler yalnız. Edit: LG için kullanılan Tool programlarıyla rom yüklenebilir, yine isterseniz otg üzerinden Flash bellekle de olur. Twrp izin veriyor ama ara ara sorun çıkıyor. Unmount, mont yapın bikaç kez hata verirse ve menüyü yenileyin.

Hard reset olmuyor recovery moda geciyor
OTG kablo ıle bellek taktım her format seklınde de görmedi
PC zaten görmüyor
Download moda geçmiyor

Baska ne yapabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim.

melodileriyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hard reset olmuyor recovery moda geciyor
OTG kablo ıle bellek taktım her format seklınde de görmedi
PC zaten görmüyor
Download moda geçmiyor

Baska ne yapabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim.

Benim Nexusta çok başıma geldi, her seferinde şöyle çözdüm Nexus root toolkit var bu cihaz için, sadece recovery moda geçirip yüklüyodum. Sadece o mod açılıyo zaten. Senin PC'de LG'nin driverleri yüklü olmalı, ya da tekrar yükle. Yani recovery moddayken teli tanıması gerekiyor. Tanıtabilirsen gerisi gelir, başka PC de deneyebilirsin. Aklıma başka bi yol gelmiyo.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Twrp mount menüden datayı seçip usb ile pc'ye bağladığınızda cihazdaki klasörlere ulaşabiliyor musunuz? System ya da Data bu ikisini de deneyip pc ile bağlantı kurmaya çalışın.

Şuan benim de çok fazla bilgim yok, başıma gelmediği için daha fazla bir şey diyemeceğim ancak araştırıyorum. Dediklerimi yapmaya çalışın. Olmazsa beklemede kalın. Eğer hiçbir sonuç alamazsak teknik servise götürmeniz gerekebilir.

just4peace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xAYYbv.jpg

Arkadaslar Lütfen Yardım

Resimde görülen güncellemeyi yaptım. Artık telefonum acılmıyor
Sadece recovery moda giriyor.
Factory Reset de işe yaramıyor. Yapmak istediğimde recovery moda geçiyor.
Download moda da geçmiyor.

Lg G2 32GB Rootlu idi telefonum

Team Win Recovery Project v2.6.3.2 yüklü

Saygılar.

Acaba sorunu çözebildiniz mi?Aynı sorun bendede mevcut.Root lu telefonu güncelledikten sonra sürekli recovery modda açılıyor.

Ajnapor

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Acaba sorunu çözebildiniz mi?Aynı sorun bendede mevcut.Root lu telefonu güncelledikten sonra sürekli recovery modda açılıyor.

Yapamadım hala ugrasıyorum ve sorun çözülecek gibi değil.
Siz yapabilirseniz haberleşelim.

Ajnapor

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Sonun da oldu :D

İlk olarak TWRP recovery mod da setting kısmandaki tüm işaretli kutucukları kaldırdım deaktif yaptım
Wipe ve format attım
Advantage altında terminal command kısmana altdaki kodu girdim:

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota

kapatıp download moda aldım ve geçti sonra yeniden rom yukledim
Bu konuda yardımını esirgemeyen Bloother gardaşıma çok teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş bende de aynı sorun vardı ve ben çözdüm için rahat olsun. twrp ye gir ve orda terminale gir. ve aynen aşağıdaki komutu yaz ve rebbot et

kasif62

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kardeş bende de aynı sorun vardı ve ben çözdüm için rahat olsun. twrp ye gir ve orda terminale gir. ve aynen aşağıdaki komutu yaz ve rebbot et
aynı sorunu bende yaşıyorum ve çözemedim, aynen aşağıdaki komutu yaz derken hangi komutu yazmam gerekiyor, bir önceki mesajdaki kodu yazmayıda beceremedim, kod yazma ile ilgili hangi kodu yazacağımızı ve nasıl yazacağımızı açabalar misiniz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Büyük ihtimalle flaş belleğin formatını desteklemiyor. Flaş belleği pc'den biçimlendirin. Fat32 ya da NTFS ise onu exFat formatına çevirin ve biçimlendirin. Ondan sonra tekrar deneyin.

bana öyle geliyorki kullandığım recovery versiyon olan 2.6.3.2 nin otg desteği yok

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
aynı sorunu bende yaşıyorum ve çözemedim, aynen aşağıdaki komutu yaz derken hangi komutu yazmam gerekiyor, bir önceki mesajdaki kodu yazmayıda beceremedim, kod yazma ile ilgili hangi kodu yazacağımızı ve nasıl yazacağımızı açabalar misiniz

bana öyle geliyorki kullandığım recovery versiyon olan 2.6.3.2 nin otg desteği yok

Cwm yüklüyse onu pc ile adb üzerinden kod gireceksiniz. Ancak nasıl yapıldığı hakkında henüz tam bilgim yok.

just4peace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Buraya çözümü bulmak için kaydoldum fakat çözümü bulduğum gibi başkalarına yardımcı olmak ayrı bir sevndirici.Neyse

If you DONT have ADB access (because of an early build of TWRP), you can simply use TWRP's awesome "terminal command" option to run the following:
Yani kardeşim terminal command kısmına şu kodu manual olarak gir

Bu kodu girmen sorunu çözmen için yeterli oluyor.Olmazsa sana ingilizce linki vereyim.

kasif62

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Buraya çözümü bulmak için kaydoldum fakat çözümü bulduğum gibi başkalarına yardımcı olmak ayrı bir sevndirici.Neyse

If you DONT have ADB access (because of an early build of TWRP), you can simply use TWRP's awesome "terminal command" option to run the following:
Yani kardeşim terminal command kısmına şu kodu manual olarak gir

Bu kodu girmen sorunu çözmen için yeterli oluyor.Olmazsa sana ingilizce linki vereyim.

terminal command kısmına giriyorum ancak burada dosya yöneticisi gibi dosyaları görüntülediğimiz bölüm açılıyor, ancak o kodu yazabileceğim bir bölüm bulamıyorum ekranda

Cwm yüklüyse onu pc ile adb üzerinden kod gireceksiniz. Ancak nasıl yapıldığı hakkında henüz tam bilgim yok.
pc ile bağlantı kuramıyorumki, ben recovery menüsünden telefondan kod girdiğimizi sanmıştım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

kasif62

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
team win recoverry 2.6.3.2 yüklü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sonun da oldu :D

İlk olarak TWRP recovery mod da setting kısmandaki tüm işaretli kutucukları kaldırdım deaktif yaptım
Wipe ve format attım
Advantage altında terminal command kısmana altdaki kodu girdim:

kapatıp download moda aldım ve geçti sonra yeniden rom yukledim
Bu konuda yardımını esirgemeyen Bloother gardaşıma çok teşekkür ederim.

team win recoverry 2.6.3.2 yüklü

Bu arkadaşın yazdıklarını uygulayın. Unutmayın bu işlemlerden sonra cihazınız açılmayacak. Sadece download moda geçebileceksiniz. Ondan sonra pc üzerinden orjinal yazılım atmanız gerekiyor ki açılsın.

kasif62

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu arkadaşın yazdıklarını uygulayın. Unutmayın bu işlemlerden sonra cihazınız açılmayacak. Sadece download moda geçebileceksiniz. Ondan sonra pc üzerinden orjinal yazılım atmanız gerekiyor ki açılsın.
olayı o noktaya getirebilsem sorun kalmayacak ama kodu yazma kısmını geçemiyorum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Belki yazarken hata yapıyor olabilirsiniz. Boşluklara noktalamalara dikkat edin.

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
aynı sorun bendede var arkadaşlar cihaz sürekli açılıp kapanıyor download moda geçmiyor cwm-based recovery 6.0.4.4 var çözüm hakkında bilgisi olan varmı

Ajnapor

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Anlatım biraz kötü oldu ama idare edin :D
xAYj2q.png

Ajnapor

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Sürüm farklı da olsa işleyiş aynı değilmi ?

xtrem06

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Hocam sizin için araştırayım biraz. Siz de bu arada araştırmaya devam edin. Eğer hallederseniz haber edin.

Sağolun hocam.bakıyorum bende.is yerinde olduğum için çokta elimde imkan yok pc vs sadece note 2 uzerinden çözmeye çalışıyorum çözemez isem artık aksam evden otg vs denemeye devam xda hatim edilecek sanırım :)

xtrem06

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] bu konu hakkında bilgi edinebildinmi hocam

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Siz öncelikle eve gittiğinizde pc'ye adb programını kurun. Ondan sonra öğrenince ben size işlemleri yazacağım inşaallah.