- Reaksiyon puanı
- 0
Bir de Fat32 yaparak dener misin?
Fat32 yaptım yine s3 de gördü ama g2 de tanımadı.
Bir de Fat32 yaparak dener misin?
Rootlu cihaza güncelleme yüklenmez o yüzden olmuştur. Full wipe yapıp romu yeniden kurun. Verileri yedeklemediyseniz gittiler yalnız. Edit: LG için kullanılan Tool programlarıyla rom yüklenebilir, yine isterseniz otg üzerinden Flash bellekle de olur. Twrp izin veriyor ama ara ara sorun çıkıyor. Unmount, mont yapın bikaç kez hata verirse ve menüyü yenileyin.
Hard reset olmuyor recovery moda geciyor
OTG kablo ıle bellek taktım her format seklınde de görmedi
PC zaten görmüyor
Download moda geçmiyor
Baska ne yapabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim.
![]()
Arkadaslar Lütfen Yardım
Resimde görülen güncellemeyi yaptım. Artık telefonum acılmıyor
Sadece recovery moda giriyor.
Factory Reset de işe yaramıyor. Yapmak istediğimde recovery moda geçiyor.
Download moda da geçmiyor.
Lg G2 32GB Rootlu idi telefonum
Team Win Recovery Project v2.6.3.2 yüklü
Saygılar.
Acaba sorunu çözebildiniz mi?Aynı sorun bendede mevcut.Root lu telefonu güncelledikten sonra sürekli recovery modda açılıyor.
aynı sorunu bende yaşıyorum ve çözemedim, aynen aşağıdaki komutu yaz derken hangi komutu yazmam gerekiyor, bir önceki mesajdaki kodu yazmayıda beceremedim, kod yazma ile ilgili hangi kodu yazacağımızı ve nasıl yazacağımızı açabalar misinizkardeş bende de aynı sorun vardı ve ben çözdüm için rahat olsun. twrp ye gir ve orda terminale gir. ve aynen aşağıdaki komutu yaz ve rebbot et
Büyük ihtimalle flaş belleğin formatını desteklemiyor. Flaş belleği pc'den biçimlendirin. Fat32 ya da NTFS ise onu exFat formatına çevirin ve biçimlendirin. Ondan sonra tekrar deneyin.
aynı sorunu bende yaşıyorum ve çözemedim, aynen aşağıdaki komutu yaz derken hangi komutu yazmam gerekiyor, bir önceki mesajdaki kodu yazmayıda beceremedim, kod yazma ile ilgili hangi kodu yazacağımızı ve nasıl yazacağımızı açabalar misiniz
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bana öyle geliyorki kullandığım recovery versiyon olan 2.6.3.2 nin otg desteği yok
aynı sorunu bende yaşıyorum ve çözemedim, aynen aşağıdaki komutu yaz derken hangi komutu yazmam gerekiyor, bir önceki mesajdaki kodu yazmayıda beceremedim, kod yazma ile ilgili hangi kodu yazacağımızı ve nasıl yazacağımızı açabalar misiniz
Buraya çözümü bulmak için kaydoldum fakat çözümü bulduğum gibi başkalarına yardımcı olmak ayrı bir sevndirici.Neyse
If you DONT have ADB access (because of an early build of TWRP), you can simply use TWRP's awesome "terminal command" option to run the following:
Yani kardeşim terminal command kısmına şu kodu manual olarak gir
dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota
Bu kodu girmen sorunu çözmen için yeterli oluyor.Olmazsa sana ingilizce linki vereyim.
Buraya çözümü bulmak için kaydoldum fakat çözümü bulduğum gibi başkalarına yardımcı olmak ayrı bir sevndirici.Neyse
If you DONT have ADB access (because of an early build of TWRP), you can simply use TWRP's awesome "terminal command" option to run the following:
Yani kardeşim terminal command kısmına şu kodu manual olarak gir
Bu kodu girmen sorunu çözmen için yeterli oluyor.Olmazsa sana ingilizce linki vereyim.
terminal command kısmına giriyorum ancak burada dosya yöneticisi gibi dosyaları görüntülediğimiz bölüm açılıyor, ancak o kodu yazabileceğim bir bölüm bulamıyorum ekranda
pc ile bağlantı kuramıyorumki, ben recovery menüsünden telefondan kod girdiğimizi sanmıştımCwm yüklüyse onu pc ile adb üzerinden kod gireceksiniz. Ancak nasıl yapıldığı hakkında henüz tam bilgim yok.
terminal command kısmına giriyorum ancak burada dosya yöneticisi gibi dosyaları görüntülediğimiz bölüm açılıyor, ancak o kodu yazabileceğim bir bölüm bulamıyorum ekranda
pc ile bağlantı kuramıyorumki, ben recovery menüsünden telefondan kod girdiğimizi sanmıştım
Twrp mi kurulu cwm mi?
Sonun da oldu
İlk olarak TWRP recovery mod da setting kısmandaki tüm işaretli kutucukları kaldırdım deaktif yaptım
Wipe ve format attım
Advantage altında terminal command kısmana altdaki kodu girdim:
kapatıp download moda aldım ve geçti sonra yeniden rom yukledim
Bu konuda yardımını esirgemeyen Bloother gardaşıma çok teşekkür ederim.
team win recoverry 2.6.3.2 yüklü
olayı o noktaya getirebilsem sorun kalmayacak ama kodu yazma kısmını geçemiyorumBu arkadaşın yazdıklarını uygulayın. Unutmayın bu işlemlerden sonra cihazınız açılmayacak. Sadece download moda geçebileceksiniz. Ondan sonra pc üzerinden orjinal yazılım atmanız gerekiyor ki açılsın.
Anlatım biraz kötü oldu ama idare edin![]()
Sağol kardeşim yardımın için fakat bende cwm 6.0.4.4 var![]()
Hocam sizin için araştırayım biraz. Siz de bu arada araştırmaya devam edin. Eğer hallederseniz haber edin.
Sürüm farklı da olsa işleyiş aynı değilmi ?
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] bu konu hakkında bilgi edinebildinmi hocamCwm yüklüyse onu pc ile adb üzerinden kod gireceksiniz. Ancak nasıl yapıldığı hakkında henüz tam bilgim yok.
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] bu konu hakkında bilgi edinebildinmi hocam