Siz öncelikle eve gittiğinizde pc'ye adb programını kurun. Ondan sonra öğrenince ben size işlemleri yazacağım inşaallah.
inşallah hocam

Siz öncelikle eve gittiğinizde pc'ye adb programını kurun. Ondan sonra öğrenince ben size işlemleri yazacağım inşaallah.
inşallah hocamkomşunun pc yi aldım şimdi sen çözüm hakkında bişeyler bulursan Paylaşırsan ben takipteyim ..xda da bikaç birşeyler var ama pata küte ingilizce ve Google translate ile arpa boyu yol gidemedim
![]()
S.a Aynı sorun bende de var.. 6.0.4.4 cw vardı TWRP 2.6.3.3 yükledim cw den restart yaptım, LG logosu görünür gibi oluyor hemen kayboluyor recovery e girmiyor ekran karardı ışık var ama siyah bi ışık onun dışında da hiçbirşey yapamıyorum yardımcı olabilecek varmı acaba?
yok hocam download moda da geçmiyor sadece lg logosu beliriyor daha sonra o da kayboluyor siyah ekran çıkıyor.. pc ye bağladığımda da alfabetik olarak h harfinden başlıyor z ye kadar pc de sürücü çıkıyor örneğin H sürücüsü J sürücüsü gibi sürücüler ama bunları pc tanımıyor formatla diyor iptal ediyorum.cw 6.0.4.4 idi TWRP 2.6.3.3 yükledikten sonra cw ye de giremez oldum
arkadaşlar benim sorun hala devam ediyor, kodu girdikten sonra telefon download moda giriyor ama 2-3 saniye sonra kapanıyor, tekrar açılıyor tekrar kapanıyor, kısır döngüde, hala çözemedim. bende 2.6.3.2 yüklüsorun çözüldü..
nasıl çözüldü : otg kablo ile usb flash ile TWRP 2.6.3.3 yüklenip.belirtilen kodlar girildikten sonra cihazın download moda geçmesi sağlanarak halledildi
@Bloother e emekleri için teşekkürler
arkadaşlar benim sorun hala devam ediyor, kodu girdikten sonra telefon download moda giriyor ama 2-3 saniye sonra kapanıyor, tekrar açılıyor tekrar kapanıyor, kısır döngüde, hala çözemedim. bende 2.6.3.2 yüklü
şarj %60 da, benimde aklımdan geçti aynı şeyCihazın şarjı bitmiş ya da azalmış olmasın sakın
arkadaşlar benim sorun hala devam ediyor, kodu girdikten sonra telefon download moda giriyor ama 2-3 saniye sonra kapanıyor, tekrar açılıyor tekrar kapanıyor, kısır döngüde, hala çözemedim. bende 2.6.3.2 yüklü
aynı kodları girerek olayı bir adım öteye yani download mod yazısını görebileceğim noktaya getirdim ancak download yazısı ekrana geldikten 2-3 saniye sonra telefon restart atıyor sürekli, download modda kalmıyor, bunu çözemedim henüzarkadaşım, bende de aynı kısır döngü oluyordu. twrp den eğer yukarda resimdeki yerden Kodları girebiliyorsan kesinlikle downloada girecektir
recovery e girebiliyorum reboot altında bootloader a girip yüklediğimdede sonuç değişmedirecovery e girebiliyormusun eğer girebiliyorsan reboot menüsünden bootloder di sanırım oradan download moda girmeyi dene
cihaza hiç bir şey yükleyemiyorum, 2.6.3.3 ü nasıl yükleyebileceğim konusundada cihazın mevcut hali nedeniyle bir fikrim yok2.6.3.3 atabiliyorsan cihaza birde onla dene
cihaza hiç bir şey yükleyemiyorum, 2.6.3.3 ü nasıl yükleyebileceğim konusundada cihazın mevcut hali nedeniyle bir fikrim yok
bu sorunu yaşayanların sayısı baya fazla, deneyimli arkadaşların bu konuya bir el atması lazımmerhaba arkadaşlar aynı sorun bende de var kafayı yemek üzereyim cwm üzerinden otg kablo ile flash belleği göstermeyi başardım. bir tane costum rom buldum flashlamya çalıştım ama reboot kısmında yine kısır döngüye giriyor. başka ne yapabilirim bilemiyorum artık.ne olur bir yol gösterin. bu 2.6.3.3 nedir ben bunu cvm üzerinden nasıl kurarım? çakışıp hiç açılmama şansı var mı ? çok hakim değilim uzun zamandır uzak kaldım root işlemlerinden adım adım yardımcı olursanız çok memnun olurum.
2.6.3.2 yüklü telefonda ve otg kablom ile flash belleğimde var ancak flash belleği görmüyor sorunda bu zaten, görse romuda bir şekilde kurarım, pc deki tel.in yedeğinide bir şekilde yüklerimdostum otg kablo ile flash bellek üzerinden halledersin bu cihazı kullanan cebinde otg sini eksik etmesin bence![]()
Sonun da oldu
İlk olarak TWRP recovery mod da setting kısmandaki tüm işaretli kutucukları kaldırdım deaktif yaptım
Wipe ve format attım
Advantage altında terminal command kısmana altdaki kodu girdim:
dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota
kapatıp download moda aldım ve geçti sonra yeniden rom yukledim
Bu konuda yardımını esirgemeyen Bloother gardaşıma çok teşekkür ederim.
hocam şimdi şöyle sorayım bende cwm menü yüklü ben bu twrp yi nasıl sağlıklı bir şekilde kurarım. bir tane buldum ama o da pc üzerinde komutlar yardımıyla yükleniyor. bu bizde mümkün olmuyor. twrp yi flash belleğe atıp cwm kullanarak kurma şansımız var mı? olabilirse kod yazarak download menüye geçersem çözeriz bu işikardeş bende senin sıkıntının aynısı olmuştu flash üzerinden extra cart olrak gördü flashı ve twrp yi bu şekilde yüklemistim.yeni rom bence custom değil ancak download modla stock yükleme ile cihazı hayata döndürürsün custom yüklemek çözüm olacak gibi gözükmüyor çünkü stock recovery bozulduğu için cihaz açılışı gerçekleştiremiyor
üstad bu işi çözsen sen çözersin gözünü seveyim :/şu yöntemi tekrar deneyebilir misiniz?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
settings kısmındaki işaretli kutucuklar varmış onları da kaldırın.
hocam şimdi şöyle sorayım bende cwm menü yüklü ben bu twrp yi nasıl sağlıklı bir şekilde kurarım. bir tane buldum ama o da pc üzerinde komutlar yardımıyla yükleniyor. bu bizde mümkün olmuyor. twrp yi flash belleğe atıp cwm kullanarak kurma şansımız var mı? olabilirse kod yazarak download menüye geçersem çözeriz bu işi
hocam şimdi şöyle sorayım bende cwm menü yüklü ben bu twrp yi nasıl sağlıklı bir şekilde kurarım. bir tane buldum ama o da pc üzerinde komutlar yardımıyla yükleniyor. bu bizde mümkün olmuyor. twrp yi flash belleğe atıp cwm kullanarak kurma şansımız var mı? olabilirse kod yazarak download menüye geçersem çözeriz bu işi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
üstad bu işi çözsen sen çözersin gözünü seveyim :/