Bloother
Rektör
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] arkadaş flash belleği OTG ile gösteremiyormuş.Beyler herseyi denedim olmuyor lütfen yardım edin :/ otg kablo takıyorum ama flashi görmüyor. ne yapsam olmuyor sinirden ağlıcam yardım edin :/
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] arkadaş flash belleği OTG ile gösteremiyormuş.Beyler herseyi denedim olmuyor lütfen yardım edin :/ otg kablo takıyorum ama flashi görmüyor. ne yapsam olmuyor sinirden ağlıcam yardım edin :/
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] arkadaş flash belleği OTG ile gösteremiyormuş.
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] arkadaş flash belleği OTG ile gösteremiyormuş.
onun isi biraz zor, sabretseydi ben yapcaktim ama telefonu suan. half brick olmuş
Geçmiş olsun o zaman servise verecek
hocam download moda alıyorum ama rooted yazıyo altta ne yapmalıyım acil yardım edebilir misiniz
Arkadaşlar benim de telefonum cmw de takıldı. Usb flash algılıyor ama rom flashlamama rağmen cwm de takılıyor. Adb sideload yöntemi ile cyaanogen flashlasam düzelir mi?
Hard reset at ses kısma ve güç tuşuna basılı tut lg logosu gelince elini cekip tekrar basılı tut gelen ekrandan güç tuşuyla at en azından g2 de öyleydibeyler lg g3 alıdm ve güncellendikden sonra telefon 2 de 1 res çekmeye basladı sadece açılırken lg yazısı ve basında mavi kırmızı ısık yanıyor
Recovery e filan girmiyorsa yada lg yazisi bile gelmiosa garantiliktir anakart filan yanmıs olabilir.arkadaşlar selam ben 35 gün önce sapasağlam kullanıyordum teli , acemilik bitti 2 gün izne geldim teli koyduğum yerden aldım tel ne açılıyor nede recovery muhabbetleri de var + telefon şarjda olmuyor önerisi olan varmı yada neden olmuş olabilir , telefonum lg g2 (not:şarj aletinde sıkıntı yoktur)