Lg g2 açilmama sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kasif62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Beyler herseyi denedim olmuyor lütfen yardım edin :/ otg kablo takıyorum ama flashi görmüyor. ne yapsam olmuyor sinirden ağlıcam yardım edin :/
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] arkadaş flash belleği OTG ile gösteremiyormuş.

furkank42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim de telefonum cmw de takıldı. Usb flash algılıyor ama rom flashlamama rağmen cwm de takılıyor. Adb sideload yöntemi ile cyaanogen flashlasam düzelir mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam download moda alıyorum ama rooted yazıyo altta ne yapmalıyım acil yardım edebilir misiniz

kiprit_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar,
kusuruma bakmazsanız size birşey danışacağım.
ben g2 cihazı yeni aldım 15 gün önce, sistem 4.2.2 idi sonra ota ile 2 defa güncelleme yaptı ve 4.4.2 oldu,
akabinde kaşındım cihazı rootlayıp optimus g3 1.1 yükledim, 1 gün kullandım hoşuma gitmedi ve orjinal LGMobile Support Tool programı ile imei yi girip orjinal rom a dönme işlemi başlattım 1,6 gb veriyi indirdi kurtarma aracı ve telefona güncellemeye başladı ama telefona yazar iken %60 lar civarında hata oluştu deyip işlem yarıda kesildi.
Şimdi akşamdan beri uğraşıyorum, denemediğim tuş kombinasyonu kalmadı, ne download menü ye girebiliyorum, ne recovery ye, kapatıp açtıkça LG logosu geliyor gidiyor, birtek hard reset ekranına getirebiliyorum ama onda da hard reset işlemini yapmıyor.
bakmadığım araştırmadığım yer kalmadı bi çare bulamadım, yardımcı olabilecek fikriniz yada çözümünüz varmıdır yada yardımcı olabilecek birilerini tavsiye edebilirmisiniz.
Şimdiden teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende google play den oıs 8 diye bi tema indirdim ve ekran karardı sonra rest attım ve tel lg yazısında takıldı ne yapabilirim :(((

Praetor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar saatlerdir uğraşıyorum, OTA kablosu da aldım fakat OTA kablosuna bile gerek olmadan çözdüm bu problemi.

Sadece Advanced > terminal command kısmına giriyorsunuz, altta select kısmına basıp şu kodları yazıyorsunuz:

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota

sonra enter a basıyorsunuz,

aynı kodun sonundaki "fota" kısmını "misc" olarak değiştirip tekrar enter diyorsunuz

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/misc

sonra reboot yapıyorsunuz telefon düzeliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
download moda geçiyor %0 da kalıyor kafayı yicem firmwareupdate %0 0 0 0

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar;
Bende LG G3 güncellemesi sonrası açılmayan bir telefona sahibim. Servisine verdim. ME numarası silinmiş dediler. Hala yapmak için uğraşıyorlarmış :-(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Praetor kardeşim allah senden razı olsun.. telefon elimde patladı die ödüm koptu.. senin taktikle çözdüm olayı.. yalnız ondan once ben bikaç gun once aldığım eski backup'ı yuklemiştim.. keşke yüklemeseydim o aldıgım eski haline döndü tel.. backup geri alma diye bişe varmı ona bakıcam şimdi.. neyse tekrar sağol kardeşim paylaşımın ve yardımın için.. "melih kutlu"

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler lg g3 alıdm ve güncellendikden sonra telefon 2 de 1 res çekmeye basladı sadece açılırken lg yazısı ve basında mavi kırmızı ısık yanıyor

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
beyler lg g3 alıdm ve güncellendikden sonra telefon 2 de 1 res çekmeye basladı sadece açılırken lg yazısı ve basında mavi kırmızı ısık yanıyor
Hard reset at ses kısma ve güç tuşuna basılı tut lg logosu gelince elini cekip tekrar basılı tut gelen ekrandan güç tuşuyla at en azından g2 de öyleydi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar selam ben 35 gün önce sapasağlam kullanıyordum teli , acemilik bitti 2 gün izne geldim teli koyduğum yerden aldım tel ne açılıyor nede recovery muhabbetleri de var + telefon şarjda olmuyor önerisi olan varmı yada neden olmuş olabilir , telefonum lg g2 (not:şarj aletinde sıkıntı yoktur)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
arkadaşlar selam ben 35 gün önce sapasağlam kullanıyordum teli , acemilik bitti 2 gün izne geldim teli koyduğum yerden aldım tel ne açılıyor nede recovery muhabbetleri de var + telefon şarjda olmuyor önerisi olan varmı yada neden olmuş olabilir , telefonum lg g2 (not:şarj aletinde sıkıntı yoktur)
Recovery e filan girmiyorsa yada lg yazisi bile gelmiosa garantiliktir anakart filan yanmıs olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler bendede aynı sorun oldu ve çözemiyorum kodu falan yazdım olmadı LG E612

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler ben lg e612 de önceden root atmıştı m twrp indirip kurmuştu mro m atıcaktımsonra vaz geçtim root kaldırdım root kapalı yazıyordu programda twrp yide silmiştim ancak 1 hafta önce güncelleme geldi ve kabul ettim ve şu anda twrp den çıkamıyorum lütfen yardım edin biliyorum telefonun modeli eski ama 3 5 ay bunla idare edicem lütfen yardım