sonunda oldukodla döndüm stock romu kurdum herşey için teşekkürler hocam allah razı olsun ne diyeyim :d
cwm 6.0.4.4 e usb yi nasıl tanıtıcam? bi anlatırmısınız?sorun çözüldü..
nasıl çözüldü : otg kablo ile usb flash ile TWRP 2.6.3.3 yüklenip.belirtilen kodlar girildikten sonra cihazın download moda geçmesi sağlanarak halledildi
@Bloother e emekleri için teşekkürler
twrp yükleyebilsem herşey çözülecek zaten, flash ı takıyorum ama usb mount a tıkladıgımda sayfa yenıleniyor ama unmount yazmıyor, yıne usb mount yazıyor, ama dıgerlerınde mount a basınca unmount yazıyorTwrp recovery flashlayın telefona. Otg kablo ile aktarın.
Sonra aşağıdaki işlemi uygulayın. Dikkat edin arada boşluk var bazı yerlerde.
Advantage altında terminal command kısmına alttaki kodu girin
dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota
"dd" ve "zero" dan sonra 1 boşluk var.
Sonra download mod'a almayı deneyin.
twrp yükleyebilsem herşey çözülecek zaten, flash ı takıyorum ama usb mount a tıkladıgımda sayfa yenıleniyor ama unmount yazmıyor, yıne usb mount yazıyor, ama dıgerlerınde mount a basınca unmount yazıyor
ama orda da sadece 0, clockworkmod legacy ve obb gelio ama flash gözükmüyoMount ile uğraşmayacaksın. Direkt install zip from menüsüne gir
ama orda da sadece 0, clockworkmod legacy ve obb gelio ama flash gözükmüyo
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ama orda da sadece 0, clockworkmod legacy ve obb gelio ama flash gözükmüyo
tüm formatları denedim ama tanımıyor, başka bir yöntem yokmudur telefonumu tekrar çalıştırabilmek içinOnu ben bilmiyorum. Yapan arkadaşlar daha iyi bilir. Neden görünmüyor ya da nasıl görünüyor bilmiyorum.
telefoncuya versem yapabilirlermi yada system klasorunu sıfırlayıp garantıye gondersem tamir ederler miGaliba yok.
telefoncuya versem yapabilirlermi yada system klasorunu sıfırlayıp garantıye gondersem tamir ederler mi
1. teleofncular nası hallediyoRoot farkederler garanti dışı kalır. Telefoncu halleder ama 50-100 liranı alır.
GENÇLER BULDUM VE ANLATIYORUMRoot farkederler garanti dışı kalır. Telefoncu halleder ama 50-100 liranı alır.
GENÇLER BULDUM VE ANLATIYORUM
Yükleme yapmak için Adb driver yüklü olmaldır. Linkler aşağıda
1 cwm yada twrp den install zip yazan yere tıklayın ve
adb sideload yazan yere basın. ardından telefonu pcye bağlayın
2 sdk içinden platform tools a girin ve varsa SUM.zip
dosyasını silin
3 Yükleyeceğiniz .zip ile biten dosyamızı buraya atacağız
4 platform tools klasöründeyken shift tuşuna basarak sağ
tıklayın ve komut penceresini burda aç diyin
5 sonu .zip ile biten dosyamızı komut penceresi açılıunca
adb sideload YÜKLENECEKDOSYA.zip yazıp enter a basın
6yükleme tamamlanınca usb bağlantısını kesebilirsiniz.
DRİVER YÜKLEYİCİ
http://adbdriver.com/upload/AdbDriverInstaller.exe
SDK
http://developer.android.com/sdk/index.html#download
By OxyGEN - Mustafa Mert DEMİRCİ
burda yeniyim de nasıl açılıyo konu bilmiyorum bi yardımcı olursanız iyi olurBilgi için teşekkürler. Bunu konu olarak detaylı güzel bir başlıkla açarsanız güzel olur.
Buldum sanırım, isterseniz bi kontrol edin doğru yere mi açmışımSizin izniniz ve imzanızla ben açayım öyleyse. Şuan tapatalk'tayım.
SağolunEvet güzel olmuş eline sağlık![]()