Lg g2 açilmama sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kasif62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Siz öncelikle eve gittiğinizde pc'ye adb programını kurun. Ondan sonra öğrenince ben size işlemleri yazacağım inşaallah.

inşallah hocam ;) komşunun pc yi aldım şimdi sen çözüm hakkında bişeyler bulursan Paylaşırsan ben takipteyim ..xda da bikaç birşeyler var ama pata küte ingilizce ve Google translate ile arpa boyu yol gidemedim :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
inşallah hocam ;) komşunun pc yi aldım şimdi sen çözüm hakkında bişeyler bulursan Paylaşırsan ben takipteyim ..xda da bikaç birşeyler var ama pata küte ingilizce ve Google translate ile arpa boyu yol gidemedim :D

Özelden yolladım bi deneyin işe yararsa yayınlarız. =)

xtrem06

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
tamam hocam bilgilendireceğim

xtrem06

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
sorun çözüldü..

nasıl çözüldü : otg kablo ile usb flash ile TWRP 2.6.3.3 yüklenip.belirtilen kodlar girildikten sonra cihazın download moda geçmesi sağlanarak halledildi

@Bloother e emekleri için teşekkürler

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
sorun çözüldü..

nasıl çözüldü : otg kablo ile usb flash ile TWRP 2.6.3.3 yüklenip.belirtilen kodlar girildikten sonra cihazın download moda geçmesi sağlanarak halledildi

Çok şükür sevindim hocam. =)

LG G2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a Aynı sorun bende de var.. 6.0.4.4 cw vardı TWRP 2.6.3.3 yükledim cw den restart yaptım, LG logosu görünür gibi oluyor hemen kayboluyor recovery e girmiyor ekran karardı ışık var ama siyah bi ışık onun dışında da hiçbirşey yapamıyorum yardımcı olabilecek varmı acaba?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
S.a Aynı sorun bende de var.. 6.0.4.4 cw vardı TWRP 2.6.3.3 yükledim cw den restart yaptım, LG logosu görünür gibi oluyor hemen kayboluyor recovery e girmiyor ekran karardı ışık var ama siyah bi ışık onun dışında da hiçbirşey yapamıyorum yardımcı olabilecek varmı acaba?

Download mod'a alamıyor musunuz?

Cihazı kapatıp Ses açma tuşuna basılı tutarak pc'ye bağlayın ve tuşu, telefonda download modu görene kadar bırakmayın.

LG G2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok hocam download moda da geçmiyor sadece lg logosu beliriyor daha sonra o da kayboluyor siyah ekran çıkıyor.. pc ye bağladığımda da alfabetik olarak h harfinden başlıyor z ye kadar pc de sürücü çıkıyor örneğin H sürücüsü J sürücüsü gibi sürücüler ama bunları pc tanımıyor formatla diyor iptal ediyorum.cw 6.0.4.4 idi TWRP 2.6.3.3 yükledikten sonra cw ye de giremez oldum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
yok hocam download moda da geçmiyor sadece lg logosu beliriyor daha sonra o da kayboluyor siyah ekran çıkıyor.. pc ye bağladığımda da alfabetik olarak h harfinden başlıyor z ye kadar pc de sürücü çıkıyor örneğin H sürücüsü J sürücüsü gibi sürücüler ama bunları pc tanımıyor formatla diyor iptal ediyorum.cw 6.0.4.4 idi TWRP 2.6.3.3 yükledikten sonra cw ye de giremez oldum

Dostum bu sorun beni aşar maalesef =( ne desem yalan olur. Forumda konu açın daha iyi anlayan birisi yardımcı olur.

kasif62

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sorun çözüldü..

arkadaşlar benim sorun hala devam ediyor, kodu girdikten sonra telefon download moda giriyor ama 2-3 saniye sonra kapanıyor, tekrar açılıyor tekrar kapanıyor, kısır döngüde, hala çözemedim. bende 2.6.3.2 yüklü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşlar benim sorun hala devam ediyor, kodu girdikten sonra telefon download moda giriyor ama 2-3 saniye sonra kapanıyor, tekrar açılıyor tekrar kapanıyor, kısır döngüde, hala çözemedim. bende 2.6.3.2 yüklü

Cihazın şarjı bitmiş ya da azalmış olmasın sakın

xtrem06

Cezalı
Reaksiyon puanı
4

arkadaşım, bende de aynı kısır döngü oluyordu. twrp den eğer yukarda resimdeki yerden Kodları girebiliyorsan kesinlikle downloada girecektir

kasif62

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım, bende de aynı kısır döngü oluyordu. twrp den eğer yukarda resimdeki yerden Kodları girebiliyorsan kesinlikle downloada girecektir
aynı kodları girerek olayı bir adım öteye yani download mod yazısını görebileceğim noktaya getirdim ancak download yazısı ekrana geldikten 2-3 saniye sonra telefon restart atıyor sürekli, download modda kalmıyor, bunu çözemedim henüz

xtrem06

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
ses açmaya basıp usb ile bağladın değilmi yani o aşamaya gelmişse yüklememe gibi bir durum olmaması lazım

kasif62

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aynen bahsettiğin aşamadayım, sorunu o aşamada yaşıyorum, telefon download modda kalmıyor, hemen kapanıyor

xtrem06

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
recovery e girebiliyormusun eğer girebiliyorsan reboot menüsünden bootloder di sanırım oradan download moda girmeyi dene

kasif62

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
recovery e girebiliyormusun eğer girebiliyorsan reboot menüsünden bootloder di sanırım oradan download moda girmeyi dene
recovery e girebiliyorum reboot altında bootloader a girip yüklediğimdede sonuç değişmedi

xtrem06

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
2.6.3.3 atabiliyorsan cihaza birde onla dene

ozeresin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar aynı sorun bende de var kafayı yemek üzereyim cwm üzerinden otg kablo ile flash belleği göstermeyi başardım. bir tane costum rom buldum flashlamya çalıştım ama reboot kısmında yine kısır döngüye giriyor. başka ne yapabilirim bilemiyorum artık.ne olur bir yol gösterin. bu 2.6.3.3 nedir ben bunu cvm üzerinden nasıl kurarım? çakışıp hiç açılmama şansı var mı ? çok hakim değilim uzun zamandır uzak kaldım root işlemlerinden adım adım yardımcı olursanız çok memnun olurum.

xtrem06

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
cihaza hiç bir şey yükleyemiyorum, 2.6.3.3 ü nasıl yükleyebileceğim konusundada cihazın mevcut hali nedeniyle bir fikrim yok

dostum otg kablo ile flash bellek üzerinden halledersin bu cihazı kullanan cebinde otg sini eksik etmesin bence :)

kasif62

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar aynı sorun bende de var kafayı yemek üzereyim cwm üzerinden otg kablo ile flash belleği göstermeyi başardım. bir tane costum rom buldum flashlamya çalıştım ama reboot kısmında yine kısır döngüye giriyor. başka ne yapabilirim bilemiyorum artık.ne olur bir yol gösterin. bu 2.6.3.3 nedir ben bunu cvm üzerinden nasıl kurarım? çakışıp hiç açılmama şansı var mı ? çok hakim değilim uzun zamandır uzak kaldım root işlemlerinden adım adım yardımcı olursanız çok memnun olurum.
bu sorunu yaşayanların sayısı baya fazla, deneyimli arkadaşların bu konuya bir el atması lazım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dostum otg kablo ile flash bellek üzerinden halledersin bu cihazı kullanan cebinde otg sini eksik etmesin bence :)
2.6.3.2 yüklü telefonda ve otg kablom ile flash belleğimde var ancak flash belleği görmüyor sorunda bu zaten, görse romuda bir şekilde kurarım, pc deki tel.in yedeğinide bir şekilde yüklerim

ozeresin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam valla flash belleği görüyor başta görmüyordu ama cvmde kurcaladım gördü. şimdi 2.6.3.3 ü kursam cwm ile çakışır ve hiç açamam diye korkuyorum. ne yapacağımı bilemiyorum :s

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sonun da oldu :D

İlk olarak TWRP recovery mod da setting kısmandaki tüm işaretli kutucukları kaldırdım deaktif yaptım
Wipe ve format attım
Advantage altında terminal command kısmana altdaki kodu girdim:

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota

kapatıp download moda aldım ve geçti sonra yeniden rom yukledim
Bu konuda yardımını esirgemeyen Bloother gardaşıma çok teşekkür ederim.

şu yöntemi tekrar deneyebilir misiniz?

settings kısmındaki işaretli kutucuklar varmış onları da kaldırın.

xtrem06

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
kardeş bende senin sıkıntının aynısı olmuştu flash üzerinden extra cart olrak gördü flashı ve twrp yi bu şekilde yüklemistim.yeni rom bence custom değil ancak download modla stock yükleme ile cihazı hayata döndürürsün custom yüklemek çözüm olacak gibi gözükmüyor çünkü stock recovery bozulduğu için cihaz açılışı gerçekleştiremiyor

ozeresin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş bende senin sıkıntının aynısı olmuştu flash üzerinden extra cart olrak gördü flashı ve twrp yi bu şekilde yüklemistim.yeni rom bence custom değil ancak download modla stock yükleme ile cihazı hayata döndürürsün custom yüklemek çözüm olacak gibi gözükmüyor çünkü stock recovery bozulduğu için cihaz açılışı gerçekleştiremiyor
hocam şimdi şöyle sorayım bende cwm menü yüklü ben bu twrp yi nasıl sağlıklı bir şekilde kurarım. bir tane buldum ama o da pc üzerinde komutlar yardımıyla yükleniyor. bu bizde mümkün olmuyor. twrp yi flash belleğe atıp cwm kullanarak kurma şansımız var mı? olabilirse kod yazarak download menüye geçersem çözeriz bu işi

şu yöntemi tekrar deneyebilir misiniz?

settings kısmındaki işaretli kutucuklar varmış onları da kaldırın.
üstad bu işi çözsen sen çözersin gözünü seveyim :/

xtrem06

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
hocam şimdi şöyle sorayım bende cwm menü yüklü ben bu twrp yi nasıl sağlıklı bir şekilde kurarım. bir tane buldum ama o da pc üzerinde komutlar yardımıyla yükleniyor. bu bizde mümkün olmuyor. twrp yi flash belleğe atıp cwm kullanarak kurma şansımız var mı? olabilirse kod yazarak download menüye geçersem çözeriz bu işi

zaten Flash üzerinden 2.6.3.3 kurabilirsen emin ol o kodları yazar ve download moda girersin. bu işte oncelik panik yapmamak.adamlar şahane makina yapmış öyle hemen çökmez korkmayın. benim için bu cihazı cazip kılan bir noktada Samsung kadar basit rom, root, cwm vs yüklenebilir olmaması :D

ozeresin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung kadar basit rom diyorsun ama bence şuanki durumumuz hiç cazip değil,ne kadar kapalı kutu olursa o denli riskli müdahale edemiyoruz cihaza umarım çözeriz yoruldum valla artık

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

üstad bu işi çözsen sen çözersin gözünü seveyim :/

Dostum bu sorunu yaşasaydım da çözseydim yardım edebilirdim ancak ben twrp bile kurmadım. Bende cwm yüklü şuanda. Cwm'den twrp'ye geçen arkadaşın sözlerine kulak verin derim ben.