emirozcopur
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
SağolasınAyarlar. Ekran . kaldirarak uyandr

SağolasınAyarlar. Ekran . kaldirarak uyandr
EvetSağolasınBen onu kaydırarak uyandır diye okudum her yere baktım bu şeyi kapatmak için
Sen bu romu mu kullanıyorsun
Yani cm12
Valla super olur ben pc nin kablosunu bozdum simdi icini accam yoksa acardmanladım neyse [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] in konusunu daha fazla kirletmeyelim ben yeni konu açayım cm 12
hocam ben sımdı almanya stock rom atsam guncellemelerı daha mı erken alırım? yani telefonun asıl romundan baska rom yukleyınce guncelleme gelmiyo diye biliyorum ben ama ?Bende farklı ülkenin kini atcam maalesef türkiye çok geç veriyo , genellikle ilk almanya veriyo diye hatırlıyorum![]()
Alamassn guncellemeyi [emoji1]hocam ben sımdı almanya stock rom atsam guncellemelerı daha mı erken alırım? yani telefonun asıl romundan baska rom yukleyınce guncelleme gelmiyo diye biliyorum ben ama ?
Kesinlikle cm 12 bunda acayip buglar oldugu icin xda dan kalktiCm ve "çakma lolipop" 'ukarşılaştırabilecegim detaylı bilgileri nerede bulabilirim? Hangisini tercih etmeliyim kafam karıştı?
Kesinlikle cm 12 bunda acayip buglar oldugu icin xda dan kalkti
Cm12 de buglar var mi?Geçici olarak kaldırılmış linkler, CM 12 çok daha iyi evet![]()
Elbette var ama ben hiç farketmedim sadece kişileri görmüyo sim karttaki okadar onuda benmi yapamadım anlamadımCm12 de buglar var mi?
Cm12 de buglar var mi?