googlog
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 46
noluyor burda
Tamam POWER sildim Mesajı Bi An Öyle Bir His Uyandı Bende . Okumuşun bile ben Silmeden Önyargılı Davrandım Farkındayım Kusura Bakma
Power Allah ını seversen başını kaldır bir kere de yüzünü görelim..Ne bu ya hep yere bakıyorsun..
Bunu diyen avatarlarımda sadece kollarımı göseriyorum
Tutarsız mı oldum şimdi ..Evet evet..
EE dünya güzel her şey güzel sen güzelsin n..
Arkadaşım öncelikle sana şunu söylemek istiyorumm... Türkçe yi katletmişsin böyle türkçe kullanılmaz biraz dikkat et sizin Türkçe ve edebiyat derslerine bedencimi geliyordu?...Neyse konumuza gelince evet söylediğin bazı noktalara bende katılıyorum... Haklısın!!!...
Yöneticilerden empati kurmalarını beklerdim ama ne mümkün. 22 üye fikrime katılmış. Bir yönetici de kalkıp yönetim adına bir cevap yazmamış.
Demek ki kayda değer bulunmadık sağlık olsun. Siz bu saatten sonra empati kurmayı, üyeleri düşünmeyi öğretecek değilim ya
pesimist dedi ki:Sana cevap yazmak için 10 kere yazdım sildim. Amacım senin de istediğin üzere kalbinin kırılmamasıydı.
Yazmaya karar verdiğim cevabın şu..
O verdiğin linkte kalın harf hatası, forum bölümü hatası ve başlık hatası vardı.. Bu kadar çok hata yapılan bir konuyu kilitlemek en doğal şeydir. Arkadaş orada bir foruma ilk kez üye oldum demiş ama kalın yazmayı da italik yazmayı da biliyor. Ben de ona kibar bir dille forum kurallarını okumasını ve başlığı bir daha açmasını istedim..
Yeterince açıklamış olduğumu düşünüyorum. İyi çalışmalar
http://forum.shiftdelete.net/forum-hakkinda/110133-msn-plus-kisi-listesi-sorunu.html#post971079
Bu konuyu kilitlemek yerine uygun bölüme taşıyıp üyeye yardımcı olmak yerine daha başta kaybetmek niye?
Bilmiyor ki benim profilimde bir sürü sordu konu nasıl açılır diye ben de elimdn geldiğince anlatmaya çalıştım lakin yanlış bölüme konuyu açmış arkadaş. Ki ilk defa forum üyeliği alıyorum diyor herneyse.
2. durum ise bu konu açılmıştı kilit! olayına. Konu kilitlemek benim yarım milyon kişilik forumu yönettiğim zamanlardan bildiğim üzere "sert" bir karardır. Niçin?
Çünkü bir insan bir konu açarken defalarca konusunu takip eder. Biri yorum yazıldığında heycanla okur. Tabi bu onun işi ise kontrol eder yardımcı olur vs.
Konuya kilit vurmak bir nevi eliniz kanadığında kalkıp kolunuzu kesmek gibi sert ve acımasızcadır.
Misal geçen bir konu actım Ezel le ilgili. Dizide geçen bir şiiri yayınladım videosu ile birlikte. Fakat bulduğum yerde şiirin adı farklı yazıldığı için forumda yaptığım aramadan sonuç elde edemedim ve direkt konu açıldı.
Daha önce verildi dendi . ARadım çıkmadı dedim ardından videolusu da var dendi ve şak kapandı!
Şimdi konu kapamak çok kolay. Seçeneklere gir konuyu kapat. Basit bir şey fakat ben o konuyu açarken şiirin ve videonun etkisi ile ağlıyordum duygulanmıştım. Şimdi bize ne yahu biz nerden bilelim diyen de çıkar şüphem yok! Ama burası bir forum kuralları uygularken "İnsanları" hedef aldığımızı unutmamamız gerekir.
"Konuyu kilitlemeden önce SAYGI niyetine kısa da olsa bir cümle yazılabilir"
Ya da konuları "Birleştirme" Fonksiyonu kullanılarak extra konu kalmamış, kirlilik olmamış,konuyu açan üyenin kalbi kırılmamış, konuya yorum yapan üyelerin yorumları boşa gitmemiş olur!
Bunlar benim düşüncelerim. FAkat yönetici sıfatını taşımak kolay değildir o kadarı düşünülebilmelidir.
SAygılar sevgiler
POWER
Ercan DEDE
Not : konuya anket ekledim. Anket açık olacaktır. Görüşüme katılanlar "Katılıyorum" u katılmayanlar "katılmıyorum" u seçsin lütfen!
O kuralları biz yazdık, ne okumamasından bahsediyorsun?
söylediğin gibi, kuralları kendiniz yazdığınız için biliyorsunuz. peki üyesi olduğunuz başka sitelerde 2 sayfalık kuralları okuyormusunuz? Veya program yüklerken ki yarım sayfalık kullanım koşullarını?O kuralları biz yazdık, ne okumamasından bahsediyorsun?
bir yöneticiyi yalancılıkla suçlayamazsınız. bilir bilmez konuşmayalım. kuralları yazanlar arasında pesimistte vardır. konuşmalarında daha dikkatli ol lütfen ve yalancılıkla suçladığın kişiden özür dilezorhak dedi ki:Yalannnn Söylüyorsun!!!
söylediğin gibi, kuralları kendiniz yazdığınız için biliyorsunuz. peki üyesi olduğunuz başka sitelerde 2 sayfalık kuralları okuyormusunuz? Veya program yüklerken ki yarım sayfalık kullanım koşullarını?
bir yöneticiyi yalancılıkla suçlayamazsınız. bilir bilmez konuşmayalım. kuralları yazanlar arasında pesimistte vardır. konuşmalarında daha dikkatli ol lütfen ve yalancılıkla suçladığın kişiden özür dile
Bize yönetici olduğumuzda ilk söylenen forum kurallarını ezbere bilmek zorundasın cümlesiydi. Okumayı geç, oradaki maddeleri çok önceden yuttuk biz.D
Bir de şu forum kuralları okuyun olayı bana pek inandırıcı gelmiyor..Eminim ki Pesimist, Emubaltacı, Alia da dahil olmak üzere bir Allah'ın kulu o bir sayfalık yazıyı baştan sona okumamıştır..İnsanlar noterde taşıt kat'i satış sözleşmesi yaparken bile onca yazıyı okumuyorlar, neden bir soru sormak içim girdikleri sitede bir sayfalık yazıyı okusunlar ki?