Kingo root ile S3 rootlama hakkında

Gezginci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim Orjinal S3 ün garantisi bitmesiyle root yapma iişlemi giriştim ama ufak bir sorun veya anlamadığım bi tarafı var. Kullandığım uygulama Kingo 1.2.9 versiyonu telefonu anlatılan şekilde rootladım rootlamadan sonra supersu uygulamasını kurdu buraya kadar supersu ve rootlamada sorun yok (bildirim alanında da hiç bir uyarı vermiyor). kingo nun yüklediği supersu sürümü 2.0 filan sanırım goolge play dan bunu güncelledikden sonra 2.40 versiyonuna güncelliyor fakat supersu açıldıkdan sonra "SU kodunun güncellenmesi gerekiyor." diye mesaj çıkıyor ve ardından devam et diyorum TWRP/CWM mi Normal mi diye düğme çıkıyor normal diyerek bekleme yapıyorum sonrasında günncelleme başarısız diyerek iptal yada yeniden başlatarak dene diyor ama yeniden başlatsam da sonuç aynı ve de bildirim alanın da "SU kodunun güncelleştirilmesi gerekiyor!" diye mesaj duruyor güncelleme yapamadığım için. Bu arada root lu uygulamalara kullanabiliyorum root izni verebiliyor onda sıkıntı yok ama bu güncellemeyi nasıl yapacağım yada bu SU kodu dedği şey ne işe yarıyor neden güncellemem gerekiyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlara rica ediyorum.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Superuser uygulamasının ayarlarında uygulamayı güncelleştirme ile ilgili bir kısım var onu yaptıktan sonra google playden güncellemeyi yapmanız gerekiyor galiba.