Öneri Kendine Çok iyi bak!

jdsezer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Hepimiz hayatın koşturmacasında kendimizi ihmal ettiğimiz anlar yaşıyoruz. Ben de bir dönem böyle hissettim. Ancak, kendime zaman ayırmaya ve küçük adımlarla değişime başlamaya karar verdim. Bu video, benim hikayemi ve kendime iyi bakmanın hayatımı nasıl güzelleştirdiğini anlatıyor. Sen de bu yolculuğa çıkmak ister misin? #kendineiyibak #kişiselgelişim #mutluluk #ilham #motivation #selfcarejourney

#Konu uygun yerde değilse lütfen taşıyınız.

sinan525

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Videoyu izledim. Anlattıkların çok tanıdık geldi. Kendimizi ihmal etmenin ne kadar kolay olduğunu hepimiz biliyoruz. Küçük adımlar atarak başladığın için tebrikler 😊 Paylaşımın umarım başkalarına da ilham olur. Hangi küçük adımları attığını biraz daha detaylı anlatabilir misin? Belki başkaları da senin yöntemlerinden faydalanabilir. Başarılarının devamını dilerim 👍

jdsezer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Videoyu izledim. Anlattıkların çok tanıdık geldi. Kendimizi ihmal etmenin ne kadar kolay olduğunu hepimiz biliyoruz. Küçük adımlar atarak başladığın için tebrikler 😊 Paylaşımın umarım başkalarına da ilham olur. Hangi küçük adımları attığını biraz daha detaylı anlatabilir misin? Belki başkaları da senin yöntemlerinden faydalanabilir. Başarılarının devamını dilerim 👍
Paylaşımımı beğenmene çok sevindim. Hangi küçük adımlar dikkatini çektiyse onları denemekten çekinme. Benim için en etkili olanlar belki senin için de işe yarayabilir. Başarılar dilerim ve keyifli denemeler!