ChomarArkadaşlar yeni bir ödüllü yarışma projemiz var ve Ocak 2021 itibari ile başlayacak inşaAllah, ödülümüz seçkin bir İnternet Security programı, ilgilenen herkese duyrulur![]()

ChomarArkadaşlar yeni bir ödüllü yarışma projemiz var ve Ocak 2021 itibari ile başlayacak inşaAllah, ödülümüz seçkin bir İnternet Security programı, ilgilenen herkese duyrulur![]()
Sistemsel olarak yenileme yapılıyor, dosyaları yeniden yüklüyoruz... Bi sıkıntı yok...404 Not Found
Forumumuzda isterseniz üye olmadan da Misafir sohbet kısımından kendisine sormanız şuan mümkünSizin forumunuzda da var, kim hocam bu benim anketi fulleyen LX_?
Hocam başlıkta amatör forum sitesi yazıyordu, XenForo amatörlüğü aşar hocam, çok paraSitemizde teknik bazı aksaklıklar yaşanmasından dolayı xenforo altyapısı deneniyor, ilgili konumuzdan site adresini görebilirsiniz...
Site bana ait değil, sadece denemek amaçlı şuan hesap açtık. Hem benim kullandığım betik de xenforo dan aşağı kalır değil...Hocam başlıkta amatör forum sitesi yazıyordu, XenForo amatörlüğü aşar hocam, çok para![]()
Hayırlı olsun tatlı rekabet bence sorun olcağını düşünmüyorum sizin gibilere ihtiyacımız var.Adresini burada yazabilir miyim ? Değerlendirme açısından yorumlar önemli... (SDN Forum'a Rakip) ?
@Creative @ForumDeveloper @Hakkı Alkan
Yasak değildi diye hatırlıyorum hocam.Haberleri var, merak etmeSite tanıtmıyoruz hem, derslerimizi paylaşıyoruz
![]()
Ders lazım mı, sen onu söyleYasak değildi diye hatırlıyorum hocam.
Rica ederim, geri bildiriminiz için ben teşekkür ederim. Sorun ile ilgileneceğiz.Teşekkür ederim dersler için yalnız doğrulama elektronik postası geç geliyor.
Site çok güzel görünüyor, emeğinize sağlık.
özelden linki atarmsın?İzin verirseler buradan yazacam, daha doğru olur herhalde öylesi... Üzerimde hakkı var SDN Forum 1 numaram
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amatörce olduğundan kendi sitelerimizi tanıttığımız konu başlıkları altında yazmamıza izin verebilirler diye düşünmekteyim. Sonuçta çok basit bir site...
Uzantısı sebebiyle bu alana yazamadımAslında uzantısı kabul edilse SDN forumda zaten böyle bir özellik var :
Ekli dosyayı görüntüle 111511
@Dora senin de fikrini merak ediyorum![]()
Grubumuz var zaten, orada yazacağım. İngilizce dersi de yüklü olsaymış iyi olurdu.Okulların açılması ile beraber bir canlılık oldu. Tüm öğrenci kardeşlerimize sizden ricam, dersleri duyurmanızdır.![]()