- Reaksiyon puanı
- 1,316
Forumun adresini özelden atınız.Moderatör olmuşsunuz.
Forumun adresini özelden atınız.Moderatör olmuşsunuz.
Atmam yasak Google'a yazarsanız çıkar.Forumun adresini özelden atınız.
Sen nasıl buldun siteyi ?Atmam yasak Google'a yazarsanız çıkar.
Konumu kısmında yazıyor.Sen nasıl buldun siteyi ?![]()
Siteden söyledim.Sen nasıl buldun siteyi ?@NickChicken
Öyle değil yani değerlendirme açısından, güzel olmuş mu, eksiklikleri neler, neler yapılabilinir..?Konumu kısmında yazıyor.
Arkadaşlar buraya yazamıyorum, özelden atmam doğru olur mu onu da bilemiyorum ama zaten ilgili alanda yazıyor...![]()
reis banada atarmısın özelden merak ettim
güzel olmus hayırlı olsunBekle atacam
Hesap silme neden yok? 11.madde ile 13.madde çelişiyor:
11) Forum kurallarina uymayan üyeler yöneticiler tarafindan uyarılır, davranışın tekrarında sistemimizden kayıtları silinir.
13) Veritabanı arızalarına yol açtığı için kesinlikle, hiçbir şartta üyelikler silinmemektedir. Fakat isteyen üyeliğini banlatıp, erişime kapatabilir.
Buna kötüleme değil, eleştiri denir. Kimseyi eleştirmeden, eleştirilmeden veya kendinizi eleştirmeden bir yere gelemezsiniz.Hocam ona bakarsanız forum daha yeni bir forum bence geliştirilecektir. Şimdiden bu kadar kötülemenin anlamı yok.
Geri bildiriminiz beni memnun etti ve ilgili kural gerektiği şekilde yeniden düzenlendi, teşekkürlerHesap silme neden yok? 11.madde ile 13.madde çelişiyor:
11) Forum kurallarina uymayan üyeler yöneticiler tarafindan uyarılır, davranışın tekrarında sistemimizden kayıtları silinir.
13) Veritabanı arızalarına yol açtığı için kesinlikle, hiçbir şartta üyelikler silinmemektedir. Fakat isteyen üyeliğini banlatıp, erişime kapatabilir.
Ben pek bir değişiklik göremedim.Geri bildiriminiz beni memnun etti ve ilgili kural gerektiği şekilde yeniden düzenlendi, teşekkürler![]()
Özelden at kral bakalimAdresini burada yazabilir miyim ? Değerlendirme açısından yorumlar önemli... (SDN Forum'a Rakip) ?
@Creative @ForumDeveloper @Hakkı Alkan
Yo değiştirildi, siz anlamadığınız noktayı yazın, ben açıklayayım veya yine eksik ya da hata varsa değiştirelim.Ben pek bir değişiklik göremedim.
Yazmıştım daha önceden, web sitesi başlığında yazmakta.Kendi hakkında bölümüne koy biz oradan tiklayalim