defacerGLD
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,026
13 gunluksun 2 hafta bile değil her gelene yetki vermiyorlar yaniForum çok eski ya.
13 gunluksun 2 hafta bile değil her gelene yetki vermiyorlar yaniForum çok eski ya.
Ben buradan mı bahsediyorum sence?13 gunluksun 2 hafta bile değil her gelene yetki vermiyorlar yani
Yani 14-15 yıllık bir foruma yeni demek saçma13 gunluksun 2 hafta bile değil her gelene yetki vermiyorlar yani
Ozşl atArkadaşlar buraya yazamıyorum, özelden atmam doğru olur mu onu da bilemiyorum ama zaten ilgili alanda yazıyor...![]()
Özelden link atarmısınızSite sunucu firması çok sorun çıkarıyor... O yüzden proje askıya alınmıştır. Her şeyiyle sapasağlam bir sunucu ayarlanana kadar proje askıya alınmıştır. Bedava sunucudan hayır yok... Paralı bir sunucu bakılacak ama bu iş zaman alabilir çünkü baya bi işim birikti...![]()
Site bi - iki güne yeni sunucularına taşınacak inşaAllah, yeni sunucu paralı ve kaliteli olacak (bedava değil yani, ikide bir sıkıntı çıkmaz inşaAllah) ama test edilecek belli bir süre... O yüzden yeni adres linkini profilimde güncellerim. Teşekkürler...Özelden link atarmısınız
Hayırlı olsunSite bi - iki güne yeni sunucularına taşınacak inşaAllah, yeni sunucu paralı ve kaliteli olacak (bedava değil yani, ikide bir sıkıntı çıkmaz inşaAllah) ama test edilecek belli bir süre... O yüzden yeni adres linkini profilimde güncellerim. Teşekkürler...
Alıştık artık benlik sıkıntı yokSite adresi profilimin ilgili kısımlarına eklendiYalnız test aşamasında ve ne yazık ki siteyi olduğu gibi taşıyamadık, bazı küçük sorunlar ortaya çıktı, yani sıfırdan kurduk siteyi... Kayıt yenilemek gerekiyor o yüzden.
![]()
Bu devirde insan parasıyla bile rezil olurken benim bedava işe girmem hata oldu ama bi yandan da hiç bilmediğim aşamalardan bi şeyler öğrenerek geçtim, o konuda katkısı oldu...Alıştık artık benlik sıkıntı yok
Evet iyi oldu biseyler öğrendin.. ?Bu devirde insan parasıyla bile rezil olurken benim bedava işe girmem hata oldu ama bi yandan da hiç bilmediğim aşamalardan bi şeyler öğrenerek geçtim, o konuda katkısı oldu...
ilgili alandan kastınız neresi bulamadım da ?İzin yok arkadaşlar konu kilitlenebilir istenirse... Dediğim gibi ilgili alanda yazıyor zaten![]()
Google da çıkıyor parazitcell yaz çıkıyoruz..@PARAzitCELL
Özelden atar mısın site linkini
Solter profil fotonu çok beğendim.Banada özelden atarsan sevinirim
Amatör olarak değerlendirildiğinde çok çok güzel bir ortam oluşturmuşsun. İçerik üretimi için sana yardımcı olacak bir ekip oluşturabilirsin. Çok işi var gibi görünüyor ama arayüzünü beğendim.İzin yok arkadaşlar konu kilitlenebilir istenirse... Dediğim gibi ilgili alanda yazıyor zaten![]()
Solter profil fotonu çok beğendim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amatör olarak değerlendirildiğinde çok çok güzel bir ortam oluşturmuşsun. İçerik üretimi için sana yardımcı olacak bir ekip oluşturabilirsin. Çok işi var gibi görünüyor ama arayüzünü beğendim.
Çok çok teşekkür ederim, bir heves ile başladım ama olgunlaştı yavaş yavaş... Yeteri kadar zaman ayıramıyorum yine de bazı arkadaşlarım sayesinde işi biraz ilerletebildim fakat üye sayımız şimdilik çok az, gelecekten umutuyum, inşaAllah daha güzel bir forum atmosferi olur...Amatör olarak değerlendirildiğinde çok çok güzel bir ortam oluşturmuşsun. İçerik üretimi için sana yardımcı olacak bir ekip oluşturabilirsin. Çok işi var gibi görünüyor ama arayüzünü beğendim.
Sizlere gerçekten ihtiyacımız var, forum kültürü zaten bu demek... Yardımlaşma ve paylaşma; en güzeli, en iyiyi ve en değerli vakitleri, hizmetleri...Bana da özelden linkini atar mısın? Geliştiricimize sahip çıkmak lazım.![]()
Özelden bana da atsana.Çok çok teşekkür ederim, bir heves ile başladım ama olgunlaştı yavaş yavaş... Yeteri kadar zaman ayıramıyorum yine de bazı arkadaşlarım sayesinde işi biraz ilerletebildim fakat üye sayımız şimdilik çok az, gelecekten umutuyum, inşaAllah daha güzel bir forum atmosferi olur...
Sizlere gerçekten ihtiyacımız var, forum kültürü zaten bu demek... Yardımlaşma ve paylaşma; en güzeli, en iyiyi ve en değerli vakitleri, hizmetleri...
Moderatör olmuşsunuz.İçerisi güzel yer. Bi bakın derim![]()