Yabancı Bir Forum Sitesinde Konu Açtım, Başıma Gelmeyen Kalmadı :(

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Adresini vermem doğru olmayabilir, bir yabancı forum sitesinde ingilizce olarak kendi forumumu tanıtmak ve üye çekmek için konu açtım. Fakat küfür eden mi dersiniz, ermeni soykırımı YALANI hakkında suçlama mı dersiniz, güzel ülkemize hakaret ve küfür mü dersiniz hepsine maruz kaldım... Ben gayet efendi olmaya çalıştım ve edebimle adabımla konuşmaya, yazmaya çalıştım ama yine de en son çare olarak ban attılar. Acaba konumu da sildiler mi bilemiyorum, hata alıyorum siteye bağlanınca...?

Şimdi arkadaşlar bana yabancı forum sitesi önerebilir misiniz, anlayışlı ve güzel insanların olduğu...? Çünkü forum sitemi tanıtmak istiyorum yabancı insanlara da :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada hala konum açık ve tartışmalar devam ediyor :

Sdn Forum yöneticilerinin iznine güvenerek (izin talep ederek) konunun bağlantısını da yazıyorum:

site aşırı küfürlü ve pislik dolu olduğundan bağlantısını sildim.

Son düzenleme:
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
+Konudaki ekran görüntülerini buraya yükleyiniz.
+Hangi ırktan olduğunu kimseye belli etmemelisin, belli edersen de sonuçlarına katlanırsın. Arkadaşım da Türk olduğunu söylemişti ve başına gelmeyen kalmadı.
+Mesaj sayın az ve forum sitesinin reklamını yaparsan tabii ki banlanırsın. Aynısı ShiftDelete Forum'da da mevcut, biliyorsundur herhalde? :)
+En azından mesaj sayın 500 veya daha üstüne gelsin, belki o zaman tanıtabilirsin. Gerçi yeni nesil forumların pek uzun ömürlü olacağını da sanmıyorum ama neyse.

sappien

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Aldığın tepkiler bir kenara neden forumunu yabancı bir sayfada paylaştığını tam anlayamadım. Paylaşılan içerikleri hızlı bir şekilde inceledim ve ilgimi bile çekmedi. Elin Kaliforniyalısı ne yapsın A Haber'in 28 Şubat belgeselini? Kendi kendine alay konusu olmuşsun yani.

Opera Anlık Görüntü_2021-05-01_134550_hakikat.gen.tr.png

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Aldığın tepkiler bir kenara neden forumunu yabancı bir sayfada paylaştığını tam anlayamadım. Paylaşılan içerikleri hızlı bir şekilde inceledim ve ilgimi bile çekmedi. Elin Kaliforniyalısı ne yapsın A Haber'in 28 Şubat belgeselini? Kendi kendine alay konusu olmuşsun yani.

Ekli dosyayı görüntüle 150246
İyi de biz iyi niyetle ve saygın bir forum sitesinde yazmak istedik, ne bilelim böyle ırkçı ve sapkın bir topluluğa denk geleceğimizi... Ayrıca siteme davet ettim sadece, reklam da olsun istedim, üye olmasalar bile bilinirlik olması için. Ama kötü ve ırkçılar dediğim gibi :(

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Bunun aynısını popüler bilimci evrimciler de yapıyor Türkiye'de.
Defalarca çürütülmesine rağmen asla tartışmaya girmiyorlar ve her Müslüman (diğer dinler değil) olana gerici diyorlar onu geçtim din ile bilim aynı kategoride olamazmış bile.

Bilimsel çalıştırmalar gösteriyor ki, bilimdeki tüm gelişmeler bir tasarımcıyı işaret ediyor. O yüzden bazı kimseler ile gerçekten muhatap olunmaz. Çünkü nefret doludur içlerinde.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,169
Quora iyidir de elin gavurunun ilgisini çekmez abi senin site. Türk forumlarında takıl derim. Maksimum diğer Türk devletlerine reklamın tutar.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Quora iyidir de elin gavurunun ilgisini çekmez abi senin site. Türk forumlarında takıl derim. Maksimum diğer Türk devletlerine reklamın tutar.
Aynen, değerli kardeşim... Çok doğru söyledin ama biraz dışa açılalım dedik hata ettik... :P

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,972
Maalesef dünya da ırkçılık çok hızlı bir şekilde büyüyor. Büyük bir yabancı düşmanlığı var. İleri ki dönemde en büyük sorun bu olacak.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Irkçılık gerçekten kötü bir şey. İnsanlar din, dil veya millet gibi şeyler yüzünden hep ayrımcılık yapıyorlar. Bir de olan dinlerin farklı mezhepleri de çıkınca iyicene ayrımcılık arttı. Bu nedenlerden dolayı savaş hep olur ve bitmez. Herkes kendi ülkesinin ve dininin üstün olmasını istiyor sanırım.
Ama asıl yapılması gereken herkesin dinine ve tarihine saygı duyulmalı. Tabii ki bazı kötü olan tarihi olaylar hariç. Mesela ben öyleyim. Hiç ayrımcılık ırkçılık falan yapmam.

Son düzenleme: