HÜDHÜD
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 6,550
Adresini vermem doğru olmayabilir, bir yabancı forum sitesinde ingilizce olarak kendi forumumu tanıtmak ve üye çekmek için konu açtım. Fakat küfür eden mi dersiniz, ermeni soykırımı YALANI hakkında suçlama mı dersiniz, güzel ülkemize hakaret ve küfür mü dersiniz hepsine maruz kaldım... Ben gayet efendi olmaya çalıştım ve edebimle adabımla konuşmaya, yazmaya çalıştım ama yine de en son çare olarak ban attılar. Acaba konumu da sildiler mi bilemiyorum, hata alıyorum siteye bağlanınca...?
Şimdi arkadaşlar bana yabancı forum sitesi önerebilir misiniz, anlayışlı ve güzel insanların olduğu...? Çünkü forum sitemi tanıtmak istiyorum yabancı insanlara da
Bu arada hala konum açık ve tartışmalar devam ediyor :
Sdn Forum yöneticilerinin iznine güvenerek (izin talep ederek) konunun bağlantısını da yazıyorum:
site aşırı küfürlü ve pislik dolu olduğundan bağlantısını sildim.
Şimdi arkadaşlar bana yabancı forum sitesi önerebilir misiniz, anlayışlı ve güzel insanların olduğu...? Çünkü forum sitemi tanıtmak istiyorum yabancı insanlara da

Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada hala konum açık ve tartışmalar devam ediyor :
Sdn Forum yöneticilerinin iznine güvenerek (izin talep ederek) konunun bağlantısını da yazıyorum:
site aşırı küfürlü ve pislik dolu olduğundan bağlantısını sildim.
Son düzenleme: