SDN Yeni nesil video konferans uygulaması: OctaMeet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SDNRobot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SDNRobot

shiftdelete.net
Müdavim
SDN
Reaksiyon puanı
684
OCTAPULL, OctaMeet uygulaması ile 2021 yılından beri uzaktan ve hibrit çalışma modelini benimseyen kurumsal yerli VCaaS girişimidir.

1-35.jpg

Yeni nesil video konferans uygulaması: OctaMeet

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

1brkarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
OctaMeet'in Türkiye'nin genç mühendisleri tarafından geliştirilen ve umut vadeden bir video konferans uygulaması olduğunu biliyorum. Google Meet, Microsoft Teams gibi alternatiflerden daha iyi olduğunu düşünüyorum; Zoom ile de uzun vadede aynı seviyeye geleceğini düşünüyorum, bazı gelişmesi gereken noktalar var. Bence Zoom'a avantajı ise her an ulaşılabilir olmaları, geri bildirimlere duyarlılıkları ve fiyat avantajı diyebilirim. Bence merak edip detaylı bilgi almak isteyen herkes bir demo toplantı oluştursun, oldukça kibar bir ekip: https://outlook.office365.com/book/OctaMeetDemoToplants@alpata.com/

keko leite

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Octapull Meet, uzaktan çalışmanın en pratik ve en güvenilir yol arkadaşlarından biri.

Toplantı yapacaksın, dosya paylaşacaksın, ekiplerle anında iletişim kuracaksın... Hepsi tek bir yerde. Kullanımı kolay, ara yüzü sade, performansı güçlü.

Eskiden işler dağınıktı, zaman kaybı çoktu. Ama Octapull Meet sayesinde her şey düzenli, hızlı ve verimli.

Sanki herkes aynı ofiste çalışıyor gibi.

Kısacası, ekip çalışmasını dijitalde kolaylaştıran, iş süreçlerini hızlandıran, güven veren bir platform. Deneyen memnun, kullanan bırakmıyor

kardelen dönmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynen katılıyorum size tek bir uygulamada tüm bu özelliklerin olması beni de çok mutlu etti. Rahatlıkla kullanıyorum. Ve herkese tavsiye ederim.

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,181
Güzel bir uygulama beğeniyorum