Kazıkçı TTNET

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha önce defalarca müşteriyi kazıklamaya çalışan kampanyalarınızla ilgili beni aramayın dememe rağmen az önce TTNET'den aradılar.

Adli Kullanım Noktası olan 50 GB indirme limitini geçtiğim için hızımın 1 Mbps'ye düştüğünü söyledi. Eğer istersem 59 TL olan Netlimitsiz tarifemi 89 TL olan Netlimitsiz Plus 100 GB kotalı tarifesine yükselteceklerini söylediler. Yani sadece 50 GB kotayı 30 TL'ye satmaya çalışıyorlar.

Ben böyle saçmalık görmedim. Resmen af buyurun ama müşteriyi s.kmeye çalışıyor bu TTNET. Yabancılar bu paraya 100 Mbps ile sınırsız bağlanıyorlar ama bu kazıkçı TTNET sadece 50 GB fazladan kota için 30 TL ek ücret istiyorlar. Hadi 50 GB'ı aşınca hızımızın 1 Mbps'ye düştüğünü anladım da böyle arayıp dalga geçer gibi teklif sunmalarına çok sinirlendim. :cursing:

2 tane TTNET internet bağlantım var ve bu saçmalıktan sonra hernekadar TTNET alt yapsını kullansalar da Dsmart Net veya Turkcell Superonline'a geçeceğim. Sizin de önerileriniz varsa çok memnun olurum.

B o S c H

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Süperonline fiber varsa ona geç TTnet te kalınmaz ...

bigbull80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bak birader bundan 2-3 sene önce bende ttnet kullanıyodum sonra bi siteye taşındık bigün süperonline dan bi adam geldi ve fiberoptiki anlattı biz de aldık ondan sonra hayat bana güzel 50 tl ye 20 mb fiberoptik hemde akk yi geçince pek yavaslamıyor ben kota 250 gb iken 1 mb yi gördüm geçenlerde sende geç ve netin tadını çıkar

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Biri neti tavsiye ederim.

Şu an 80 gb downloadım var. Akk filan yok. Zaten 3 aydır millet akk derdinde ama bana sadece 1 gün vurdu 2. güne geri geldi.

Kendilerine teşekkür ediyorum. Onlar bana böyle destek oldukça her platformda reklamlarını yapacağım fakat ne zaman akk şaçmalığına beni bulaştırırlarsa o zaman bende ver yansın ederim kendilerine.

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
yeni dolandırıcılığın yöntemi 444 lü numaralar herkesin bu numaralara karşı uyanık olması lazım günde üç kez arıyorlar telekom bankalar ve internetciler oraya makinalı tüfek gibi konuşan birini koymuşlar arka fonda sesi anlaşılmaz kılan gürültü neymiş efendim kampanya hakkında bilgi verecekmiş vır vır konuşup ardındanda benim kabul edip etmediğimi sormadan kimlik numaran kredi kartı numaralarını sormaları yokmu bir an ana avrat insanın düz gidesi geliyor ben artık bu numaralardan gelen aramalara cevap vermiyorum.

O.Z.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şu 8mbit'e kadar olan tarifenin belirli kullanımdan sonra 512k'ya düştüğü zamanlar evdeki 1mbit internetimi bu tarifeye geçirmeyi teklif ettiler. kabul etmediğimde de telefondaki bayan tafra yaptı:
"iyi, siz de 8mbit varken 1 mbite bu kadar para ödemeye devam edin."

sürekli download yapan biri olsam bile fazla para ödeyip ciddi bir veri kaybına uğruyorum.
ben mi safa benziyorum yoksa kendi tarifelerinden mi haberleri yok bilemiyorum.

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
smile adsl'in d-smart kampanyası var. limitsiz internet alana d-smart hd hediye. ücretsiz kutu da veriyorlar. bir göz atın derim.

http://www.dsmartnet.com.tr/Campaigns_internet-fiyatina-d-smart-limitsiz-internet.aspx
Bu kampanya güzel ama verilecek olan Maxi Paket HD kanallar içerdiği halde standart uydu alıcısı veriliyor. HD uydu alıcısı istersek eğer ekstradan ücret alınıyormuş. Yani aslında hepsi kullanıcıları sömürmek mantığıyla kampanya düzenliyorlar.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
İşlerine gelince altyapı yetersizliği yüzünden akk uygularlar ama parayı verince akk kotasını direk artırmayı bilirler !!!

grezimonk

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
264
Biri ADSL vodafone denen dandik şirkete geçtiğinden beri kimseye önermem...

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Superonline Fiber heryerde yok. Biri ADSL'i Vodafone aldı işe yaramaz. Dsmart Net desen Doğan gurubunun şirketlerini sevmem. Geriye birşey kalmadı :)

Uydunet falan nasıl oluyor acaba tavsiye eden var mı?

omer.1310

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güya herkesin adil bi şekilde internet kullanması için çıkarılmış bişey fakat 115 tl verip 8 mbit internete geçtiğinizde hızınız düşmüyo ve artık siz başkasının hakkına girmeyip adil internet kullanmış oluyorsunuz ben bundan saçma bişey görmedim tamamen kazıkçılık başka bir açıklaması yok bunun adamlar herşeye bir kalıp uyduruyolar bununda kalıbı adil kullanım kotası saçmalığı...

grezimonk

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
264
hala bazısı TTNET'i savunuyor... âziz TTNET onları avukat olarak tayin etti heralde...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Mü-yap'ın arkasında TTNET mi var acaba? forumda yüzlerce ttnet aleyhine konu var. Adamlar yeter artık deyip gaza gelmeseler bari. Haklıyız orası ayrı.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
az önce d smartı aradım bu kampanya için yarım saate yakın konuştuk fiyat muazzam geldi.

limitsiz 8mbit + çanak ve kurulum + kablosuz modem + hd reciver + maxi hd paket 72 tl ye geldi zaten ttnet te 16 mbite tvbu dahil 69 tl ödüyordum bu çok iyi oldu :D yharın gelip kurulumu yapacaklar :)

thenorthstarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
forumda başka konuya yaptıgım yorum :

''nedense bende dahil herkes şikayetçi bunlardan ama hiç bizaman bi topluluk oluşturulupta sitem edilmiyor herkes hızı düşsede forumlarda olumsuz yorum yapmaya ve ttneti kullanmaya devam ediyor.şu süperonline bizim buralara da gelse ben ne yapacagımı biliyom :) ''

herkes kapatsa başkasına geçse görür ttnet ozaman.gerçi taahhüt bitince 5 ay sonra yine kapattıracam ttnet bitti gözümde.

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
az önce d smartı aradım bu kampanya için yarım saate yakın konuştuk fiyat muazzam geldi.

limitsiz 8mbit + çanak ve kurulum + kablosuz modem + hd reciver + maxi hd paket 72 tl ye geldi zaten ttnet te 16 mbite tvbu dahil 69 tl ödüyordum bu çok iyi oldu :D yharın gelip kurulumu yapacaklar :)
Ben aradığımda da aşağıdaki fiyatları verdiler:

Limitsiz 8 Mbps internet + Standart Receiver + Maxi Paket = 59 TL
Limitsiz 8 Mbps internet + HD Receiver + Maxi Paket = 65 TL
Limitsiz 8 Mbps internet + HD Plus Receiver + Full Paket = 75 TL

Yani Kurulum ve Çanak zaten mecburen veriyorlar. Sana sanki ek olarak Wireless modemi 7 TL'ye vermişler gibi geldi. Ki ben sormadım bile wireless modem veriyormusunuz diye. Kafalarına göre fiyat mı veriyorlar herkese anlamadım.

--- Mesaj Güncellendi ---

forumda başka konuya yaptıgım yorum :
''nedense bende dahil herkes şikayetçi bunlardan ama hiç bizaman bi topluluk oluşturulupta sitem edilmiyor herkes hızı düşsede forumlarda olumsuz yorum yapmaya ve ttneti kullanmaya devam ediyor.şu süperonline bizim buralara da gelse ben ne yapacagımı biliyom :) ''

herkes kapatsa başkasına geçse görür ttnet ozaman.gerçi taahhüt bitince 5 ay sonra yine kapattıracam ttnet bitti gözümde.
Haklısın. Umarım bu konuyu takip eden herkes TTNET üyeliğini başka bir yere taşır. Mesela ben 2 bağlantımı ve kardeşlerimle arkadaşlarımla akrabalarımla beraber nerdeyse 10 tane TTNET bağlantısını başka bir firmaya taşıyacağım. Hepsini ikna ettim. ;-)

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu kampanya güzel ama verilecek olan Maxi Paket HD kanallar içerdiği halde standart uydu alıcısı veriliyor. HD uydu alıcısı istersek eğer ekstradan ücret alınıyormuş. Yani aslında hepsi kullanıcıları sömürmek mantığıyla kampanya düzenliyorlar.

Kampanyaları o şekilde ve HD alıcıyı normal D-Smart tarifelerinde olduğu gibi 10 TL fark ile veriyorlar. Yani ayda 65 TL'ye hem aynı interneti hem de 30 HD kanal içeren ve İngiltere ve Türkiye ligleri hariç diğer tüm izlemeye değer ligleri izleyebileceğiniz bir hizmet sahibi oluyorsunuz. Diğer kanalları da yazıp mesajı uzatmayacağım. 10 TL'ye bu hizmeti almak kazıklanmak mı sizce? Tamam kötü hizmet verenleri ya da fahiş fiyat çekenleri ben de yerden yere vurmasını bilirim ama iyi kampanya yapanların da hakkını vermek lazım.

Ben aradığımda da aşağıdaki fiyatları verdiler:

Limitsiz 8 Mbps internet + Standart Receiver + Maxi Paket = 59 TL
Limitsiz 8 Mbps internet + HD Receiver + Maxi Paket = 65 TL
Limitsiz 8 Mbps internet + HD Plus Receiver + Full Paket = 75 TL

Yani Kurulum ve Çanak zaten mecburen veriyorlar. Sana sanki ek olarak Wireless modemi 7 TL'ye vermişler gibi geldi. Ki ben sormadım bile wireless modem veriyormusunuz diye. Kafalarına göre fiyat mı veriyorlar herkese anlamadım.

Haklısın. Umarım bu konuyu takip eden herkes TTNET üyeliğini başka bir yere taşır. Mesela ben 2 bağlantımı ve kardeşlerimle arkadaşlarımla akrabalarımla beraber nerdeyse 10 tane TTNET bağlantısını başka bir firmaya taşıyacağım. Hepsini ikna ettim. ;-)

Herkese farklı fiyat verdiklerini sanmıyorum. Ben de aradığımda HD alıcı ile 65 TL fiyat çekmişlerdi. 75 TL'lik paket için konuşacak olursak full paket normalde 10 TL farkla veriliyor Maxi Paket'ten. HD Plus alıcı için ek ücret istememeleri garip geldi. Zaten HD Plus'ın tek farkı kayıt yapabiliyor olması. İzleyeceğiniz programları normal vaktinde izleyebilen ve kayıt düşünmeyenler için gereksiz.

Kurulum ve çanak ise ayrı ücretlendirilir. Normal hizmete dahil değildir. Zaten çoğu kişinin kuruluma ihtiyacı yok. Evde Türksat'a dönük çanak varsa direk siz takıp kullanabiliyorsunuz.Aylık 7 TL büyük ihtimalle çanak ve kurulum için istenen ücretin taksitlendirilip aylık pakete eklenmiş halidir.

grezimonk

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
264
telefonu sabit hattı süperonline'a taşıyın 6 ay beleş 20mbps 4GB kotalı ama beleş... alın...

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kampanyaları o şekilde ve HD alıcıyı normal D-Smart tarifelerinde olduğu gibi 10 TL fark ile veriyorlar. Yani ayda 65 TL'ye hem aynı interneti hem de 30 HD kanal içeren ve İngiltere ve Türkiye ligleri hariç diğer tüm izlemeye değer ligleri izleyebileceğiniz bir hizmet sahibi oluyorsunuz. Diğer kanalları da yazıp mesajı uzatmayacağım. 10 TL'ye bu hizmeti almak kazıklanmak mı sizce? Tamam kötü hizmet verenleri ya da fahiş fiyat çekenleri ben de yerden yere vurmasını bilirim ama iyi kampanya yapanların da hakkını vermek lazım.
Maxi Paket'in bir alt paketten avantajı ve farkı HD kanallar zaten. O zaman standart uydu alıcısı veriyorlarsa Maxi Paket'in bir alt paketi daha ucuza versinler. Veya Maxi Paket ile HD uydu alıcısı versinler. Onların amacı güzel kampanya yapmak yerine, varolan kampanyada bir eksiklik bırakıp daha pahalıya bir üst kampanyaya üye yaptırmak.

Ayrıca herkese kafalarına göre farklı fiyat söylüyorlar. Müşteri hizmetlerindekiler kime ne denk geldiyse onu geçiriyorlar. Aylık 7 TL fark kurulum ve çanak için fazla değil mi 24 ay taahhüt yapıldığı düşünülürse. Ki zaten çoğu evde çanak var ve kurulum da kendimiz de yapabiliriz.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
@bLaCkSouL @Escaper 8 mb limitsiz + HD Maxi paket 65 TL. benim görüştüğüm müşteri temsilcisi de böyle söylemişti zaten. buyrun tablo:

http://www.dsmartnet.com.tr/Campaigns_internet-fiyatina-d-smart-limitsiz-internet_.aspx

ayrıca HD uydu alıcısı da hediye. kampanya bitiminde iade ediyorsun. veya üyeliği uzatırsan sende kalıyor.

aktivasyon ücreti de almıyorlar. sadece 40 lira kurulum ücreti var. onu da aylık taksitle faturaya yansıtabiliyorlar. ayrıca 24 ayda sabit fiyat garantisi veriyorlarmış.

dilersen ayda 10 lira fark verip ev telefonunu da kapatabiliyormuşuz. yalın adsl yani. :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Maxi Paket'in bir alt paketten avantajı ve farkı HD kanallar zaten. O zaman standart uydu alıcısı veriyorlarsa Maxi Paket'in bir alt paketi daha ucuza versinler. Veya Maxi Paket ile HD uydu alıcısı versinler. Onların amacı güzel kampanya yapmak yerine, varolan kampanyada bir eksiklik bırakıp daha pahalıya bir üst kampanyaya üye yaptırmak.

Ayrıca herkese kafalarına göre farklı fiyat söylüyorlar. Müşteri hizmetlerindekiler kime ne denk geldiyse onu geçiriyorlar. Aylık 7 TL fark kurulum ve çanak için fazla değil mi 24 ay taahhüt yapıldığı düşünülürse. Ki zaten çoğu evde çanak var ve kurulum da kendimiz de yapabiliriz.

bana kurulum ve çanak için 3 tl fiyat verdiler yalnız bilginize :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla ben modem istemedim zaten bilgisayar satışı üzerine iş yapıyorum ama zorunluymuş :D ne modem verdiklerini bilmiyorum ama piyasa değeri 180 tl olan modeme 96 tl ye sahip oluyorsunuz dedi. Umarım ttnetin verdiği kıytırık modemlerden göndermiyorlardır :) [MENTION=128838]Escaper[/MENTION] evet 65 tl hd max paket 3 tl çanak ve kurulum için 4 tl modem içinmiş kablolu alırsak 2 tl imiş. tahminimce kablosuz için air ties gönderecekler. Yarın d smart kurulumu gerçekleştireceklermiş ama internet işi p.tesi gününe kalabilirmiş. Görüşlerimi yazarım.

grezimonk

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
264
Airties güzelde dns ayarında ve usb hos özelliğinde kıllık yapabiliyor... Biri adsl verdi usb fonksiyonu iptal... o tarz kıllık yapmasınlar?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ben kullanmıyorum zaten sorun yok geldiği gibi satarım zaten :D

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zorunlu modem nasıl olur ya. Benim Airties en üst model kablosuz modemim zaten var. Zorla modem mi verilir almak istemiyorsak.

@freewill, bağlantın ve kurulumun yapıldıktan sonra görüşlerini burda yazarsın artık :)