İphone İle Alakalı Bir Soru

Reaksiyon puanı
57
benim aklıma takılan birşey var
imei sorgulayınca : marka model de Apple iPhone 5 (A1429) Model Bilgileri: A1429 cıkıyor v

ama benim iphone 5 de hakkımda > model farklı başka bir model iphone bahsetiyor acaba ?

bide telefonum kayıtdışı ceptel mesaj geldi aldıgım yere aradım otomatik gönderiliyor öle birşey olmıcak diyor :s

sinangj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
imei sorgulayınca : marka model de Apple iPhone 5 (A1429) Model Bilgileri: A1429 cıkıyor v

ama benim iphone 5 de hakkımda > model farklı başka bir model iphone bahsetiyor acaba ?

bide telefonum kayıtdışı ceptel mesaj geldi aldıgım yere aradım otomatik gönderiliyor öle birşey olmıcak diyor :s

imei sorgulamada model isminde farklılıklar olabiliyor fakat şu mesaj işini anlayamadım. Telefonu nerden aldınız acaba?

10can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Mesajda telefonunun kaçak olduğu mu yazıyor? Tam anlayamadım.

BTK'yı arayıp telefonunun kayıtlı bir telefon olup olmadığını sorgulatabilirsin.
BTK: 4449777

ya da BTK'nın sitesinden imei sorgulaması yap.