arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum şimdi sorum şu ;
2. el iphone5 aldım 1.700 lira gibi bir fiyata sahibinden aldım faturada ki imei ile telefonun arkasındaki imei uyusuyor konya ev shop dan alındığı yazıyor mersinde yasıyorum mersinde ki evkur la aynı garanti sıkıntısı olmaz dedi aldıgım bayan fatura fiyatı 2.900 civarı eve gelip imei sorgulattıgımda ;
[TABLE="width: 400"]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, align: right"]Durumu : [/TD]
[TD="width: 300"] IMEI NUMARASI KAYITLI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, align: right"]Kaynak :[/TD]
[TD="width: 300"] İthalat yoluyla kaydedilen IMEI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, align: right"]Üretici :[/TD]
[TD="width: 300"] Üretici: Apple Inc Pazar Adı: Apple iPhone 5 A1429 Model Bilgileri: A1429[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
acaba telefonum telpa - genpa garantili mi ithalatçı firma garantili mi herhang bi sorun olustugunda mersinden garantiye verebilecek miyim.Şimdiden teşekkürler.
2. el iphone5 aldım 1.700 lira gibi bir fiyata sahibinden aldım faturada ki imei ile telefonun arkasındaki imei uyusuyor konya ev shop dan alındığı yazıyor mersinde yasıyorum mersinde ki evkur la aynı garanti sıkıntısı olmaz dedi aldıgım bayan fatura fiyatı 2.900 civarı eve gelip imei sorgulattıgımda ;
[TABLE="width: 400"]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, align: right"]Durumu : [/TD]
[TD="width: 300"] IMEI NUMARASI KAYITLI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, align: right"]Kaynak :[/TD]
[TD="width: 300"] İthalat yoluyla kaydedilen IMEI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, align: right"]Üretici :[/TD]
[TD="width: 300"] Üretici: Apple Inc Pazar Adı: Apple iPhone 5 A1429 Model Bilgileri: A1429[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
acaba telefonum telpa - genpa garantili mi ithalatçı firma garantili mi herhang bi sorun olustugunda mersinden garantiye verebilecek miyim.Şimdiden teşekkürler.