• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

Benim. Tekefonda WiFi ağır çalışıyor güncellemeyle düzelmesini umuyorum

Abi iPhone 7 plus mat kılıfsız kullanmak ayrı bi güzel. Kılıf takınca tipi kayık gibi oluyor.

Turkcell bayide 100 tl ttec plus için cam jelatin var kalitelimi taktırsam kabarcıklar oluşurmuş sizce iyimidir

Turkcell bayide 100 tl ttec plus için cam jelatin var kalitelimi taktırsam kabarcıklar oluşurmuş sizce iyimidir
Turkcell bayisinden bir şey almayın.50 tl fiyata dandik plastik kılıf satıyordu.Satıcı adama gittim bu cidden 50 tl mi diye.Evet dedi.Sonra dedim ki:Bunun adam akıllı bir markası yok.Sağlam değil.Bir özelliği yok.Ben bu fiyata spigen kılıf aldım 1.5 senedir telefonu öyle güzel korudu ki. Çalışan:Bunun da markası var işte bak ttec.
Ben:Hayırlı işler (dükkandan çıkar)

Turkcell bayisinden bir şey almayın.50 tl fiyata dandik plastik kılıf satıyordu.Satıcı adama gittim bu cidden 50 tl mi diye.Evet dedi.Sonra dedim ki:Bunun adam akıllı bir markası yok.Sağlam değil.Bir özelliği yok.Ben bu fiyata spigen kılıf aldım 1.5 senedir telefonu öyle güzel korudu ki. Çalışan:Bunun da markası var işte bak ttec.
Ben:Hayırlı işler (dükkandan çıkar)
Sene 2016 ama bizim tekno çalışanlarımız hala bilgisiz yazık birşey diyemiyorum