Apocalypse_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,283
Hayır 128 türkcellNerden alıcaksınız ve 32 gb'lık modelinimi alıcaksınız?
Hayır 128 türkcellNerden alıcaksınız ve 32 gb'lık modelinimi alıcaksınız?
Hayır 128 türkcell
Alacaktım da babam vazgeçirdi 8 gün oldu gelmedi sıkıldımNeden 6s alıyorsun?
Alacaktım da babam vazgeçirdi 8 gün oldu gelmedi sıkıldım
Fikri olan var mıArkadaşlar alacağım cihazın yurtdışı yada TR garantili olduğunu nasıl öğrenebilirim. Telefoncudan alacağım sorun yaşamamak adına ne önerirsiniz. Teşekkürler.
Babam almıyor bekle sabret 7 yi diyorHiç pişman olmazsın emin ol hadi al gel bekliyoruz
Babam almıyor bekle sabret 7 yi diyor![]()
Var istedğim renkte var ama 128 istiyorum ben kardeşim ya7 plus 32gb yokmu onu alsan ?
Abi 6s plus 128 alacağına 7 plus 32 al yani ben olsam öyle yapardımVar istedğim renkte var ama 128 istiyorum ben kardeşim ya
Kardeşim plus 32 var zaten ama ben istemiyorum 32 gb azAbi 6s plus 128 alacağına 7 plus 32 al yani ben olsam öyle yapardım
Bekle beklemeye değer 7Alacaktım da babam vazgeçirdi 8 gün oldu gelmedi sıkıldım
Note 7 2 ay bekledim ben beklemek en iyisiKardeşim plus 32 var zaten ama ben istemiyorum 32 gb az![]()
Ben bu telefonu 8 aydır bekliyorum 6s aldırmıyor bana babam illa 7 plus alacağız diyor 5 ilede kaç senedir bıktımNote 7 2 ay bekledim ben beklemek en iyisi
En iyisini yapıyor bekle 7 plus al ısrar etme pişman olmıcaksınBen bu telefonu 8 aydır bekliyorum 6s aldırmıyor bana babam illa 7 plus alacağız diyor 5 ilede kaç senedir bıktım
Vallahi maksimum haftaya cuma veya pazara kadar bekleyeceğim daha fazla bekleyememEn iyisini yapıyor bekle 7 plus al ısrar etme pişman olmıcaksın
Bekle bekle beklemek en iyisiVallahi maksimum haftaya cuma veya pazara kadar bekleyeceğim daha fazla bekleyemem
Hayırlı olsunİphone 7 ile aranızdayım![]()
Yere düşürünce ayrı bir güzel olurAbi iPhone 7 plus mat kılıfsız kullanmak ayrı bi güzel. Kılıf takınca tipi kayık gibi oluyor.
Aynen onun işi spigen kılıf aldım paraya kıydım 6s vardı düşmekden harab olmuşduYere düşürünce ayrı bir güzel olur![]()
Turkcell bayisinden bir şey almayın.50 tl fiyata dandik plastik kılıf satıyordu.Satıcı adama gittim bu cidden 50 tl mi diye.Evet dedi.Sonra dedim ki:Bunun adam akıllı bir markası yok.Sağlam değil.Bir özelliği yok.Ben bu fiyata spigen kılıf aldım 1.5 senedir telefonu öyle güzel korudu ki. Çalışan:Bunun da markası var işte bak ttec.Turkcell bayide 100 tl ttec plus için cam jelatin var kalitelimi taktırsam kabarcıklar oluşurmuş sizce iyimidir
Sene 2016 ama bizim tekno çalışanlarımız hala bilgisiz yazık birşey diyemiyorumTurkcell bayisinden bir şey almayın.50 tl fiyata dandik plastik kılıf satıyordu.Satıcı adama gittim bu cidden 50 tl mi diye.Evet dedi.Sonra dedim ki:Bunun adam akıllı bir markası yok.Sağlam değil.Bir özelliği yok.Ben bu fiyata spigen kılıf aldım 1.5 senedir telefonu öyle güzel korudu ki. Çalışan:Bunun da markası var işte bak ttec.
Ben:Hayırlı işler (dükkandan çıkar)
Kardeşim plus 32 var zaten ama ben istemiyorum 32 gb az![]()
Yetmeyeceğini düşünüyorum hem güncelleme ileriki zamanlarda hem oyunlarda hem vs vsBence yeterli gelecektir eğerki beklemekten yorulduysan 32 ideal aslında ama imkan varsan 128gb almakta mantıklı.
Yetmeyeceğini düşünüyorum hem güncelleme ileriki zamanlarda hem oyunlarda hem vs vs
Öyle tabi ama 1 ay içersinde gelmeyecek galiba 128 gb pluslarBana göre yetebilir ama tercih senin tabiki ben bekleme diye söyledim. Zaten peder bey izin vermiyor diyorsun biz desekte 128 alınacak gibi![]()