iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Benim. Tekefonda WiFi ağır çalışıyor güncellemeyle düzelmesini umuyorum

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Abi iPhone 7 plus mat kılıfsız kullanmak ayrı bi güzel. Kılıf takınca tipi kayık gibi oluyor.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Turkcell bayide 100 tl ttec plus için cam jelatin var kalitelimi taktırsam kabarcıklar oluşurmuş sizce iyimidir

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Turkcell bayide 100 tl ttec plus için cam jelatin var kalitelimi taktırsam kabarcıklar oluşurmuş sizce iyimidir
Turkcell bayisinden bir şey almayın.50 tl fiyata dandik plastik kılıf satıyordu.Satıcı adama gittim bu cidden 50 tl mi diye.Evet dedi.Sonra dedim ki:Bunun adam akıllı bir markası yok.Sağlam değil.Bir özelliği yok.Ben bu fiyata spigen kılıf aldım 1.5 senedir telefonu öyle güzel korudu ki. Çalışan:Bunun da markası var işte bak ttec.
Ben:Hayırlı işler (dükkandan çıkar)

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Turkcell bayisinden bir şey almayın.50 tl fiyata dandik plastik kılıf satıyordu.Satıcı adama gittim bu cidden 50 tl mi diye.Evet dedi.Sonra dedim ki:Bunun adam akıllı bir markası yok.Sağlam değil.Bir özelliği yok.Ben bu fiyata spigen kılıf aldım 1.5 senedir telefonu öyle güzel korudu ki. Çalışan:Bunun da markası var işte bak ttec.
Ben:Hayırlı işler (dükkandan çıkar)
Sene 2016 ama bizim tekno çalışanlarımız hala bilgisiz yazık birşey diyemiyorum

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Yetmeyeceğini düşünüyorum hem güncelleme ileriki zamanlarda hem oyunlarda hem vs vs

Bana göre yetebilir ama tercih senin tabiki ben bekleme diye söyledim. Zaten peder bey izin vermiyor diyorsun biz desekte 128 alınacak gibi :D