iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

Şimdi aslında şöyle bir durum var normalde 'S' serilerini düz serilerin eksikleri giderilmiş hali oluyor örneğin 6 plus'da 1gb yetmiyordu 6s plus da 2gb çıkarttılar ön kamera 1.3 den 5mp çıktı vs vs. ama S serileri iyi diye düz serisi alınmayacak diye bir durum yanlış.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Şimdi aslında şöyle bir durum var normalde 'S' serilerini düz serilerin eksikleri giderilmiş hali oluyor örneğin 6 plus'da 1gb yetmiyordu 6s plus da 2gb çıkarttılar ön kamera 1.3 den 5mp çıktı vs vs. ama S serileri iyi diye düz serisi alınmayacak diye bir durum yanlış.
O 6 ve 6s serisinin arasındaki fark apple apttalık etti 6 ya 1 gb yeter dedi anladı hatasını s te 2 gb koydu şimdi ise 7 de de aynı 2 var plus ise 3 gb

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
O 6 ve 6s serisinin arasındaki fark apple apttalık etti 6 ya 1 gb yeter dedi anladı hatasını s te 2 gb koydu şimdi ise 7 de de aynı 2 var plus ise 3 gb

Bu hep böyle ama S serileri normal olarak o seneki gelişmelere göre telefon piyasasının durumuna göre şekilleniyor şunuda söylemek lazım 7 plus 3 gb ram ile uzun yıllar fersah fersah götürür

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Bu hep böyle ama S serileri normal olarak o seneki gelişmelere göre telefon piyasasının durumuna göre şekilleniyor şunuda söylemek lazım 7 plus 3 gb ram ile uzun yıllar fersah fersah götürür
Vallahi bugüne kadar S serisi kullanmak nasip olmadı 5S almıştım onu babama verdim.

ıphone 4 8 gb - ıphone 5 16 gb - ıphone5s 16 gb ama 5s yerine se almadığıma babama pişmanım açıkçası

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Ben burada 6 ile 6S arasındaki farkı konuşmuyorum. 6S ile 7 arasındaki

6S plus ta 3 gb ram var mı
A10 fusion var mı
Dört çekirdek var mi ?
Suya ve toza dayanıklılık var mı hayır varsa söyle hemen gideyim6s plus alayım
Ben bekleyip alınabilir diyorum.Acelen varsa son çıkan hangisiyse git onu al.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Vallahi bugüne kadar S serisi kullanmak nasip olmadı 5S almıştım onu babama verdim.

ıphone 4 8 gb - ıphone 5 16 gb - ıphone5s 16 gb ama 5s yerine se almadığıma babama pişmanım açıkçası

Zaten çoğu kişi tasarıma bakıp 5S aldı o kadar soranlara söyledik SE alın diye önemli olan donanım diyorum tasarım diyo ama şimdi çoğu gelmiş 6 dan 7'ye geçeceğim diyor o zaman hani tasarım önemliydi tasarım meredeyse aynı

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Zaten çoğu kişi tasarıma bakıp 5S aldı o kadar soranlara söyledik SE alın diye önemli olan donanım diyorum tasarım diyo ama şimdi çoğu gelmiş 6 dan 7'ye geçeceğim diyor o zaman hani tasarım önemliydi tasarım meredeyse aynı
Aynı 6'dan 7'ye geçip almayın birebir aynı diyen dayım gibi :D Kullanmayı bilmiyor.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Aynen öyle sırf 6 7 ye benziyor diye niye aynı telefonu alayım keriz miyim diyenler var çok ilginç

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Aynı 6'dan 7'ye geçip almayın birebir aynı diyen dayım gibi :D Kullanmayı bilmiyor.

Ama belli yaş üstü ve teknolojiden pek anlamayan sırf yenisi çıktı diye 7'yi ilk gece randevu alıp sabah hemen alan tanıdıklarım var bu kesimi ayrı tutuyoruz :D

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
32 yeterli diyorsunuz yani. Bulabilirsem önümüzdeki hafta 7 32 mat siyah ile aranızda olmayı planlıyorum.tşk
Yeterli video çekmedim sevmem de zaten öyle anca eş dost düğün felan olursa o da çok zor 16 gb kalmış oda anca müzik foto ile dolarsa dolar .