Yok ben bekleyeyim de beklemektten zarar gelmez![]()
O zaman beklemeye devam

Yok ben bekleyeyim de beklemektten zarar gelmez![]()
Vallahi pazara kadar bekleyeceğim gelecek mi bakalımO zaman beklemeye devam![]()
Ekli dosyayı görüntüle 12389 S En İyisi Düz Seriler Alınmaz Diyen Çomarlarla Uğraşmaktan bıktım yahu!
Ekli dosyayı görüntüle 12388
Ekli dosyayı görüntüle 12389
Ekli dosyayı görüntüle 12390
O 6 ve 6s serisinin arasındaki fark apple apttalık etti 6 ya 1 gb yeter dedi anladı hatasını s te 2 gb koydu şimdi ise 7 de de aynı 2 var plus ise 3 gbŞimdi aslında şöyle bir durum var normalde 'S' serilerini düz serilerin eksikleri giderilmiş hali oluyor örneğin 6 plus'da 1gb yetmiyordu 6s plus da 2gb çıkarttılar ön kamera 1.3 den 5mp çıktı vs vs. ama S serileri iyi diye düz serisi alınmayacak diye bir durum yanlış.
Bol bol resim çekinirim müzik de var hala 16GB hafızam var bütçemi çok zorlamadım 32lik aldım.Hafıza ilgili yeterlilik konusunda kafamda soru işaretleri var fikriniz nedir
Vallahi pazara kadar bekleyeceğim gelecek mi bakalım
Haftaya pazara kadar kastetmiştimAslında bu kadar bekledin kendni birgünle sınırlandırma sonuçta cihazlar istanbulda değilki gelsin apple stpre da bile yok şuan
O 6 ve 6s serisinin arasındaki fark apple apttalık etti 6 ya 1 gb yeter dedi anladı hatasını s te 2 gb koydu şimdi ise 7 de de aynı 2 var plus ise 3 gb
Haftaya pazara kadar kastetmiştim![]()
Vallahi bugüne kadar S serisi kullanmak nasip olmadı 5S almıştım onu babama verdim.Bu hep böyle ama S serileri normal olarak o seneki gelişmelere göre telefon piyasasının durumuna göre şekilleniyor şunuda söylemek lazım 7 plus 3 gb ram ile uzun yıllar fersah fersah götürür
32 yeterli diyorsunuz yani. Bulabilirsem önümüzdeki hafta 7 32 mat siyah ile aranızda olmayı planlıyorum.tşkBol bol resim çekinirim müzik de var hala 16GB hafızam var bütçemi çok zorlamadım 32lik aldım.
Ben bekleyip alınabilir diyorum.Acelen varsa son çıkan hangisiyse git onu al.Ben burada 6 ile 6S arasındaki farkı konuşmuyorum. 6S ile 7 arasındaki
6S plus ta 3 gb ram var mı
A10 fusion var mı
Dört çekirdek var mi ?
Suya ve toza dayanıklılık var mı hayır varsa söyle hemen gideyim6s plus alayım
Pazara kadar bekleyeceğimBen bekleyip alınabilir diyorum.Acelen varsa son çıkan hangisiyse git onu al.
Vallahi bugüne kadar S serisi kullanmak nasip olmadı 5S almıştım onu babama verdim.
ıphone 4 8 gb - ıphone 5 16 gb - ıphone5s 16 gb ama 5s yerine se almadığıma babama pişmanım açıkçası
Aynı 6'dan 7'ye geçip almayın birebir aynı diyen dayım gibiZaten çoğu kişi tasarıma bakıp 5S aldı o kadar soranlara söyledik SE alın diye önemli olan donanım diyorum tasarım diyo ama şimdi çoğu gelmiş 6 dan 7'ye geçeceğim diyor o zaman hani tasarım önemliydi tasarım meredeyse aynı
Aynen öyle sırf 6 7 ye benziyor diye niye aynı telefonu alayım keriz miyim diyenler var çok ilginçZaten çoğu kişi tasarıma bakıp 5S aldı o kadar soranlara söyledik SE alın diye önemli olan donanım diyorum tasarım diyo ama şimdi çoğu gelmiş 6 dan 7'ye geçeceğim diyor o zaman hani tasarım önemliydi tasarım meredeyse aynı
Aynı 6'dan 7'ye geçip almayın birebir aynı diyen dayım gibiKullanmayı bilmiyor.
Aynen öyle sırf 6 7 ye benziyor diye niye aynı telefonu alayım keriz miyim diyenler var çok ilginç
Haklısın ama anlık karar verildi 5S alınmasında kısmet bu eskiyince ona SE alırımÇok yanlış işte SE durumunda da bu böyleydi tasarım aynı olabilir ama donanım önemli
Haklısın ama anlık karar verildi 5S alınmasında kısmet bu eskiyince ona SE alırım
Yeterli video çekmedim sevmem de zaten öyle anca eş dost düğün felan olursa o da çok zor 16 gb kalmış oda anca müzik foto ile dolarsa dolar .32 yeterli diyorsunuz yani. Bulabilirsem önümüzdeki hafta 7 32 mat siyah ile aranızda olmayı planlıyorum.tşk
Bu arada anneme de 6s 32 aldıkSE güzel cihaz önümüzdeki sene veya iki sene sonra fiyatta bayağı düşmüş olur
Bu arada anneme de 6s 32 aldık
Teşekkürler 6 64 yerine 6s 32 rose gold aldık6'da yeterli olurdu aslında ama 6s güzel olmuş uzun yıllar kullanır. Hayırlı olsun
O zaman herkese benden iPhone 7 [emoji122][emoji106]@FOM 3.000 mesajı geçtik![]()
Ooo alırım bi dal[emoji1]O zaman herkese benden iPhone 7 [emoji122][emoji106]
Baya hızlı mesajlar geliyor ama note5 :/ sanmıyorum geçeceğiniBu gidişle note5 kulübünü geçicez anlaşılan![]()
O konunun mesajları note 5 ile alakası yok ki hem makara ve diğer samsung modelleriyle alakalıBu gidişle note5 kulübünü geçicez anlaşılan![]()