iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Bugün aradılar 128 var ama plus değil dediler. Aynısı dedi bir fRk yok sadece bıyutu farklı dedi bana :D
Birde daha iyi bilmiş gibi şu şöyle böyle demiyorlar mı delirmiştim. Ben telefonu almadan önce plus sorarken türkiyeye girmedi henüz demişlerdi:D

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
7 plus ile şarjım 1.5 günden fazla gitti. Metroda oyun oynadım YouTube video seyrettim ve sosyal ağlarda dolaştım. Gayet başarılı

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Birde daha iyi bilmiş gibi şu şöyle böyle demiyorlar mı delirmiştim. Ben telefonu almadan önce plus sorarken türkiyeye girmedi henüz demişlerdi:D
Yok artık :D teknosada galaxy s2 alacakken bana galaxy ace daha iyi diye satmışlardı :D

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bugün aradılar 128 var ama plus değil dediler. Aynısı dedi bir fRk yok sadece bıyutu farklı dedi bana :D
Zaten bir kısmı bilgisiz teknoloji ile çalışanların bir kısmıda prim üzerine çalıştıkları için satmak için her yolu deniyor

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
herkese hayırlı olsun cihaz fotoğrafları alalım :)

bir ben alamadım yahu :(

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
sen sipariş vermişsin ben 10 gün oldu alamıyorum bir de üstüne dalga geçer gibi 7 verelim plusla bir farkı yok diyorlar :D
Ben kaç haftadır sipariş vermek istedim engellediler:mad: bana da aynısını dediler niye daha fazla veriyorsun dediler bide ya:mad:

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Spigen kılıfın orjinal olduğu nasıl anlaşılır ?

Önceki kılıfımda kod çıkmıştı bundan kod çıkmadı.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
mrb arkadaşlar foruma yeni katıldım. bikaç konuda fikrinize ihtiyacım var. telefon almayı düşünüyorum. 6s plus ve 7 arasında kaldım. 7 çok küçük gibi plus çok büyük gibi :)))) ve ikinci kısım hafıza bu 32 gb hiç mi yetmiyor aman alma çöpe atarsın diyorlar. telde hiç oyun oynmam sdece sosyal ağlar, foto. bi yardım edin hele :)

kişiye göre değişecek bişey iphone 6 plus 64 gb vardı herşeyi doldurduğum halde 25 gb boş kalıyodu ona göre karar ver