Apocalypse_
Profesör
Bugün aradılar 128 var ama plus değil dediler. Aynısı dedi bir fRk yok sadece bıyutu farklı dedi banaHaber bekleme bence direkt ara konuştuğun yerleri erkenden.

Bugün aradılar 128 var ama plus değil dediler. Aynısı dedi bir fRk yok sadece bıyutu farklı dedi banaHaber bekleme bence direkt ara konuştuğun yerleri erkenden.
Birde daha iyi bilmiş gibi şu şöyle böyle demiyorlar mı delirmiştim. Ben telefonu almadan önce plus sorarken türkiyeye girmedi henüz demişlerdiBugün aradılar 128 var ama plus değil dediler. Aynısı dedi bir fRk yok sadece bıyutu farklı dedi bana![]()
Yok artıkBirde daha iyi bilmiş gibi şu şöyle böyle demiyorlar mı delirmiştim. Ben telefonu almadan önce plus sorarken türkiyeye girmedi henüz demişlerdi![]()
Zaten bir kısmı bilgisiz teknoloji ile çalışanların bir kısmıda prim üzerine çalıştıkları için satmak için her yolu deniyorBugün aradılar 128 var ama plus değil dediler. Aynısı dedi bir fRk yok sadece bıyutu farklı dedi bana![]()
Aynen öyle o zAman eskiden di pek bilmezdikZaten bir kısmı bilgisiz teknoloji ile çalışanların bir kısmıda prim üzerine çalıştıkları için satmak için her yolu deniyor
Aynen öyle o zAman eskiden di pek bilmezdik
Bakalım bu hafta ne olacak
Çok eskidendi o yüzdenŞimdi artık kanmazsın hiç inanma onlara sen bu kadar araştırmış etmişsin.
Yalnız değilsinherkese hayırlı olsun cihaz fotoğrafları alalım
bir ben alamadım yahu![]()
sen sipariş vermişsin ben 10 gün oldu alamıyorum bir de üstüne dalga geçer gibi 7 verelim plusla bir farkı yok diyorlarYalnız değilsin![]()
Ben kaç haftadır sipariş vermek istedim engelledilersen sipariş vermişsin ben 10 gün oldu alamıyorum bir de üstüne dalga geçer gibi 7 verelim plusla bir farkı yok diyorlar![]()
nasıl engelliyorlar yahu ?Ben kaç haftadır sipariş vermek istedim engelledilerbana da aynısını dediler niye daha fazla veriyorsun dediler bide ya
![]()
İşte akıllı(!) turkcell çalışanları. Ben kurumsal alacağım. Kurumsal temsilci aldırtmadınasıl engelliyorlar yahu ?
O konu bagağı büyüdü ama![]()
öyle saçma şey mi var başka yere sipariş geçseydin hangi modeli alacaksın ?İşte akıllı(!) turkcell çalışanları. Ben kurumsal alacağım. Kurumsal temsilci aldırtmadı
7 128. Maalesef alamıyorum. Babamın kurumsal hattından alacağım.öyle saçma şey mi var başka yere sipariş geçseydin hangi modeli alacaksın ?
bana az önce aradılar 7 128 geldi diye bende dedim kardeşim sürekli arıyorsunuz ben plus 128 istiyorum dedim7 128. Maalesef alamıyorum. Babamın kurumsal hattından alacağım.
Plus a aralık dediler. Ben de vazgeçtim. 7 alayım baribana az önce aradılar 7 128 geldi diye bende dedim kardeşim sürekli arıyorsunuz ben plus 128 istiyorum dedim![]()
plus varda hep 32 plus varPlus a aralık dediler. Ben de vazgeçtim. 7 alayım bari![]()
256 da varplus varda hep 32 plus var![]()
facebookta ıphone ve apple kulllanıcıları grubu var adam 7 plus 128 gold u 4500 tl ye satıyor hıyara bak256 da var-kim ona 5000 verecekse-
![]()
mrb arkadaşlar foruma yeni katıldım. bikaç konuda fikrinize ihtiyacım var. telefon almayı düşünüyorum. 6s plus ve 7 arasında kaldım. 7 çok küçük gibi plus çok büyük gibi))) ve ikinci kısım hafıza bu 32 gb hiç mi yetmiyor aman alma çöpe atarsın diyorlar. telde hiç oyun oynmam sdece sosyal ağlar, foto. bi yardım edin hele
![]()
Şarj iyi gidiyor bende begendim7 plus ile şarjım 1.5 günden fazla gitti. Metroda oyun oynadım YouTube video seyrettim ve sosyal ağlarda dolaştım. Gayet başarılı
hayrola nedenBizim iş Çarşambaya kaldı iyimi![]()