İphone 6s in fiyatı düşer mi ? Mobile World Kongresinden sonra mart gibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hermion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hermion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Iphone 6s almayı düşünüyorum mobile world kongresinde fiyatlar düşer yeni telefonların çıkmasıyla diye söylentiler var ne derece doğru olabılırmı böyle birşey ? Kaldı ki iphone ların fiyatı düşmüyo fazla

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Paranı çöpe atmak istiyorsan bekle Mart ayına kadar.

6s falan alınmaz, o fiyata ne seçenekler var.

hermion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ne alınır ? iphonun stabilliği ve teknik destek güvencesi beni çekiyo bide internetten ithalatçı garantili ürün almayı pek istemiyorum

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
6s alınmaz arkadaşın dediği gibi ama bir ara 5s de olduğu gibi kampanyalar olabilir stok eritmek için 1300 1400 tl ye 5s satılıyordu tabi sonra alanın elinde kaldı o ayrı

hermion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Vatan bilgisayarda olan bir telefon önerirmisiniz daha iyi 2500 civarında ? beni 3-4 sene götürmesi lazım 4 yıldır g2 kullanıyorum oyun vs oynamıyorum sosyal medya müzik kamera bu telefondan beklentim aslında 2700 vermekte salaklık olur bunları yapacak birisi için :D

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Vatan bilgisayarda olan bir telefon önerirmisiniz daha iyi 2500 civarında ? beni 3-4 sene götürmesi lazım 4 yıldır g2 kullanıyorum oyun vs oynamıyorum sosyal medya müzik kamera bu telefondan beklentim aslında 2700 vermekte salaklık olur bunları yapacak birisi için :D
Kardeşim 2500 tl lik cep telefonu istiyorsan git akıllı iş yap oneplus5 al ya da s7 lere bak

M

Murat Burç

SDN Okuru
XZ1 var o fiyata su zamanda ayni G2'nin diyat performans rolünü oynuyor

onuron

Asistan
Reaksiyon puanı
22
bütçe arttırabilirseniz iphone 7 32 gb almanız daha iyi olur. Fiyatların ne olacağını kimse bilemez dostum.

hermion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
XZ1 var o fiyata su zamanda ayni G2'nin diyat performans rolünü oynuyor
Vatanda çalışan çocuktada vardı oda aynısını söyledi iyi dedi bunu al dedi sağlam telefon fln dedi de tasarımını pek sevmıyorum sony nin sanırım iphone 7 32 gb alıcam teşekkürler ona ne dersiniz 6s 2700 300 daha koyar iphone 7 alırım taksitle alıyorum bu arada :D

---- Mesajlar birleştirildi ----

---- Mesajlar birleştirildi ----

bütçe arttırabilirseniz iphone 7 32 gb almanız daha iyi olur. Fiyatların ne olacağını kimse bilemez dostum.
Iphone 7 alıcam sanırım 32 gb s6 ya vericeğime 300 daha koyar daha güncel daha iyi özellikli s7 alırım doğru bi karar veriyorumdur umarım

Son düzenleme: