Iphone 6s almayı düşünüyorum mobile world kongresinde fiyatlar düşer yeni telefonların çıkmasıyla diye söylentiler var ne derece doğru olabılırmı böyle birşey ? Kaldı ki iphone ların fiyatı düşmüyo fazla
Kardeşim 2500 tl lik cep telefonu istiyorsan git akıllı iş yap oneplus5 al ya da s7 lere bakVatan bilgisayarda olan bir telefon önerirmisiniz daha iyi 2500 civarında ? beni 3-4 sene götürmesi lazım 4 yıldır g2 kullanıyorum oyun vs oynamıyorum sosyal medya müzik kamera bu telefondan beklentim aslında 2700 vermekte salaklık olur bunları yapacak birisi için![]()
XZ1 var o fiyata su zamanda ayni G2'nin diyat performans rolünü oynuyorVatan bilgisayarda olan bir telefon önerirmisiniz daha iyi 2500 civarında ? beni 3-4 sene götürmesi lazım 4 yıldır g2 kullanıyorum oyun vs oynamıyorum sosyal medya müzik kamera bu telefondan beklentim aslında 2700 vermekte salaklık olur bunları yapacak birisi için![]()
Vatanda çalışan çocuktada vardı oda aynısını söyledi iyi dedi bunu al dedi sağlam telefon fln dedi de tasarımını pek sevmıyorum sony nin sanırım iphone 7 32 gb alıcam teşekkürler ona ne dersiniz 6s 2700 300 daha koyar iphone 7 alırım taksitle alıyorum bu aradaXZ1 var o fiyata su zamanda ayni G2'nin diyat performans rolünü oynuyor
Iphone 7 alıcam sanırım 32 gb s6 ya vericeğime 300 daha koyar daha güncel daha iyi özellikli s7 alırım doğru bi karar veriyorumdur umarımbütçe arttırabilirseniz iphone 7 32 gb almanız daha iyi olur. Fiyatların ne olacağını kimse bilemez dostum.