İçerik Ekibi hakkında düşünceleriniz, önerileriniz ve eleştirilerinizi bekliyoruz...

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bence iyiler, en azından foruma bir hareket getirmeyi başardıkları kesin.
Benim tek ricam doğruluğunu teyit ettirmedikleri sosyal medya kaynaklı haberleri paylaşmamaları. Bir iki kere forumda bundan yana tartışma çıkmıştı haklı olarak. Teyit ettirdikten sonra herkes istediğini paylaşsın tabii, yeter ki doğru olsun.
Başarılar dilerim arkadaşlarıma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burası teknoloji platformu ise siyasetin ne işi var ?
Forumun yaş ortalaması haddinden fazla düşük sizce bu ortamda çok mantıklı mı siyaset bölümün olması?
Forumda açılan konuların düzensizliği zaten ayrı.
Aynı fikirdeyim ancak bunun tek amacının forumun tıklanma sayısını arttırmak olduğunu sanırım hepimiz biliyoruz. Öyle ya da böyle Türkiye'de hiç alakasız bir yerde geçen bir siyaset tartışması bile odağı üzerine çekebiliyor. Emin olun siteye siyaset bölümü açıldıktan sonra forum üzerinden sağlanan gelir artmıştır.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,272
Bence iyiler, en azından foruma bir hareket getirmeyi başardıkları kesin.
Benim tek ricam doğruluğunu teyit ettirmedikleri sosyal medya kaynaklı haberleri paylaşmamaları. Bir iki kere forumda bundan yana tartışma çıkmıştı haklı olarak. Teyit ettirdikten sonra herkes istediğini paylaşsın tabii, yeter ki doğru olsun.
Başarılar dilerim arkadaşlarıma.

Aynı fikirdeyim ancak bunun tek amacının forumun tıklanma sayısını arttırmak olduğunu sanırım hepimiz biliyoruz. Öyle ya da böyle Türkiye'de hiç alakasız bir yerde geçen bir siyaset tartışması bile odağı üzerine çekebiliyor. Emin olun siteye siyaset bölümü açıldıktan sonra forum üzerinden sağlanan gelir artmıştır.
Pesimist'in zamanında biz yönetimdeyken hersey çok daha iyiydi onlar bırakınca bizde anlamı kalmadığı için bıraktım

Reaksiyon puanı
10,327
Aslında sorulması gereken en doğru soru bu.
Lakin, en ziyade hit alan konular da maalesef ki siyaset konuları.
Bu konuda sevgili Ufuk'un suçlanmasını doğru bulmuyorum. O bunu hak etmedi.
Çünkü işin içinde reklam, dolayısıyla da para söz konusu olunca oklar sitenin sahibini gösterir.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Burası teknoloji forumu ise din bölümünün ne işi var ?

siyasete sallıyorsunuz ama bir de böyle bakmak var , lütfen :) örnek verdim hocalar alınmasın lütfen..

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Forumun yaş ortalaması haddinden fazla düşük sizce bu ortamda çok mantıklı mı siyaset bölümün olması?
Forumda açılan konuların düzensizliği zaten ayrı.
Ve pesimist'in yönettiği zamanlar çok daha iyiydi şuan yönetimin pek yapabildiğini düşünmüyorum
Evet teknoloji sitesinin forumu ancak burada her konudan içerikler paylaşıp bilgi alışverişi yapma imkanına sahibiz. Forumun çoğuyla hem tartıştığımız hem dertleştiğimiz hem de sevinçlerimizi paylaştığımız anlar oldu. Şahsen gayet güzel ve sıcak bir ortam yakaladık bunu söyleyen birçok kişi de var. Ülkemizin içinde bulunduğu durum dolayısıyla siyaset hakkında çok fazla konuşmamız da doğal, dışardayken bile arkadaşlarımızla da konuşuyoruz sonuçta.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
din bölümünün kime ne zararı var?

Örnek verdiğimi söylemiştim orada , teknoloji forumunda sadece teknoloji isteyen insanlar için yazdım onu .. siyaset istemiyorsa bizde diğer bölümleri istemiyoruz deriz örneğin ? buna örnek verdim , o zaman tüm bölümler kaldırılsın değil mi motosiklet bölümü spor bölümü vs :)

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Örnek verdiğimi söylemiştim orada , teknoloji forumunda sadece teknoloji isteyen insanlar için yazdım onu .. siyaset istemiyorsa bizde diğer bölümleri istemiyoruz deriz örneğin ? buna örnek verdim , o zaman tüm bölümler kaldırılsın değil mi motosiklet bölümü spor bölümü vs :)
Forumun sürekli üyeleri olarak her konu hakkında konuşuyoruz ve çok güzel oluyor bence

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Bence siyaset bölümünün de kimseye zararı yok, görkemin demek istediği teknoloji ise teknoloji dışında bütün bölümler kaldırılmalı.
Bunu bir de moderatörlere sormak lazım zararı olup olmadığını. En çok tartışma, şikayet ve ban bu bölümde oluyor çünkü.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Siyaset kısmından rahatsız olanlar girmez zaten oraya ana sayfaya bildirimi de düşmüyor sonuçta.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Ekran Görüntüsü 2020-09-01 04-21-16.png

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Rahatsızlıkla alakalı değil. Sonucu genelde tartışmaya dönüyor.
İyide arkadaşım tartışan siz değilsiniz adamlar ceza almayı göze alıyor demekki giriyor tartışmaya siyaset bölümü ana sayfayada düşmüyor özellikle girip bakmadığınız sürece sizi derde sokan nedir onu anlayamadım.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
İyide arkadaşım tartışan siz değilsiniz adamlar ceza almayı göze alıyor demekki giriyor tartışmaya siyaset bölümü ana sayfayada düşmüyor özellikle girip bakmadığınız sürece sizi derde sokan nedir onu anlayamadım.
Anasayfaya düşüyor. Ayrıca insanları kutuplaştırıyor.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Anasayfaya düşüyor. Ayrıca insanları kutuplaştırıyor.
Siyasette herkesin fikri aynı olacak diye birşey yok herkes farklı görüşü savunabilir, isteyen istediği ilede kutuplaşır burası arkadaş edinme forumu değil sonuçta. Birbirimize yardım etmek için buradayız sen onunla konuşmuyorsun diye başka bir kişi gelip sana yardım etmeyecek mi?

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Evet herkes aynı fikirde çok güzel bir siyasetimiz var ama burada foruma girince kutuplaşıyorlar(!)
Forumda aktiflik az olduğundan arttırmak için bu tür şeylere müsaade ediliyor. Senin kutuplaşmanı düşünen yok.
Okullarda da siyaset yapılsın senin kafana göre. Her yerde siyaset olsun. Sağ-sol kavgaları olsun, değil mi? Eskiden fizikiydi şimdi sanal.
Tabi siyaset haberlerinden ekmek yediğin için zor gelebilir biraz.

Siyasette herkesin fikri aynı olacak diye birşey yok herkes farklı görüşü savunabilir, isteyen istediği ilede kutuplaşır burası arkadaş edinme forumu değil sonuçta. Birbirimize yardım etmek için buradayız sen onunla konuşmuyorsun diye başka bir kişi gelip sana yardım etmeyecek mi?
Niye kutuplaşalım durduk yere? Şu siyasi konular açılınca birisi birisinin fikrini mi değiştiriyor sanki? Yapılanlar sonuç itibariyle tartışmadan öteye gitmiyor.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Forumda aktiflik az olduğundan arttırmak için bu tür şeylere müsaade ediliyor. Senin kutuplaşmanı düşünen yok.
Okullarda da siyaset yapılsın senin kafana göre. Her yerde siyaset olsun. Sağ-sol kavgaları olsun, değil mi? Eskiden fizikiydi şimdi sanal.
Tabi siyaset haberlerinden ekmek yediğin için zor gelebilir biraz.

Niye kutuplaşalım durduk yere? Şu siyasi konular açılınca birisi birisinin fikrini mi değiştiriyor sanki? Yapılanlar sonuç itibariyle tartışmadan öteye gitmiyor.
Madem kutuplaşmak istemiyorsun o zaman haberi okursun ve ana sayfaya dönersin bu kadar basit.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Madem kutuplaşmak istemiyorsun o zaman haberi okursun ve ana sayfaya dönersin bu kadar basit.

Açıkçası çoğu zaman bu dediğini yapmak istiyorum ama. Haberin içinde öyle yanlış yalan veya ALGI söylemleri oluyor ki cevap vermeden durulmuyor.
Veya dolaylı yoldan belli bir kesimi grubu aşağılama dalga geçme hakaret etme gibi söylemler oluyor ki cevap yazmadan olmuyor...