HTC One x CID no srunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aagkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Evet arkadaşlar dün akşam one x için JB güncellemsinin heberini duydum ve ve telefonumun CID nosuna baktım çıkan no 1111111 şeklinde bu CID numarası normal'mi eğer değilse ne yapmam gerekiyor
Not: Telefonum yurtdışı.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yok'mu bilgilendirme yapabilecek bi arkadaş

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
peki

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar belki bilmeyen birine faydam dokunur diye yazıyorum CID no'su 1111111 olanlar Süper cıd numarasına sahip oluyorlarmış. Örnek verecek olursak htc__m27 türkiye,htc__203 fransa vs... bu Cıd numaralarına sahip cihazlar bölgelerinin sırasına uygun olarak güncelleme alıyor Süper Cıd ise hepsini kapsadığından güncellemede herhangi bir sorun çıkarmıyormuş.
Not. Bilgilerin tamamını Donanım haberdeki arkadaşlardan öğrendim 15 Dk içinde bilgilendirme yapan en az 3 arkadaş çıktı hepsinden Allah razı olsun.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bakmıyormuşum buraya düzenli, evet dediğin gibi SuperCID taşıyorsun. Genelde HTC'nin hediye falan olarak verdiği telefonlar SuperCID oluyor. herhangi bir update problemi yaşamazsın.

Öğrendiğin bir şeyi başkaları kullanır diye eklediğin için teşekkürler! :)

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bakmıyormuşum buraya düzenli, evet dediğin gibi SuperCID taşıyorsun. Genelde HTC'nin hediye falan olarak verdiği telefonlar SuperCID oluyor. herhangi bir update problemi yaşamazsın.

Öğrendiğin bir şeyi başkaları kullanır diye eklediğin için teşekkürler! :)
.İlgilendiğin için teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam bende cid J_15 hala güncelleme almadım bu cidi falan değiştirmenin yolu yokmu ben hep böyle beklemek istemiyorum güncellensin istiyorum boot da şimdi güvensiz geliyor bana pek bilgim olmadığı için sadece güncellemelerini zamanında almak istiyorum ne yapmalıyım

karakurt74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim telefon da yurt dışı acaba CID numarasını nasıl öğrenebiliriz.lütfen yardımcı olun.emin değilim telefonumun orjinal olup olmadığından..bir yol gösterin.