Bir derdim var ey HTC one X ciler bi kulak veriniz

bilebiletutsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar 1 haftadır htc one x kullanıyorum hiçbir ekstra işlemci hızlandırma karneldir vs dir yüklemedim zaten anlamam da, dün ortaya çıkan g sensor problemini size sormak istedim belki karşılaşan çözen vardır diye paylaşmak istedim, ekranı otomatik döndür seçeneği aktif sensör kalibrasyonu yapıldı fabrika ayarlarına geri dönüldü taskmanager dan programların hepsi sonlandırıldı, güvenli modda sensör kalibrasyonu yapıldı ama ekran kesinlikle ne internette ne kamerada hiçbir şekilde dönmüyor teeter adlı g sensöre dayalı oyun kıpırdamıyor. google play den android sensor adlı bir program indirdim bu programda sadece yakınlık sensörü, ışık sensörü ve ses seviyesi sensörü çalışıyor, magnetik sensör, orientasyon sensörü ve akselerometre sensörü çalışmıyor görünüyor. vs vs ne denediysem olmadı cihazımda yurt dışı olduğu için garanti söz konusu değil düzeltemezsem cihaz elimde patladı demektir, yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
puuh.gif

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Farklı bı rom la dene.Olmassa Telefonu Restore et 1.29 a guncelle surumunu oyle dene.Yoksa garantıye gonder

bilebiletutsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu gün gelen güncelleme ile sorun düzeldi bilginize...

bu gün gelen güncelleme ile sorun düzeldi bilginize...

ForumNT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ydışı cihazlarda da garanti oluyor imei ile sordunuz mu htc türkiyeye durumu?kvkdan yaptırabilirsin garanti devam ediyorsa.

tekinsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bence öncelikle cihazı kapat aç,
ayarlara gir ve orada ekran ayarlarında ekran döndürme çeltiğini göreceksin. etkin yap.
ardından daha sonra telefonu düz bir zemine koyup kalibrasyon aracına gelip kalibrasyonu sıfırlayı seçmelisin.
eğer bu da olmuyorsa hard reset atarsan %100 çözüm olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende sürekli bu sorunu yaşıyorum uzun çabalar sonra şunu cözdüm telefonunuza video yürütme programları yüklüyse bende mx player vardı onları kaldırıp telefonu tekrardan başlatın böylelikle g sensörünüzdeki sorun ortadan kalkmış olacak bilginize.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefona hard reset atmama rağmen g sensör çalışmadı

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
4.0.4 ve 4.1.2 güncellemesi ile düzelmeyenlerin servise gitmeleri gerekiyor. Donanımsal G sensör problemi çok ama çok az sayıda olsa da karşılaşılan bir durum One X'lerde.