HTC ONE X Donma,kasma problemi,yardım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan teddyw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

teddyw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC ONE X telefonum var yaklasık 3-4 aydır kullanıyorum.Memnundum fakat,son 2-3 gündür nedendir bilmiyorum kasılmalar basladı.Normal ekran,ekran kilidi dahil herşeyde kasılma donmalar var.Ne yapmam gerekiyor nasıl giderebiliriz bu problemi?HTC kullanıcılarından daha once yasayan ve giderebilen varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Simdiden teşekkürler.

casper47

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Htc one x gelen güncelleme vardı onu yüklemişmiydin.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=291218]thekillingroad[/MENTION] mesaj atarsan yardımcı olur.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler [MENTION=288845]plaksan[/MENTION]

Bir anda olduysa en büyük ihtimal bir uygulamanın yapıyor olmasıdır, ilk akla gelen bu olur. Yeni kurduğum bir uygulama varsa kaldırmayı deneyebilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba benim telefonumda da ayni problem var ayrica bir kapandi bir daha açilmadi 1 gün beklettikten sonra açmayi denedim fakat açildi 1 dk sonra tekrar kapandi bununla ilgili bir fikriniz var midir

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yazılımsal bir problem olabilir.
Hard reset atabiliyorsanız atmayı deneyin (ses aşağı tuşuna basılı tutarak çalıştırın, çıkan menüden reset ataiblirsiniz)

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefona virus girmis olabilir bir antivirus programı yukle ve telefonu tarat sorun cozulmez ıse sıfır la telefonu format at ...

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
sorun telefonla alakalı değil. HTC One X çok iyi bir telefon ancak android çok kötü bir işletim sistemi. maalesef android kullanan cihazların kaderi bu. hard reset atıp düzelmesini bekleyeceksin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonunla alakalıdır reset at kendine gelir bende 6 aydır kullanmaktayım ancak bir sorun yaşamadım daha bir de virüs prog. yükle ve detaylı tarama yap ;)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
telefonu pc ye bağla öyle virüs taraması yap telefondakiler bir işe yaramaz olmadı teli formatla

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Android işte sorunu bu maalesef. Virüs olabilir , güncelleme sorunları olabilir hepsine dikkat etmelisin.

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
symbian ile android de virüs girme olasılığı karşılaştırıldığın da hangisine çabuk bulaşır peki

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sorun belli Android olması :) Boşuna başka neden aramayın, her Android kullanıcısı bir gün tadacaktır bu duyguyu..

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar görev yöneticisinden bütün uygulamalari kapatmama rağmen 800 - 750 ram kullanımı one x kullanıcı siyim arada ana menüde kasmada oluyor telefonu alali 1 hafta bile olmadı yardım

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
750-800 RAM kullanmasında bir sakınca yok. Boşta fazla RAM olunca madalya vermiyorlar. :)
Ama menüde kasma vs diyorsan bambaşka bir problemv ar demektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc one x anakartı nerden bulurum ve fiyatları ne yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de aynı sorunla karşılaştım 2 sefer ana kart degişti şimdi sorun yok şimdilik :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon kilitlendi one theme ekranında donup kalıyor. Hala uğraşıyorum ama aklıma nasıl düzeltebileceğimle iligli bir şey gelmiyor.. Sizce nereye verebilirim ondan da önce sorunu halletmemin bir yolu var mı? arada sırada açılacak gibi olup aynı kalıyor şimdilik yaptıgı tek sey titremek. yardım edin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam htc wındows 7 kullanıyordum telefonumdan memnundum fakat telefon kilitli bir sekilde kapandı ve açamıyorum açılış esnasında da dtorage card not workıng yazıyor ve ana sayfayı açmıyor yanı up date yapamıyorum nasıl yarıdmıc oalabılırınız teşekkür ederım

toprakumit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yapmanız gereken All-in-One-Toolbox programını yükleyin ve daha sonra optomisyonu yapın ardındanda ayarlardan Geliştirici Seçenekleri off duruma getirin hızlanacaktır. Fakat şu sarı çizgiyi bir türlü halledemedim ya fazla ısınmadan oluyor yada dokunmatik ekran screen tarafına aşırı baskı uyguluyor eğer sarı çizgi oluştuysa donanımsal bir şey oluyor ekranı değiştirmek lazım... HTC One X çok güzel telefon biraz kasması dışında harika ama dediklerimi yaparsanız kasma sorununu ortadan kaldırırsınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam htc m8 aldım ekran takılı kaldı sadece ekran koruıyucu modunda bilgisi olan var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar acil yardım.. htc one x markalı telefonum bu sabah kilitlendi. Şarj oluyor göstermiyor şarja taktığımda ışığı yanmıyor. Ayrıca telefon açılmıyor acil yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamaleyküm ben 2 aya yakın htc one m8 kullanıyorum bırden ekran dondu ve siyah ekran geldi hiçbisey yapamıyorum sarjı ful doluyudu açılmıyor telefon ne yapmalıyım

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Benim eski note 2 kilit ekranında 2,5 saniyede uyanıyor. Şu güne kadar dert etmedim. 😁😄
Ayrıca ilk Htc deneyimin Sensation ile başladı o zamandan beri memnunum. Eski telefonları 1 yada 2 Android güncellemesi alırken yeni amiral gemileri pek çok kez Android güncellemesi alıyor haliyle biraz daha stabil oluyor eski telefon eski yazılımı ile kalıyor haliyle değişen ve yenilenen google play e yeni jenerasyon uygulamalar gelince yüklendiğinizde cihazınızda sıkıntı ve olumsuzluk yaşayabilme riskiniz artıyor.
Kabul edin, bu Android in doğası..
Gülü seven dikene katlanır hesabı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aga htc one x telefonum kaç gündür ekran açılmıyor hep kararmış şekilde kalıyor format atın deniyor ama ekran açılmıyor hep kararmış çözümü nedir rica edersem ?