HTC One X ekran ve anakart Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaizawa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaizawa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar
HTC One x telefonumu yere düşürerek ekranının kırdım bunun üzerinen KVK ya yolladım ekran için 385 milyon fiyat çıkardılar bir gün sonra ise ana kartta da problem var diyerek 785 milyon istiyorlar.Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar varmı? Telefonumu göndermeden önce bir süre kullandım anakartta problem olduğuna pek inanmıyorum ama ne yapmam gerek karar veremiyorum. :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Seni çok pis fiyaskoya getirmişler kendileri bozmuştur anakartı sana yukluyorlar tüketici haklarına başvur tek çözüm bu..

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Teleservice'de 610TL. 180TL az fark değil, Teleservice'e vermeni öneririm.
Bu arada One X'te ekran değişince kasa da değişiyor. Sana komple yeni telefon toplayacaklar. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum aynı durum bendede oldu 2 yere verdim ikiside darbeden dolayı ana kartta çatlamış dediler..camı takıyolar ama tel çalışmıyodu bana da ekran ve anakart 836 milyon dediler bende kararsızım yaptırsam bana garantisini veirler mi

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
geçmiş olsun dostum çok zor bir durum vallakendi başıma geldiğini düşündüm bi an felç yani.

ancak bu övüp övüp bitiremedikleri bu htcyi göklere çıkarn arkadaşları da konuya bekleriz lakin tamir edilebilirliği imkansız bu telefonun. tamir edilsede dikiş tutmaz hakem heyetine başvur bence de yenisiyle değiştirt yoksa zor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
anakart senın başını çok ağrırtır benımde başıma geldi belli bir süreden sonra telefon uçuyor resmen

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benm Telde de şarj yuvası ve ses açma kapama tuş yerleri bozuk garantiye gondersem nasil bi sonuç alirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum müzik dinlerken bir anda ses var görüntü yok haline geldi,telefon hiç bir şekilde kullanamıyorum,anakartla ilgili bir problemmiidr yoksa pilin ömrüde bitmiş olabilir mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynısı bendede oldu camı çatladı garantiye gönderdim,camı çatladığından garanti dışı dediler fakat telefon çalışıyordu,topu topu 2 ay kullandım aklı olan HTC almasın.:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimde telefon tolete düştü ve ekran kartına su işlemiş dediler ve anakartı değiştirmen lazım dediler. Bide Telefona su kaçtığı zaman hiçbir şekilde garantiye veremezsin demişlerdi ama bilmiyorum napmam lazım. Telefonu garantiye versem yenisini verirlermi acaba.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de htc one x var sadece anakartı arızalı olan arkadaşın telefonunu alabilirim