Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her zaman ki uydurdukları bahaneler, cıhasınızı sıfırladık sorun çözüldü, ben yarın cihazı almaya gidecem ve adım gibi biliyorum ki sorun çözülmeyecektir, çünkü bu kaçıncı sıfırlanışı bıktım artık...
3. defa garantiye gider ise eğer tüketici haklarını kullanma şansın var (para iadesi veya cihaz değişimi) bunu kullanacağını söyle geri vites yapıyorlar genelde cihaz değiştirirler.
ilk kez Zorlu Center'a verdim ikincisinde Akasya Apple a verdim fakat ben Gaziantep'de yaşıyorum bunu yapıyorken İstanbul'daki tanışım aracılığı ile yapıyorum şimdi ben tekrar söylesem olmaz ayıp olur netice itibariyle, Gaziantep'de Pupa Bilişim de var oraya versem bu 3.defa garantiye giderse yenilenme durumu gene geçerli olur mu? Cihazı 1 hafta kadar kullanacağım bende kendimce test edeceğim sorunum halen devam ediyorsa bu sefer Pupa Bilişime vereceğim