HTC One Kullanıcıları Kulübü

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Bu videoyu izlemiştim. Şuan yine HD'de izledim dbleri yakın olsa da One kalite olarak baya önde. ve sesi bana diğerlerinden daha çok geliyor.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Harbi ya. Bu kalitenin farkında olanlar alsın ki farkımız olsun :D

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Harbi ya. Bu kalitenin farkında olanlar alsın ki farkımız olsun :D

Geçen arkadaşın biriyle konuşuyoruz, ilgili olduğumu biliyor tavsiye istiyor benden. Dedim BlinkFeed rezalet, hem şarj yiyor hem internet. En son dayanamadı "Hiç mi iyi yanı yok lan bunun?!" dedi. O anda fazla geldiğimi anlayıp kıvırdım. :D İşin açıkçası telefonun Galaxy S III ya da muhtemelen S IV'ün düşeceği duruma düşmesini istemiyorum. Kızılay dağıtmış gibi. Biz arkadaşlarla oturduk mu 3 tane S III çıkıyor. Çok komik bence. Bir de Motorola'dan geliyorum ben, Atrix faciası olmasaydı Türkiye'de Motorola'ya uzaydan gelmiş gibi bakıyorlardı. :D

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben Htc One almak istiyorum ama kasa sorunu beni korkutuyor lütfen Htc one alan varsa Nereden Aldı Aydın(kuşadası da olur) İzmir in her yeri istanbulunda kadıkoy bölgesinden alan varsa ve kasa sorunu çıkmadıysa Lutfen iletişime geçsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Slm arkadaşlar. Htc one kullanicisiyim fakat bi sorunum var. Tuş kilidini açtığımda veya kapattigimda 2sn sonra hoparlörden pıp diye bir ses geliyor. Gürültüsüz ortamda çok bariz. Ne yapmalıyım. Benzer sorunlar yaşayanlar da varmış..

tecno_man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen arkadaşın biriyle konuşuyoruz, ilgili olduğumu biliyor tavsiye istiyor benden. Dedim BlinkFeed rezalet, hem şarj yiyor hem internet. En son dayanamadı "Hiç mi iyi yanı yok lan bunun?!" dedi. O anda fazla geldiğimi anlayıp kıvırdım. :D İşin açıkçası telefonun Galaxy S III ya da muhtemelen S IV'ün düşeceği duruma düşmesini istemiyorum. Kızılay dağıtmış gibi. Biz arkadaşlarla oturduk mu 3 tane S III çıkıyor. Çok komik bence. Bir de Motorola'dan geliyorum ben, Atrix faciası olmasaydı Türkiye'de Motorola'ya uzaydan gelmiş gibi bakıyorlardı. :D

Kesinlikle katılıyorum. O anlamda ben de HTC'yi farklı ve bilinçli kullanıcıların aldığını düşünüyorum. Hem Galaxy serileri moda amaçlı kullanılıyor artık, işlevlerin tamamını kullanan insan sayısı az.

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar ben Htc One almak istiyorum ama kasa sorunu beni korkutuyor lütfen Htc one alan varsa Nereden Aldı Aydın(kuşadası da olur) İzmir in her yeri istanbulunda kadıkoy bölgesinden alan varsa ve kasa sorunu çıkmadıysa Lutfen iletişime geçsin

O artık bu kadar abartılacak bir problem değil. Niye bu kadar heyecanlandın ki? Kasası sorunlu olanı bulmak artık daha zor. Gidip istediğin yerden al. Kasa sorununa kadar iyi takip etmişsin kasa sorununu iyi takip etmemişsin. :)

Slm arkadaşlar. Htc one kullanicisiyim fakat bi sorunum var. Tuş kilidini açtığımda veya kapattigimda 2sn sonra hoparlörden pıp diye bir ses geliyor. Gürültüsüz ortamda çok bariz. Ne yapmalıyım. Benzer sorunlar yaşayanlar da varmış..

Ayarlar>Ses Ekran Kilidi Sesleri'nin yanındaki tiki kaldır. Hala devam ediyor mu?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kesinlikle katılıyorum. O anlamda ben de HTC'yi farklı ve bilinçli kullanıcıların aldığını düşünüyorum. Hem Galaxy serileri moda amaçlı kullanılıyor artık, işlevlerin tamamını kullanan insan sayısı az.

Kaç tane Note II kullanan genç kızımız, gerçekten ihtiyacı olduğu için alıyor. Galaxy S II ya da Note yetmez mi? Sadece Candy Crush oynuyor. Hem cihaza yazık hem parasına.

kissofblade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bilmiyorum kim bilir kaç kişi sordu ama. Yine sormak istiyorum telefon konusunda aklımdaki tek sıkıntı kamera, fotoğraf çekmeyi seven biriyim. Bu telefonun bu sene gerçekten fark yarattığına inanıyorum. Fakat ultrapiksel için erken miydi acaba biraz? Kullananların yorumu nedir?

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Ya bilmiyorum kim bilir kaç kişi sordu ama. Yine sormak istiyorum telefon konusunda aklımdaki tek sıkıntı kamera, fotoğraf çekmeyi seven biriyim. Bu telefonun bu sene gerçekten fark yarattığına inanıyorum. Fakat ultrapiksel için erken miydi acaba biraz? Kullananların yorumu nedir?

Sevgili kissofblade, taraflı yorumlara bakma. Bu konuda Ultrapiksel kamera ile .ekilmiş fotoğrafları paylaşıyoruz. Fotoğrafların 4 mpx olduğunu unutmadan incelersen kameranın ne kadar kaliteli olduğunu anlayacaksındır. Aynı konunun son postunda xda-developers'taki konuyu paylaştım. Orada çok daha fazla fotoğraf var ve gerçekten profesyonelce çekilmiş fotoğraflar da mevcut. İnceleyip kararını verebilirsin.

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
beyler siyahmı beyazmı ya tam karar veremedım beyaz cızılırmı sızce

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
beyler siyahmı beyazmı ya tam karar veremedım beyaz cızılırmı sızce

Gümüş var bende çiziliyor. Siyah renk boyama. Bu aklında olsun. Derin çizilirse gümüş rengi görüntü çıkabilir altından.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Ben Gumus alicam. Siyaha gore daha şık duruyor. Cizilmesi de kisiye gore degisir biraz dikkatli kullanmak lazim [MENTION=280469]smnfrkn[/MENTION] cihazi masaya firlatiyormus ondan cizmis :D

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Ben Gumus alicam. Siyaha gore daha şık duruyor. Cizilmesi de kisiye gore degisir biraz dikkatli kullanmak lazim @smnfrkn cihazi masaya firlatiyormus ondan cizmis :D

Tam olarak fırlatmak denilemez de illa ki bir tarafı masaya önce değiyor orası da hep sert değiyor. :D

Gümüş daha avantajlı [MENTION=106409]brainiac[/MENTION] ama siyah da mat bir görünüme sahip hoş duruyor. Siyah daha fazla dikkat istiyor kullanırken.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=280469]smnfrkn[/MENTION] neyse kotuleyelim cihazi bundan sonra soranlara alamasinlar :D

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
ve Sonunda aldim.. hTc One'a kavustugum icin cok mut.. O ne. Bu kasaya nolmus. Hoparlorler yerlerinden cikiyor. Yuh bataryayi cikardim.. Aluminyum isidan eridi. SAKIN ALMAYIN..

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11

Bundan getiren olursa bana da getirtsin ya, ben Tahtakale'den aldım, silikon kılıf. Kenarları beyaz silikon, arkası buzlu plastik.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kesinllikle bende de oldu ama ben fark etmeden masaya koymuşum şimdi masaya yapışık bir telefonum oldu. 2000 TL verdik, masa telefonu aldık!! [MENTION=284994]BthnYlmz09[/MENTION]

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Gençler o kadar bedenmediyseniz benim tel ile takas edin :D