- Reaksiyon puanı
- 157
Geçerken de elindekini bize hediye etsin.![]()
Benim daha iyi bir fikrim var. Almışken bir tane de bana alabilir. Gümüşünden

Geçerken de elindekini bize hediye etsin.![]()
Sonyci co adminden ayrılık sinyalleri..
Pesi htcye mi gidiyor..
Azz sonra![]()
4mp mi? Bilmeden mi konuşuyonuz nedir anlamadım ki.. 4 ultrapixel ve şu an da piyasadi hiç bir telefon Ultrapixel teknololijisini kullanmıyo bile... 4 ultrapixel= (nerdeyse)15 mp denk...
Cihazın 4 mpx bir sensörü ve ultrapiksel filtresi var. 4 ultrapiksel=4 Megapiksel ama 1 ultrapiksel, 1 megapikselin 4 katı daha iyi ışık süzme yeteneğine sahip. 15 megapiksele falan denk değil. Sana tavsiyem olsun bilmeden konuşma bir daha.
Sesli güldüm arkadaşa. Neyse ona cevap vermeye gerek yoktu zaten. Bu arada cihazın kamera performansı amiral gemi sıfatı için oldukça kötü maalesef. Kirlilik ve detaylar doğru orantılı olarak gidiyor. Tek düşündüren beni kamera performansı.
Fotoğraf konusuna attığım fotoğraflara baktın mı? Nedense çevremdeki herkes inanılmaz derecede etkileniyor kamerasından cihazın. Ben kamerada bir sıkıntı görmedim. Eğer incelemelerdeki fotoğraflardan bahsedersek onlar update almadan önce çekilmişti muhtemelen. Fotoğraflar
Kardeşim biliyorsun daha iyi kameralar var ve rakipleri çok güçlü. S4 ün kamerası oldukça muazzam doğru renkler , detaylar , kontrast. Htc One ile riskli bir iş yaptı. Çevrendekiler acaba teknolojiyle çok yakın olan insanlar mı yoksa SUPER LCD 3 Full Hd ekranda gözükmesinden dolayı mı ? Biz işin ayrıntısını konuşuyoruz. Amiral gemi için iyi değil bence. Ama tasarım , ekran muazzam. Hala karar aşamasındayım.
Teknolojiyle yakından ilgili insanlar. S-LCD3'ün de etkisi vardır elbet. Beni tatmin ediyor. One'ın kamerası sosyal medya kamerası. Çoğu ortam koşulunda rakipsiz. Üstelik oturması gereken yeni bir teknoloji. Elimdeki cihaz idare ediyor olsaydı bir yıl sonraki cihazı alırdım açıkçası. Yalan yok ama kamerası çevremdeki çoğu arkadaşımın kamerasını (Xperia Z, BB Z10, Note II) ezdi geçti. Ben gördüğümü söylüyorum. Makineyi bedava almadım ki adamların savunuculuğunu yapayım.
Note II renkleri doğru vermediği için ezdi geçti dedim. Z10 zaten gelişmekte olan yeni bir platform gibi. Xperia Z de ise renkler siyah bir filtrenin altından gözüküyor gibi. Üstelik güneşten ekranı göremedim çekerken. Kendi cihazımda görüyordum. Aşağı bir video atıyorum. ilk bir buçuk dakikası dahi kafidir. Zoom'u gösterirken ekrandaki renklere bakın hangi kamera daha gerçeğe yakın çekiyor. Sonraki iç mekan çekimlerinde ise biraz soluk çıkıyor ama parlama yapmamış. Saksının üstündeki lekelere kadar her şeyi algılamış ve kaydetmiş. S IV'de ise saksı parlak parlak çıkıyor. Şu anda Türkiye için sürüm 401.17 geldiğinde 401.2'ydi, geçen hafta update aldı. Çiçek fotoğraflarına yöneleyim ben, bekleyin.Ezdi geçti ahır bir itham. Ezip geçecek kadar iyi değil bence. Aslında detaylar konusunu geçersek yazılımlarla renk doğruluğu , kalite arttırırlarsa güzel olur. Sende ki güncelleme sonu kaç ile bitiyor. 12 ile bitenlerin kamerası çok canlı ve güzel çekiyor. Bize güllü , bahçeli fotolar at da görelim.![]()
Note II renkleri doğru vermediği için ezdi geçti dedim. Z10 zaten gelişmekte olan yeni bir platform gibi. Xperia Z de ise renkler siyah bir filtrenin altından gözüküyor gibi. Üstelik güneşten ekranı göremedim çekerken. Kendi cihazımda görüyordum. Aşağı bir video atıyorum. ilk bir buçuk dakikası dahi kafidir. Zoom'u gösterirken ekrandaki renklere bakın hangi kamera daha gerçeğe yakın çekiyor. Sonraki iç mekan çekimlerinde ise biraz soluk çıkıyor ama parlama yapmamış. Saksının üstündeki lekelere kadar her şeyi algılamış ve kaydetmiş. S IV'de ise saksı parlak parlak çıkıyor. Şu anda Türkiye için sürüm 401.17 geldiğinde 401.2'ydi, geçen hafta update aldı. Çiçek fotoğraflarına yöneleyim ben, bekleyin.
[video=youtube;uEfXiWLAFP8]http://www.youtube.com/watch?v=uEfXiWLAFP8[/video]
Fark burada. Anlatmak istediğim bu. Hem fotolar güzel hem de net. One kalitede belki yarışabilir fakat netlikte asla.
@smnfrkn​ LPDDR2 VE LPDDR3 bellekleri karşılaştıran testler bulabilir misin ?
Teknolojiyle yakından ilgili insanlar. S-LCD3'ün de etkisi vardır elbet. Beni tatmin ediyor. One'ın kamerası sosyal medya kamerası. Çoğu ortam koşulunda rakipsiz. Üstelik oturması gereken yeni bir teknoloji. Elimdeki cihaz idare ediyor olsaydı bir yıl sonraki cihazı alırdım açıkçası. Yalan yok ama kamerası çevremdeki çoğu arkadaşımın kamerasını (Xperia Z, BB Z10, Note II) ezdi geçti. Ben gördüğümü söylüyorum. Makineyi bedava almadım ki adamların savunuculuğunu yapayım.
Çok komik yahu. S4, Lumia, IP5 ve Xperia Z'nin kameraları HTC One'dan daha iyi. neye göre karşılaştırdın anlamadım, yok artık yani.
beyler bu makınenın surumlerı varmıs ht35 ht35AW gıbı bu surumlerın hangısının daha ıyı oldugunu bılen olu pıxellerı olan ve boyle bı sorun yasayan varmı hoperlordekı acıklık hakkında bılgısı olan varsa yazsın bırakın cıhazı ovmeyı![]()
hdr mıkrofonun olup olmadıgını hangı serılerden anlıcazBen ne cihazı övüyorum ne de yerin dibine sokuyorum. Ne ise onu söylüyorum. Isnıyor dedim, oyunlarda kasıyor dedim kimse bir şey demedi. Kameraya herkes hayran dedim saldırmayan kalmadı.Her makinenin sürümleri var.
Şaka bir yana HT34FA benim cihaz. kasa açıklığı yok denecek kadar az. Bir de HTC, HDR mikrofonun patent davasını kaybetti. Bundan sonraki serilerde olmayabilir HDR mikrofon. HDR mikrofonun da avantajı inanılmaz iyi süzüyor sesi video kaydı esnasında. Biz basket maçında video çektik, benim net duyamadığım tezahüratı net çekmiş ama videoda biraz sıkıntılar var.
Kameramız daha çook update alacak. Ölü pikselli çıkan cihaz kalmadı neredeyse. İlk serilerdeydi sorun, artık yok. Olsa bile değişim yapılıyor hemen. HTC bu konuda hassas. Hoparlördeki açıklığı kasa açıklığı olarak aldım ama umarım doğru almışımdır?
hdr mıkrofonun olup olmadıgını hangı serılerden anlıcaz
Ben hala kararsızım. 2.000 TL az para değil. Daha mantıklı yerlere verilebilecek bir para.
Yaklaşık bi hafta önce htc one aldım.. Fakat hiçbir güncelleme yok 1.28.401.7 sürümü var henüz.. ne yapmam gerekiyor. Kıbrıstayım buradan aldım..