HTC One Kullanıcıları Kulübü

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=349515]reedbaron[/MENTION] Cevabi su zaten daha 4.2.2 falan gelmedi one a diger guncellemeler ise yüklü haliyle geldi diye biliyorum

reedbaron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yüklü olarak gelmiş olsaa yazılım 1.29.401.17 fln olur.. bu cihaz daha 1.28 lerdee.. onu anlamış deilim.. yüklü olup olmadıgını nasıl anlıcaz

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bana da cok geliyor ama gercekten cok kaliteli. S4 kesinlikle almayacagim, xperia z'nin ekrani beni almamaya itti. Bi sekilde one alicam ama gercekten cok pahali. Ne zaman duser bi fikrim de yok ama bu telefondan daha fazla uzak kalmak istemiyorum..

Haziran ortalarında alacağım ama kararsızlık yakamı bırakmıyor :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben hala kararsızım. 2.000 TL az para değil. Daha mantıklı yerlere verilebilecek bir para.

Pesi senin alternatifler neler ?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=313980]RedQueen[/MENTION] [MENTION=284994]BthnYlmz09[/MENTION] sorularınızı sorun, benchmark istekeleri varsa alabilirim. Boş boş oturuyorum canım sıkıldı :)

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=280469]smnfrkn[/MENTION] sen bizi cihaza baglayacak seyler anlat :D

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
@smnfrkn sen bizi cihaza baglayacak seyler anlat :D

2 haftayı geçti. Cihazı kutudan çıkardığım ilk anda ölecektim heyecandan. Kasasının methini çok duymuştum ama elime alınca anladım. Daha hiç çalışmadığı için de buz gibiydi. :D Yazın fazla ısınıyor cihaz ama kışın hiç ısınmaz ısı geçişi çok fazla çünkü. Neyse geçelim. Ben qHD 4 inç bir ekrandan buna geçiş yaptım. O yüzden ekran inanılmaz güzel geliyor. Siyahları AMOLED kadar derin verebiliyor ama beyazı da süt gibi. En yüksek parlaklıkta, iç ortamda beyaz bir ekrana bakmaya çalışırsanız gözünüz kamaşır, uzun süreli bakamazsınız. En yüksek parlaklıkta bazı renkler AMOLED'e dönüyor ve gerçeklikten uzaklaşıyor ama güneş altında çok net görmenize yardımcı oluyor. Boomsound inanın videolarda duyduğunuzdan iyi. Benim laptopumda Dolby Digital var. Laptopla müzik dinlemeyi bırakmak istiyorum. Kullanması kolay bir kameramız var, çok da iyi fotoğraf çekiyor ancak düşük çözünürlüklü. Düşük çözünürlüklü fotoğraf olduğunu dikkate alarak bakmak lazım. "Detay yok" demek ahmaklık olur. 4 mpx çünkü :) HTC tasarımcıları sıfır boşluk barındıran bir tasarım yaptık diyorlar, ekranla dokunmatik panel arası bile yok gibi. Yine de bu konuda bir Optimus G değil. Başka ne anlatayım? :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bu htcnin stratejisine uyuz oluyorum ya s4 2000 den piyasaya giriyor ise 1800 den gir piyasaya seni tercih etsinler sonra battik diye söyleniyorlar

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=280469]smnfrkn[/MENTION] daha ne anlatcan :D :D

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Bilmem. Diğer amiral gemilerinin fanboyları gibi olmayan şeyler anlatayım mı? :D :D Cihaza ek batarya alacağım yalnız ben, priz aramaya başlıyor gözlerim yoğun kullanınca. Yoğun kullanılmayacak cihaz da değil ki :D

Bataryali kilif seysinden mi? :D

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bataryali kilif seysinden mi? :D

Yok ya, aslında kılıf bile almayacaktım da ben nedense kasayı çabuk çizdim hemen aldım o yüzden kılıf. Cihazı kalın gösteriyor biraz. Aslında kılıf kalın göstermiyor cihaz ince gösteriyor sanırım. İlk defa gören arkadaşlarım "Bu cihaz bu kadar ince miymiş lan?" gibi tepkiler verdi. :D HTC'nin çok şık taşınabilir bataryaları var onlardan almayı düşünüyorum ya da başka bir marka. 2000 mAh civarı.

HTC One 3 adet farklı ekranla piyasaya geliyor sanırım benimki iyi olandan ama emin değilim. Detayları buradaki xda konusunda bulabilirsiniz çevirecek vaktim olmadı maalesef.

Özellikle [MENTION=284994]BthnYlmz09[/MENTION] link istemiştin atamamıştım.

reedbaron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yüklü olarak gelmiş olsaa yazılım 1.29.401.17 fln olur.. bu cihaz daha 1.28 lerdee.. onu anlamış deilim.. yüklü olup olmadıgını nasıl anlıcaz

Cvp verecek olan yokmu... ?? Cihazima güncelleme gelmiyor.. sebebi nedir ? Yada ne yapmam gerek

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
O paraya 2 tane buzdolabı alabilirsin mesela :D

Ne yapacaksın 2 buzdolabını ? :D :D Ben telefon almayacak olsam bulaşık makinesi alırdım.

Yok ya, aslında kılıf bile almayacaktım da ben nedense kasayı çabuk çizdim hemen aldım o yüzden kılıf. Cihazı kalın gösteriyor biraz. Aslında kılıf kalın göstermiyor cihaz ince gösteriyor sanırım. İlk defa gören arkadaşlarım "Bu cihaz bu kadar ince miymiş lan?" gibi tepkiler verdi. :D HTC'nin çok şık taşınabilir bataryaları var onlardan almayı düşünüyorum ya da başka bir marka. 2000 mAh civarı.

HTC One 3 adet farklı ekranla piyasaya geliyor sanırım benimki iyi olandan ama emin değilim. Detayları buradaki xda konusunda bulabilirsiniz çevirecek vaktim olmadı maalesef.

Özellikle @BthnYlmz09 link istemiştin atamamıştım.

Şimdi en iyi ekran diye bir şey yok. Aynı panellerle üretiliyorlar. FA serileri beyazları daha parlak HT serileri diğer renkleri daha parlak verebiliyor. Güncelleme ile düzletmelerini bekliyoruz.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Şimdi en iyi ekran diye bir şey yok. Aynı panellerle üretiliyorlar. FA serileri beyazları daha parlak HT serileri diğer renkleri daha parlak verebiliyor. Güncelleme ile düzletmelerini bekliyoruz.

Benim cihazın serisi HT34FA :D İkisini aynı anda yapıyor sanırım. :D Dün internette One'a 4.2.2 güncellemesi dağıtıldığına dair bir şeyler okudum, bakalım gelecek mi bu kadar çabuk?

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Benim cihazın serisi HT34FA :D İkisini aynı anda yapıyor sanırım. :D Dün internette One'a 4.2.2 güncellemesi dağıtıldığına dair bir şeyler okudum, bakalım gelecek mi bu kadar çabuk?

Haziranın sonlarına doğru belki.. HT34FA :)) O zaman şanslısın baya.. :D

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Cihaz Beats i açınca canavar gibi ses çıkartıyor. Yeni izledim.

Şöyle bir durum var, hoparlörde Beats tizleri düzenlemek için sesi dengeliyor. Beats kapalıyken ses daha yüksek ama kulaklıkta tam tersi. Beats açıkken daha yüksek çıkıyor.

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şöyle bir durum var, hoparlörde Beats tizleri düzenlemek için sesi dengeliyor. Beats kapalıyken ses daha yüksek ama kulaklıkta tam tersi. Beats açıkken daha yüksek çıkıyor.

Sağlam kaynaklarda Beats i açınca sesin yükseldiğine dair videolar var.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sağlam kaynaklarda Beats i açınca sesin yükseldiğine dair videolar var.

Kullandığım için söylüyorum. İnanmak inanmamak tercih meselesi. Sanırım tizler daha net çıktığı için artmış olarak geliyor. Yoksa kısılması da ciddi bir kısılma değil. Ses kayıt programıyla da baktım ses dalgalarının boyu küçüldü

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=313980]RedQueen[/MENTION] abi [MENTION=280469]smnfrkn[/MENTION] ustalaşmış ona laf yok ne derse inan :P :D

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Yok yok yazdıkların tarafsız geliyor bana. İnanıyorum yani cihaz şöyle 'uuuu muhteşem hiç bi kusuru yok' falan demiyorsun.. :D

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Estağfurullah, benim dediğim doğrudur gibi bir iddiam yok, sadece iyice araştırıp doğruluğuna inanmadıkça hiçbir şey söylemiyorum. :)

Tamam ben inadım inat değilimdir HTC bir fark yapmalı.

[video=youtube;7j06aYYkzdQ]http://www.youtube.com/watch?v=7j06aYYkzdQ[/video]